Προς το περιεχόμενο

Επαφες και itunes

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εξης ερωτηση, εχω το 4αρι και θελω να επεξεργαστω τις επαφες που εχω ηδη περασει μεσα στο τηλ.

Πως γινετε αυτο, μονο μεσο outlook? Η Apple δεν σου δινει μεσο itunes να δεις τις επαφες και να τις επεξεργαστεις?

Να σημειωθει οτι δεν θελω να κανω back up, απλα μια επεξεργασια.

Δημοσ.
Εχω την εξης ερωτηση, εχω το 4αρι και θελω να επεξεργαστω τις επαφες που εχω ηδη περασει μεσα στο τηλ.

Πως γινετε αυτο, μονο μεσο outlook? Η Apple δεν σου δινει μεσο itunes να δεις τις επαφες και να τις επεξεργαστεις?

Να σημειωθει οτι δεν θελω να κανω back up, απλα μια επεξεργασια.

Ή μέσα από το τηλέφωνο ή μέσω outlook.

Δημοσ.

Μπορεις να συγρονισεις και με το address book των windows που ειναι και πιο απλό (απλά εαν δεν εχεις περάσει τις επαφές σου, δημιουργησε μια νεα στο pc ωστε κατα το συγχρονισμό να μη χάσεις όλες σου τις επαφές (την έχω πατήσει ) ...

Δημοσ.

τραγικο.... περιμενα το itune η εστω μια εφαρμογη να εδινε αυτην την δυνατοτητα... τεσπα με βλεπω να ταλαιπορουμε μεσω iphone...

Δημοσ.
τραγικο.... περιμενα το itune η εστω μια εφαρμογη να εδινε αυτην την δυνατοτητα... τεσπα με βλεπω να ταλαιπορουμε μεσω iphone...

Γιατί τραγικό; Δεν έχει καμία δουλειά το iTunes με τις επαφές. Απλώς κάνει τον ενδιάμεσο για το συγχρονισμό! Με την ίδια λογική κάποιος θα ήθελε μέσα από το iTunes να κάνει edit φωτογραφιών κτλ..... Δεν θέλεις μέσα από το τηλέφωνο να φτιάξεις τις επαφές σου; Μπορείς να το κάνεις άνετα στον υπολογιστή σου με το Outlook ή όποιο από τα συμβατά προγράμματα επιλέξεις από την λίστα που σου δίνει...

Δημοσ.

γιατι φιλε μου , η νοκια πχ σου δινει αυτην την δυνατοτητα οπως και αλλες φανταζομαι εταιριες.....

τεσπα...για μενα ειναι μειον...

Δημοσ.

υπάρχει μία λογική στο συγχρονισμό επαφών. Σε mac λες στο itunes να συγχρονίζει τις επαφές πχ με το address book. Έτσι μέσα από address book κανείς ότι επεξεργασία θες, και αυτόματα στο επόμενο sync θα περάσει στο iphone. Εγώ αυτή τη στιγμή κάνω τριπλό συγχρονισμό επαφών. το mac με το iphone και το mac με google apps. Δεν χάνω τίποτα και ποτέ, και όπου και να κάνω αλλαγή αυτή θα περάσει αυτόματα. Την επεξεργασία των επαφών την κάνω από google apps με βολεύει περισσότερα από όλα.

Πχ σήμερα μάλιστα πήρα ένα pst αρχείο ενός συναδέλφου με επαφές, 160 περίπου χωρισμένες σε groups. Πήγα σε pc φόρτωσα το pst έκανα extract σε csv. Το csv το πέρασα στο google apps με ένα import. Στο πρώτο μου sync πήγαν και στο iphone! Τι άλλο να ζητήσεις ?!

Δημοσ.
υπάρχει μία λογική στο συγχρονισμό επαφών. Σε mac λες στο itunes να συγχρονίζει τις επαφές πχ με το address book. Έτσι μέσα από address book κανείς ότι επεξεργασία θες, και αυτόματα στο επόμενο sync θα περάσει στο iphone. Εγώ αυτή τη στιγμή κάνω τριπλό συγχρονισμό επαφών. το mac με το iphone και το mac με google apps. Δεν χάνω τίποτα και ποτέ, και όπου και να κάνω αλλαγή αυτή θα περάσει αυτόματα. Την επεξεργασία των επαφών την κάνω από google apps με βολεύει περισσότερα από όλα.

Πχ σήμερα μάλιστα πήρα ένα pst αρχείο ενός συναδέλφου με επαφές, 160 περίπου χωρισμένες σε groups. Πήγα σε pc φόρτωσα το pst έκανα extract σε csv. Το csv το πέρασα στο google apps με ένα import. Στο πρώτο μου sync πήγαν και στο iphone! Τι άλλο να ζητήσεις ?!

Έχεις πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες; Την τελευταία φορά (πριν κάποιους μήνες) που προσπάθησα να κάνω sync επαφών του address book με google, πολλοί ελληνικοί χαρακτήρες αντικαταστάθηκαν από ερωτηματικά. Eπιπλέον επαφές XYZ με πολλά τηλέφωνα και emails μου διασπάστηκαν με το κάθε τηλέφωνο και email σε διαφορετική επαφή XYZ (1), XYZ (2), κτλ...

Δημοσ.

Πρόβλημα με τα ελληνικά δεν είχα αντιμετωπίσει! Από ένα σημείο και μετά χρησιμοποιώ το spaning sync που κάνει φανταστική δουλειά για mac -- google. Μου κάνει sync και τα calendar και το address book. Με το sync του google είχα ένα θέμα με τις foto αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, κάτι με το size.

Δημοσ.

Τι παραπάνω προσφέρει το spanning sync από το caldav του Google ή με το google sync για τα contacts?

Μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν έχω χρησιμοποιήσει το caldav μέχρι τώρα, άρα δεν ξέρω. Με το span κάνω sync 3 calendars. Με το google sync στα contacts είχα θέμα με τις φωτογραφίες στις επαφές έτσι δεν το χρησιμοποίησα και πολύ. Όταν αλλάζει πάνω από το 3% των επαφών το span sync σε ενημερώνει και μπορείς να κάνεις review τις αλλαγές, έτσι αποφεύγει και τυχόν λάθη.

Ίσως κάνω μια δοκιμή ξανά με google services να δω τι χάνω αν χάνω κάτι και τι κερδίζω.

Δημοσ.

Με το caldav κάνεις όσα calendars θες sync :D over the air, κατευθείαν από το iPhone.

Το google sync το ενεργοποιείς από το iTunes. Δεν έχω κάνει over the air με exchange account γιατί έχει κάποια limitations.

Δημοσ.

έχεις περασμένο στα windows to outlook, φτιάχνεις μια επαφή μέσα στο το outlook και μετά κάνεις συγχρονισμό τις επαφές του iphone μέσα από το itunes.

Μόλις το έκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...