yannis27gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Κάθεστε και ασχολείστε με μλκς. Μα εντελώς μλκς. Πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε; Ζηλεύω...
htps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παμε καλα?Ειλικρινα παμε καλα??Εχω βγει απο τα ρουχα μου.ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 100ΔΙΣ? Θα ξεπουλησουμε την ιστορικοτατη Συρο και μαζι τους συμμαχους μας για μολις 100ΔΙΣ....?? ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ. Προσωπικα μονο για 101ΔΙΣ κανω συζητηση για να δωσουμε την Συρο.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ. Που ειναι κυριοι το bussiness acumen σας?
Sadamiraq Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παμε καλα?Ειλικρινα παμε καλα??Εχω βγει απο τα ρουχα μου.ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 100ΔΙΣ?Θα ξεπουλησουμε την ιστορικοτατη Συρο και μαζι τους συμμαχους μας για μολις 100ΔΙΣ....?? ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ. Προσωπικα μονο για 101ΔΙΣ κανω συζητηση για να δωσουμε την Συρο.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ. Που ειναι κυριοι το bussiness acumen σας? Ποιος συμμαχους σου θα δωσεις αγαπητε?ΠΟΙΟΙ ειναι οι συμμαχοι σου ξερεις? Και για να ξερουμε τι μας γινεται,οχι για 100 αλλα ουτε για 1 τρισεκατομμυριο δεν θα δινανε το νησι στους ρωσους,οχι οτι ο γεωργακης αγαπαει την πατριδα,αλλα επειδη ειναι αμερικανακι του κερατα,επειδη οτι του πουν οι αμερικανοι κανει!
htps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Aς μην υπερβαλουμε ,τα 101 δις ειναι καλο ποσο για την Συρο.Αλλα οχι και 100 δις.Ειναι να βγαινεις απο τα ρουχα σου! Πχ να μου πεις να δωσουμε τα Ιμια για 10 ευρω εκει το καταλαβαινω.Οτιδηποτε κατω απο 10ρικο για τα Ιμια ,συγνωμη φιλτατε αλλα ειναι Εθνικη Μειοδοσια.Πως να το κανουμε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ουτε για 1 τρισεκατομμυριο δεν θα δινανε το νησι στους ρωσους Ε, δεν το νομιζω. Ξερεις ποσα λεφτα ειναι αυτα?
Teaser Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Κάθεστε και ασχολείστε με μλκς. Μα εντελώς μλκς. Πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε; Ζηλεύω... ...είπε έχοντας στην πλάτη 2,539 posts:p Aς μην υπερβαλουμε ,τα 101 δις ειναι καλο ποσο για την Συρο.Αλλα οχι και 100 δις.Ειναι να βγαινεις απο τα ρουχα σου! Πχ να μου πεις να δωσουμε τα Ιμια για 10 ευρω εκει το καταλαβαινω.Οτιδηποτε κατω απο 10ρικο για τα Ιμια ,συγνωμη φιλτατε αλλα ειναι Εθνικη Μειοδοσια.Πως να το κανουμε Μάλιστα. Εκδηλώθηκες. Κλαίω τον χρόνο που έχασα. Πόσο δίκιο...!
SOWHAT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ...είπε έχοντας στην πλάτη 2,539 posts:p Μάλιστα. Εκδηλώθηκες. Κλαίω τον χρόνο που έχασα. Πόσο δίκιο...! Έλα ρε τι τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο; 8 χρόνια είναι μέλος στο ινσόμνια αν είδες...Δεν είναι πολλά τα μηνύματα!!! 'Αντε άντε ζήτα συγγνώμη τώρα!!!:cool:
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 να μπορούν όμως να αλλάξουν και το όνομα ... Όχι σε Μαγκάιβερ πάντως. Αυτό έχει κλείσει.Κάτι σε Αίργουλφ, Νάιτ Ραιδερ κτλ.
Chris_85 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Το θέμα είναι η αλλαγή νοοτροπίας και όχι η απαλλαγή από τα χρέη.Αυτό μόνο με φόβο θα ξεκινήσει, για να γίνει κάποτε συνείδηση. Ο φόβος αυτός, ας είναι ο φόβος του χρέους. Όσο για το άρθρο της αυριανής... Η τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Εκτός κι αν είναι σαρκαστικό όλο αυτό το πράγμα... Αλλαγη ποιας νοοτροπιας? 20/27 ευρωπαικες χωρες ειναι υπερχρεωμενες. Υπαρχουν δηλωσεις του GAP αλλα και της Τροικας πως η ελλαδα πληρωνει την κριση του διεθνους χρηματοπιστωτικου συστηματως, πως τα βαρη επωμιζονται αυτοι που δεν φταινε (!) και πως δεν φταιει ο ''δημοσιος τομεας'' οπως τοσο καιρο ολα τα παπαγαλακια προσπαθουν να μας πεισουν. Αν εννοεις την νοοτροπια των πολιτικων, ας μην το σχολιασω καλυτερα.. Ελεος επιτελους με τους οσφυοκαμπτες γερμανοτσολιαδες. ---------- Προσθήκη στις 15:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:28 ---------- Και πως ξέρεις ότι αυτή η βάση δεν θα τους δώσει τεράστιο γεωστρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ΗΠΑ; Κοίτα καλά τον χάρτη, Σύρος(Μεσόγειος)- Ουάσινγκτον ...Πιθανώς τα βόρεια να είναι κορεσμένα σε αντιπυραυλική άμυνα και να προσπαθούν τώρα οι γάτες Ρώσοι να βρουν άλλες διόδους παρακάμπτοντας όλη την Ευρώπη (μένει λίγο Ιταλία και Ισπανία). Μια σκέψη κάνω, δεν έχω κανένα στοιχείο. βρε katsoura δεν είπε ότι θα σου πάρει το νησί και θα σε διώξει από εκεί. Απλές βάσεις θέλει να κάνει ο άνθρωπος. Ζζζζζζντοινγκκκκκκκκκ!!! Ε μα πες τα και συ.. Απλες βασεις.. Οπως και επι (πρωτης) ΓΕρμανικης ΚΑτοχης, απλη διοδο ψαχναν οι ανθρωποι!!
nickarmy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ενταξει παιδια συγνωμη..Φταιω που εχω την περηφανια μεσα μου που θα πρεπε να εχετε ολοι ωστε να μην θελω κανεναν να ακουμπαει την ιδιοκτησια μου και να ρεζηλευει την χωρα μου.Αλλα ενταξει δεν φταιει κανενας,ειναι η εποχη τετοια που σας εχουν περασει την νοοτροπια του ''ελα μωρε και τι εγινε,μια βασουλα θα κανει το παλικαρι'' με το ελα μωρε τι εγινε φτασαμε ως εδω,στο χαος.. ναι γιατί όταν δεν μπορέσεις να ξεπληρώσεις τι νομίζεις πως θα γίνει... η μόνη διαφορά θα είναι η πώληση και όχι απλός μια δημιουργία βάση (προτιμώ το δεύτερο) και αφού λες για γεωγραφικά όρια κτλ , μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω πως έχει η θράκη που ποιο πολύ είναι οι μουσουλμάνοι παρά οι έλληνες
htps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μάλιστα. Εκδηλώθηκες. Κλαίω τον χρόνο που έχασα. Πόσο δίκιο...! Αμαν,lighten up!Αληθεια αυτη η κομπλα,ο Dosas ποιος ειναι?δεν τον θυμαμαι
Teaser Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω πως έχει η θράκη που ποιο πολύ είναι οι μουσουλμάνοι παρά οι έλληνες Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, διότι είναι μουσουλμάνοι έλληνες πολίτες και κανένας δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στα του οίκου μας. Τι να κάνουμε όμως που παντού οι Τούρκοι θέλουν να ανακατεύονται; Τόσα χρόνια έχουν καταφέρει και μας έφεραν στο επίπεδο τους, να ασχολούμαστε με τις βλακείες τους, να ξοδεύουμε από εδώ και από εκεί και να μην μας αφήνουν στην ησυχία μας. Στην Κωνσταντινούπολη δε, βλέπεις παντού κόκκινες σημαίες, ο Κεμάλ είναι κάτι περισσότερο από Θεός και ο στρατός είναι ο πιο τιμημένος θεσμός της χώρας, παίρνει ενίοτε και ρόλο κυβέρνησης. Μιλάμε για τέτοιων διαστάσεων πρόβλημα φίλε nickarmy. Αυτός είναι ο μικρόκοσμος του Τούρκου (κυβερνώντα) και δεν δείχνει να αλλάζει.
chiderboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Και κάτω πεταμένα να τα βρίσκαμε τα 100 δις δε ξέρω αν θα μας έκαναν καλό να τα πάρουμε Αν δεν τρομοκρατηθούμε λίγο να αλλάξουμε νοοτροπία και μαζί με αυτό να κάνουμε κάτι για τα τσιμπούρια που μας ρουφάνε ανενόχλητα το αίμα σε 10-20 χρόνια πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρεθούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.