Προς το περιεχόμενο

Hosting - dedicated

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χελπ. Ψάχνω να βρω εταιρεία για dedicated hosting και έχω χάσει τη μπάλα. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία από dedicated για να μου πει καμιά εταιρεία που μπορώ να τσεκάρω;

Δημοσ.

Τώρα για να καταλάβεις είμαι πάνω σε έναν DS 5000 της Hetzner, με 4gb ram. Χοντρικά καμιά 200ριά gb traffic το μήνα, γύρω στα 20-25gb σκληρό, ε αυτά.

Δημοσ.

Νομιζω οτι τετοιου τυπου site με συχνες ερωτησεις σε βασεις δεδομενων εχουν αναγκη περισσοτερο απο γρηγορους σκληρους σε raid και αυτο ειναι που πρεπει να κοιταξει! Οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο. Παντως δεν ειναι τρελες οι απαιτησεις του site..

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μεγάλο load στο server λόγω πολλών queries στην mysql και δε μπορώ να πάω κάπου παρακάτω από εκεί που είναι. Από εκεί που είμαι φεύγω αναγκαστικά γιατί αυτός που διαχειρίζεται τον server τα παρατάει. Οπότε αυτό που ψάχνω έιναι ένα μηχάνημα τουλάχιστον αντίστοιχο με τον ds-5000 , που νάχει όμως control panel και να είναι managed.

Δε συζητάμε για vps, αστεία κατάσταση, κανείς δε μπορεί σε vps να σου εξασφαλίσει αυτά που μπορεί να ζητήσεις.

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα EQ6 και είμαι οκ... μπορείς να βάλεις και SSD αν θές.. είτε να βάλεις κανα ramdisk, να τρέχει δεδομένα από τη ram!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...