Ultron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλήσπερα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πού μου συνεβει πρόσφατα...έχω μια asus p5kpl-vm και πήγαιναν όλα μια χαρά μέχρι που κάποια στιγμή πάγωνε η οθόνη ( δεν μιλάω για μπλε οθόνη κλπ) απλά πάγωνε η οθόνη...δοκίμασα τα πάντα αλλαγή hardware κλπ, format και αλλα και πάλι freezare ως που άλλαξα την μπαταρία του bios και όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής....ήθελα να ρωτήσω αν αυτό όντως μπορεί να συμβεί...δηλαδή να οφείλεται η μπαταρία στα freezarisma που είχε.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mchrisober Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 το θεωρω λιγο απιθανο... αυτο που πιστευω εγινε ειναι οτι ειχε καποιο κολλημα το Bios Και με το που εβγαλες την μπαταρια ουσιαστικα εκανες κατι σαν clear cmos, και ετσι ξεκολλησε... αφου σου δουλευει εισαι οκ.. εαν ξανασυμβει θελει να ψαξεις για αλλες αιτιες μετα..
Ultron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 το θεωρω λιγο απιθανο...αυτο που πιστευω εγινε ειναι οτι ειχε καποιο κολλημα το Bios Και με το που εβγαλες την μπαταρια ουσιαστικα εκανες κατι σαν clear cmos, και ετσι ξεκολλησε... αφου σου δουλευει εισαι οκ.. εαν ξανασυμβει θελει να ψαξεις για αλλες αιτιες μετα.. ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση απλά να ξέρεις πως την μπαταρία την έβγαλα την δοκίμασα σε ένα "τηλεκοντρολ" και δεν δούλευε που σημαίνει πως ήταν low battery... μετά έβαλα αυτή του "τηλεκοντρολ" που ήταν φορτισμένη και τελικά δούλευε χωρίς να κολλάει... περίεργο
mokas1234567 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 εγω απο μπαταρια ειχα παθει το αλλο,δεν μου μπουταρε
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 εγω απο μπαταρια ειχα παθει το αλλο,δεν μου μπουταρε πρώτη φορά το ακούω αυτό εγώ ξέρω ότι και χωρίς μπαταρία δουλεύει μια χαρά απλός αν το βγάλεις από την πρίζα δεν αποθηκεύει της ρυθμίσεις
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 μπορει η μπαταρια να ειχε μεινει πολυ καιρο ρευμα να μην εβγαζε σωστο ρευμα και για αυτο να κολλησε.αλλα μαλλον ετυχε.εγω πιστευω οτι αμα ξαναβαλεις την παλια θα παιξει μια χαρα.
probe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 clear cmos έκανες όπως γράφει κι ο mchrisober. Εκτός θέματος αλλά τι είναι το tsouki tsouk που γράφει κάτω απο τον poulinos. Πόσα ποστ πρέπει να κάνω για να γίνω κι εγώ tsouki tsouk?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 clear cmos έκανες όπως γράφει κι ο mchrisober. Εκτός θέματος αλλά τι είναι το tsouki tsoukπου γράφει κάτω απο τον poulinos. Πόσα ποστ πρέπει να κάνω για να γίνω κι εγώ tsouki tsouk? να σε καλα μου φτιαξες το κεφι.το tsouki tsouk ειναι ενα και μοναδικο.χαχα αντι για moderator εχω βαλει να γραφει tsouki tsouk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.