Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λες ότι σου φαίνονται πολλά για μια βάση που θα χτίσουν αυτοί. Εγώ όμως σου λέω ότι μπορεί και να μην είναι πολλά αν η σημασία αυτής της βάσης για αυτούς είναι τεράστια. Μου φάνηκε ως διαφορετικό, αν δεν είναι συγχώρεσε με!
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ενταξει παιδια συγνωμη..Φταιω που εχω την περηφανια μεσα μου που θα πρεπε να εχετε ολοι ωστε να μην θελω κανεναν να ακουμπαει την ιδιοκτησια μου και να ρεζηλευει την χωρα μου.Αλλα ενταξει δεν φταιει κανενας,ειναι η εποχη τετοια που σας εχουν περασει την νοοτροπια του ''ελα μωρε και τι εγινε,μια βασουλα θα κανει το παλικαρι'' με το ελα μωρε τι εγινε φτασαμε ως εδω,στο χαος..
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λες ότι σου φαίνονται πολλά για μια βάση που θα χτίσουν αυτοί. Εγώ όμως σου λέω ότι μπορεί και να μην είναι πολλά αν η σημασία αυτής της βάσης για αυτούς είναι τεράστια. ...βλέπε κέντρο του Αιγαίου και αστραπιαία επέμβαση σε όλη την ανατολική μεσόγειο (για να μη μιλησω στο ίδιο το Αιγαίο), καθώς επίσης ακριβώς στα μισά του δρόμου ανάμεσα στα νότια λιμάνια της Ρωσίας (Μαύρη Θάλασσα) και σε όλα τα λιμάνια της Μεσογείου. Μεγαλοφυές.
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ενταξει παιδια συγνωμη..Φταιω που εχω την περηφανια μεσα μου που θα πρεπε να εχετε ολοι ωστε να μην θελω κανεναν να ακουμπαει την ιδιοκτησια μου και να ρεζηλευει την χωρα μου.Αλλα ενταξει δεν φταιει κανενας,ειναι η εποχη τετοια που σας εχουν περασει την νοοτροπια του ''ελα μωρε και τι εγινε,μια βασουλα θα κανει το παλικαρι'' με το ελα μωρε τι εγινε φτασαμε ως εδω,στο χαος.. Μα δεν θέλουν να πάρουν κάτι άλλο. Βάση θέλουν να κάνουν (σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα ε) Και προφανώς αν κάνουν βάση θα θέλουν να είναι και ασφαλής άρα όποιαδήποτε απειλή εναντίον της Ελλάδας (ο νοών νοείτω) θα επιστρέψει από εκεί που ήρθε. Το νησί σου αγαπητέ δεν κινδυνεύει από τον Πούτιν που θέλει να φτιάξει βάση (σύμφωνα με την εφημερίδα το ξαναλέω γιατί έχω αμφιβολίες) αλλά από άλλους που νομίζουν ότι τους ανήκουν ελληνικά κομμάτια. arxaggelos γάτα είσαι!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ενταξει παιδια συγνωμη..Φταιω που εχω την περηφανια μεσα μου που θα πρεπε να εχετε ολοι ωστε να μην θελω κανεναν να ακουμπαει την ιδιοκτησια μου και να ρεζηλευει την χωρα μου.Αλλα ενταξει δεν φταιει κανενας,ειναι η εποχη τετοια που σας εχουν περασει την νοοτροπια του ''ελα μωρε και τι εγινε,μια βασουλα θα κανει το παλικαρι'' με το ελα μωρε τι εγινε φτασαμε ως εδω,στο χαος.. Εδώ μας εχουν πουτ..ες τους 200 χρόνια οι μεγάλες δυνάμεις.. Εδω μας καρπαζώνει το ΔΝΤ, εδώ μας κλεβουν κατάμουτρα οι πολιτικοί μας δεκαετίες και εμεις τους ψηφίζουμε, εδω γελάει μαζι μας ο πλανήτης, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ;; Γιατί είσαι περήφανος; Για τους προγόνους μας και μόνο φανταζομαι όπως ολοι μας αλλωστε.. Πέρα από την πλάκα δεν προκειται να γίνει τιποτα αλλά μια προσφορά για βάση σε καποιο μέρος της Ελλάδας ακόμα και με τα μισά χρηματα θα μας εσωνε από την τωρινή αθλια οικονομική κατασταση και θα αλλαζε τις ισορροπίες στη Μεσογειο. Αντε κωλοφαρδα Συριανα πιτα στις ρωσιδουλες θα είστε.. ΝΟΤ!
tsakonas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λες ότι σου φαίνονται πολλά για μια βάση που θα χτίσουν αυτοί. Εγώ όμως σου λέω ότι μπορεί και να μην είναι πολλά αν η σημασία αυτής της βάσης για αυτούς είναι τεράστια.Μου φάνηκε ως διαφορετικό, αν δεν είναι συγχώρεσε με! Μα αφού μετά λέω...Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, κάτι άλλο θέλουν μάλλον
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 katsouras, αυτό το κομμάτι Γης που θεωρείς ιδιοκτησία σου, δεν σου ανήκει στην πραγματικότητα. Απλά, το απολαμβάνεις λίγο μέχρι να πεθάνεις. Τέλος πάντων, ακόμα κι αν εσύ δεν θες να το "πουλήσεις", δεν περνάει απ' το χέρι σου δυστυχώς. Και τι μακελειό; Μην κάνεις τον Putin να γελάει. *Να σημειώσω ότι αμφιβάλλω αν η όλη ιστορία στέκει.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 *Να σημειώσω ότι αμφιβάλλω αν η όλη ιστορία στέκει. Δεν στέκει αλλά εχει πλάκα.. Πόσα να δίνουν για τη Μυκονο; με το Γαλάτη μαζι.
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα γιατι δεν νομιζω να ισχυει κιολας..Η αληθεια ειναι πως περισσοτερο κινδυνευει η Ελλαδα απο τους ιδιους τους Ελληνες παρα απο οποιαδηποτε εξωτερικη απειλη..Αλλα οχι και βαση μεσα στο σπιτι μας..Σημερα ειναι αυτο,αυριο ποιος ξερει..
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν στέκει αλλά εχει πλάκα.. Πόσα να δίνουν για τη Μυκονο; με το Γαλάτη μαζι. Με Γαλάτη δεν την πουλάμε εμείς ρε.
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ενταξει εγω εχω περηφανια μεσα μου και σαν χαρακτηρας..Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..και φιλε slipknot οταν πεθανεις εσυ δεν σε νοιαζει για το μελλον των παιδιων σου και των απογονων σου?Με τετοια νοοτροπια φτασαμε ως εδω..Και ολοι σας κατηγορειτε τα μεγαλα κεφαλια αλλα το ψαρι βρωμαει απο την ουρα οπως αντιλαμβανεστε..
tarantules Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τι τσακώνεστε; Οτι είναι να κάνουν θα το κάνουν χωρίς να μας ρωτήσουν.Τζάπα το σάλιο που χαλάτε. Σε λίγο καιρό όταν μπουκώσουμε και από τα πολλά δάνεια που δεν θα μπορούμε να ξεχρεώσουμε ,θα τα ξεπουλάμε από μόνοι μας αναγκαστικά.Θέλουμε δεν θέλουμε.Έτσι μας κατάντησαν.Ή μάλον έτσι καταντήσαμε αφού εμείς τους βάλανε μέσα στη βουλή.Με τις υγείες μας
tsakonas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν στέκει αλλά εχει πλάκα.. Πόσα να δίνουν για τη Μυκονο; με το Γαλάτη μαζι. Θα μας ζητήσουν και λεφτά μετά για σκουπίδια
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σιγουρα εμεις μονοι μας τα λεμε,μονοι μας τα ακουμε..Απλα συζητηση κανουμε σε φιλικο κλιμα παντα..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.