Προς το περιεχόμενο

Ο Πούτιν μας δινει 100 δις για την Συρο

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει εγω εχω περηφανια μεσα μου και σαν χαρακτηρας..Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..και φιλε slipknot οταν πεθανεις εσυ δεν σε νοιαζει για το μελλον των παιδιων σου και των απογονων σου?Με τετοια νοοτροπια φτασαμε ως εδω..Και ολοι σας κατηγορειτε τα μεγαλα κεφαλια αλλα το ψαρι βρωμαει απο την ουρα οπως αντιλαμβανεστε..

Όσο ζω θα με νοιάζει για τα παιδιά/whatever μου, όταν πεθάνω θα πάψω να υπάρχω. Όπως και να 'χει, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω συγκεκριμένα πράματα δικά μου γιατί το βρίσκω πολύ εγωιστικό να πιστεύω ότι "ανήκουν σε ΜΕΝΑ". Και έχω βαρεθεί διάφορους τύπους που γαμάνε κάτι με τη δικαιολογία ότι επειδή είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να τα ακουμπήσει.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο ζεις ομως θα κανεις οτι μπορεις να διασφαλισεις μια καλη ζωη ενδεχομενως και καλυτερη απο την δικη σου..Αυτο λεω και εγω..Και δεν μου ανηκει το νησι,οπως και σε κανενα συγκεκριμενο ατομο,ομως οταν ζεις εδω,εχεις ολη σου την ζωη τον πονας τον τοπο και δεν θελεις να κανει ο καθε λαλακας οτι του κ@#$%σει.Αυτονοητα πραγματα..

Δημοσ.
Η Ελλάδα δεν ανήκει στους έλληνες?

Όχι βέβαια, ακόμη να το καταλάβεις; Η Ελλάδα δεν κατάφερε ακόμη απο την ίδρυση του κράτους της (την ιδρύσανε δηλαδή, οι άλλοι) να γινει ευρωπαικό κράτος. Οι ευρωπαίοι είχανε κι έναν διαφωτισμό... Εμείς 400 χρόνια είμασταν στους Οθωμανούς. Σας φαίνεται λογικό, ένας λαός να είναι 400 χρόνια σκλάβωμένος; Απλά κορόιδευε-συνεργαζότανε με τους Οθωμανούς & την έβγαζε "καθαρή", και στη συνέχεια έκανε ακριβώς το ίδιο με τις κυβερνήσεις που του διορίζανε... Ποτέ η Ελλάδα ΔΕΝ έγινε κράτος.

Δημοσ.
για αυτα που εφαγαν τοσα χρονια ολα τα γουρουνια!Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει κανενας!Θα γινει μακελειο...Ξερουν πολυ καλα ποιοι και ποσα εχουν φαει...Αλλα ολοι κανουν τις παλαβες γιατι ακομα και σημερα τα περνουν..Δεν υπαρχει πολιτικος στηνη Ελλαδα μη-διευθαρμενος..

τοσα χρονια ομως ολοι βολευεστε γιατι δεν θυμαμαι να χει αντιδρασει κανεις.

ποιο ναυπηγειο ρε παιδια σιγα εδω του περαματος ειναι στα αζητητα..

γραφει και η εφημεριδα τους βολευει το μερος για το μελλον...

Παντως και η σουδα που εδω και χρονια εχει βαση η αμερικη δεν αλλαξε κατι στην περιοχη.

ΟΙ πολιτικοι βγαινουν απο τους πολιτες .απο την στιγμη που δεινουν την συναινεση τους τοσα χρονια ε δεν φταινε μονο οι πολιτικοι...

Δημοσ.

Προσωπικα φιλαρακι μου δεν ειμαι κανενας βολευμενος..Ανεργος ειμαι πλεον και ποτε δεν με εχει βοηθησει κανενας σε τιποτα και ουτε θελω..Ξερουμε ποιοι ειναι οι βολευμενοι..

Δημοσ.

Σουδα, Ακτιο και καποια αλλα που μεχρι τωρα τα ειχα οι κακοι Αμερικανοι, δεν μας πειραξε καθολου (εκτος λιγο των κομουνιστων του '80 με το "εξω οι βασεις του θανατου"), κατα τα αλλα μια χαρα συναλλαγμα μας εφερναν τοσα χρονια.

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά να ρωτήσω κάτι εγώ;

Από την στιγμή που είμαστε στο ΝΑΤΟ...και έστωωωω ότι τελικά δίνουμε και στον Πούτιν πρόσβαση στην Σύρο για να φτιάξει ναυτική βάση...

Ωραία μέχρις εδώ!

Αν μία ωραία πρωία, γίνει ένας πόλεμος όπου θα συμμέτεχουν αντίπαλες η Αμερική με την Ρωσία(γιατί δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να γίνουν σύμμαχοι...)

.

.

.

.

Εμείς, λοιπόν, θα έχουμε από την μία την Σούδα με τους Αμερικάνους και από την άλλη την Σύρο με τους Ρώσους...(εννοείται ότι προϋποθεση της ερώτησής μου είναι ότι συμμετέχουμε και εμείς στον πόλεμο)

Ως εκ τούτου, εμείς θα πρέπει να πάρουμε το μέρος της μίας πλευράς, πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι η άλλη πλευρά θα θεωρείται εχθρός μας...Άρα θα έχουμε ναυτική βάση του εχθρού μας μέσα στην ίδια μας την χώρα;

Γίνεται αυτό;

Δημοσ.
Άσχετο, αλλά να ρωτήσω κάτι εγώ;

Από την στιγμή που είμαστε στο ΝΑΤΟ...και έστωωωω ότι τελικά δίνουμε και στον Πούτιν πρόσβαση στην Σύρο για να φτιάξει ναυτική βάση...

Ωραία μέχρις εδώ!

Αν μία ωραία πρωία, γίνει ένας πόλεμος όπου θα συμμέτεχουν αντίπαλες η Αμερική με την Ρωσία(γιατί δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να γίνουν σύμμαχοι...)

.

.

.

.

Εμείς, λοιπόν, θα έχουμε από την μία την Σούδα με τους Αμερικάνους και από την άλλη την Σύρο με τους Ρώσους...(εννοείται ότι προϋποθεση της ερώτησής μου είναι ότι συμμετέχουμε και εμείς στον πόλεμο)

Ως εκ τούτου, εμείς θα πρέπει να πάρουμε το μέρος της μίας πλευράς, πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι η άλλη πλευρά θα θεωρείται εχθρός μας...Άρα θα έχουμε ναυτική βάση του εχθρού μας μέσα στην ίδια μας την χώρα;

Γίνεται αυτό;

Σε ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας φυσικα και ολα γινονται. Αλλα στην πραγματικοτητα, οταν δεν εγινε πολεμος οταν ηταν να γινει (ψυχρος πολεμος), οταν τα αιματα αναβαν με το παραμικρο, οταν οι συνεπειες μιας πυρηνικης βομβας δεν ηταν πληρως γνωστες κλπ. περιμενει κανεις να κανει πολεμο τωρα ο αμερικανος με το ρωσο; Να χωρισουν τι;

Δημοσ.

Αυριανή. Ένα όνομα, μια ιστορία.

Θυμάμαι, διάφορα πράγματα.

Έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο έγκυρη είδηση με τα 50 δις που θα μας έδιναν οι Ρώσοι για να μας γλιτώσουν από το ΔΝΤ και τα 60 δις που θα μας έδιναν οι Κινέζοι.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο έγκυρη είδηση με τα 50 δις που θα μας έδιναν οι Ρώσοι για να μας γλιτώσουν από το ΔΝΤ και τα 60 δις που θα μας έδιναν οι Κινέζοι.

Δεν είχε τύχει ποτέ να ασχοληθώ.

Τι αίσχος είναι αυτό ρε.

Ποιοι δημοσιογραφίσκοι γράφουν σε αυτή την κουράδα ;

• Super Moderators
Δημοσ.

είσαι party pooper...τέλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...