Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εννοείται ότι θα τον παίρνω μαζί μου τα ΣΚ. Τις καθημερινές όμως λείπω σίγουρα από το σπίτι 08:30 με 18:00. Μερικές φορές και 19:00. Σε χαλαρές περιόδους γυρνάω και 17:30 Είναι απαγορευτικό; Μπορώ να τον βγάζω μια βόλτα το πρωί 07:30 με 08:15 και μετά ξανά το απόγευμα. Μια χαρά ειναι οι ώρες αρκεί να φροντίζεις να τον βγάζεις μία το πρωί πριν φύγεις! Με μια βόλτα το πρωί και μια το απόγευμα είσαι κομπλέ και έτσι θα λερώνει και πάντα έξω χωρίς να χρειάζεται να του αφήνεις εφημερίδες, λεκανίτσες κλπ στο σπίτι! Και εννοείται στον ελεύθερο χρόνο Σ/Κ κλπ έξτρα εξόδους! ---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ---------- ΧΑΧΑ. Ποιανού είναι ο σκύλος ? Δικός μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εννοείται ότι θα τον παίρνω μαζί μου τα ΣΚ. Τις καθημερινές όμως λείπω σίγουρα από το σπίτι 08:30 με 18:00. Μερικές φορές και 19:00. Σε χαλαρές περιόδους γυρνάω και 17:30 Είναι απαγορευτικό; Μπορώ να τον βγάζω μια βόλτα το πρωί 07:30 με 08:15 και μετά ξανά το απόγευμα. Μια χαρά ειναι οι ώρες αρκεί να φροντίζεις να τον βγάζεις μία το πρωί πριν φύγεις! Με μια βόλτα το πρωί και μια το απόγευμα είσαι κομπλέ και έτσι θα λερώνει και πάντα έξω χωρίς να χρειάζεται να του αφήνεις εφημερίδες, λεκανίτσες κλπ στο σπίτι! Και εννοείται στον ελεύθερο χρόνο Σ/Κ κλπ έξτρα εξόδους! ---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ---------- ΧΑΧΑ. Ποιανού είναι ο σκύλος ? Δικός μου.
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 αν τον πάρω μαζί μου θα με γλείφει μέχρι να φτάσουμε και όταν φτάσουμε θα κυνηγάει τον κόσμο.άσε που δεν γίνετε να πάρω και τα 2 σκυλιά μαζί.οπότε προτιμώ να μείνω σπίτι.
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 αν τον πάρω μαζί μου θα με γλείφει μέχρι να φτάσουμε και όταν φτάσουμε θα κυνηγάει τον κόσμο.άσε που δεν γίνετε να πάρω και τα 2 σκυλιά μαζί.οπότε προτιμώ να μείνω σπίτι.
dukas77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 καλησπερα κ απο μενα.Εχω 2 σκυλους,ενα κανις-γκριφον που ηταν κ ο πρωτος μας (4 χρονων τωρα) και ενα μποξερ (18 μηνων).Και τα 2 ζουν ανετα σε διαμερισμα αρκει να εχεις χρονο να ασχολεισαι.ΟΛΑ τα σκυλια εχουν αναγκη απο βολτες τακτικα ανεξαρτητου μεγεθους .Να ξερεις οτι τα μικροσομα ειναι ποιο ζηλιαρικα και οχι τοσο ανθεκτικα σε "ταλαιποριες" ειδικα με τα παιδια. Εγω σου προτινω ανεπιφυλαχτα να αποκτησεις ενα μποξερ.Θα παθεις ζημια με το χαρακτηρα του κ η κοπελα σου ειδικα αν παρεις αρσενικο θα κολλησει μαζι του ασχημα.Σιγουρεψου ομως οτι θα εχετε χρονο να αφιερωσετε για βολτες κ παιχνιδια μαζι του γιατι προκειται για την ποιο αθλητικη ρατσα ισως που υπαρχει.Απο κει κ περα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το παιρνεις μαζι σου παντου καθος γουσταρει να κανει τα παντα! Τελος να προσθεσω για το χαρακτηρα του οτι ειναι ο κλοουν του ειδους και οτι ειναι παιχνιδιαρης ακομα και στα γεραματα.Αριστος στη σωματοφυλακη και στη φυλαξη του σπιτιου,επιφιλακτικος με ατομα που δε γνωριζει (γι αυτο πρεπει να κοινωνικοποιηθει απο μικρος) αλλα δε γαβγιζει η επιτιθεται χωρις λογο.
dukas77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 καλησπερα κ απο μενα.Εχω 2 σκυλους,ενα κανις-γκριφον που ηταν κ ο πρωτος μας (4 χρονων τωρα) και ενα μποξερ (18 μηνων).Και τα 2 ζουν ανετα σε διαμερισμα αρκει να εχεις χρονο να ασχολεισαι.ΟΛΑ τα σκυλια εχουν αναγκη απο βολτες τακτικα ανεξαρτητου μεγεθους .Να ξερεις οτι τα μικροσομα ειναι ποιο ζηλιαρικα και οχι τοσο ανθεκτικα σε "ταλαιποριες" ειδικα με τα παιδια. Εγω σου προτινω ανεπιφυλαχτα να αποκτησεις ενα μποξερ.Θα παθεις ζημια με το χαρακτηρα του κ η κοπελα σου ειδικα αν παρεις αρσενικο θα κολλησει μαζι του ασχημα.Σιγουρεψου ομως οτι θα εχετε χρονο να αφιερωσετε για βολτες κ παιχνιδια μαζι του γιατι προκειται για την ποιο αθλητικη ρατσα ισως που υπαρχει.Απο κει κ περα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το παιρνεις μαζι σου παντου καθος γουσταρει να κανει τα παντα! Τελος να προσθεσω για το χαρακτηρα του οτι ειναι ο κλοουν του ειδους και οτι ειναι παιχνιδιαρης ακομα και στα γεραματα.Αριστος στη σωματοφυλακη και στη φυλαξη του σπιτιου,επιφιλακτικος με ατομα που δε γνωριζει (γι αυτο πρεπει να κοινωνικοποιηθει απο μικρος) αλλα δε γαβγιζει η επιτιθεται χωρις λογο.
katsouras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παιδια θα ηθελα να μου πει ο καθενας ενα ποσο στο περιπου που χρειαζεται για τα απαραιτητα ενας σκυλος(ο δικος σας)Οσο για τα μποξερ φιλε duka77 δεν ειναι μαρτυριο να ειναι μεσα στο σπιτι?Απο οσο ξερω εχουν ενεργεια αντιστοιχη των pit bull που απερριψα για αυτο τον λογο..
katsouras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παιδια θα ηθελα να μου πει ο καθενας ενα ποσο στο περιπου που χρειαζεται για τα απαραιτητα ενας σκυλος(ο δικος σας)Οσο για τα μποξερ φιλε duka77 δεν ειναι μαρτυριο να ειναι μεσα στο σπιτι?Απο οσο ξερω εχουν ενεργεια αντιστοιχη των pit bull που απερριψα για αυτο τον λογο..
dukas77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 καλησπερα,καθολου μαρτυριο το σπιτι για ενα μποξερ ισα ισα θελουν να ειναι μεσα μαζι με τα αφεντικα τους.Εννοειται οπως εγραψα οτι θα πηγαινει βολτες τακτικα αλλα πιστεψε με οταν μεγαλωσει λιγο (4-5 μηνων) θα θες να τον πηγαινεις παντου! Οσο αφορα το κοστος με καλη τροφη τα εξοδα σου θα ειναι περιπου στα 80ε το μηνα μεσο ορο(μαζι με γιατρους, εμβολια,χαπια κλπ).
dukas77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 καλησπερα,καθολου μαρτυριο το σπιτι για ενα μποξερ ισα ισα θελουν να ειναι μεσα μαζι με τα αφεντικα τους.Εννοειται οπως εγραψα οτι θα πηγαινει βολτες τακτικα αλλα πιστεψε με οταν μεγαλωσει λιγο (4-5 μηνων) θα θες να τον πηγαινεις παντου! Οσο αφορα το κοστος με καλη τροφη τα εξοδα σου θα ειναι περιπου στα 80ε το μηνα μεσο ορο(μαζι με γιατρους, εμβολια,χαπια κλπ).
katsouras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Οντως φιλε μου οπως τα ειδα και διαβασα ολοι το ιδιο λενε,οτι κανουν για σπιτι και οικογενεια και δενονται πολυ με τον ιδιοκτητη.Επισης ειναι πολυ καλοι φυλακες(ειναι και η οψη τετοια) και εχουν πολλα συν γενικοτερα.Με λιγο ψαξιμο ειδα την ρατσα με αλλο ματι..Αυτα τι τιμες παιζουν?Με χαρτια εννοω..
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εχεις το χρονο για ενα τετοιο σκυλο? εκει ειναι το θεμα! τα μποξερ εχουν καταπληκτικο χαρακτηρα ΑΛΛΑ ειναι αθλητικα σκυλια οπως προαναφερθηκε. Δηλαδη?? Δηλαδη αν δεν εχεις χρονο για μεγαλες, καθημερινες βολτες, ουτε να το σκεφτεις. Δεν ειναι σκυλακια που θελουν 2 βολτες των 15 λεπτων τη μερα. Υπαρχουν καλοι εκτροφεις στη χωρα μας, που μπορουν να σου πουν αν κανεις για τη ρατσα. Μη τους ρωτησεις ομως τιμη πρωτα απ ολα, γιατι θα φας πορτα. Γυρω στα 800 υπολογιζε..
dukas77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καλησπερα ξανα.Κατ αρχην ενοειτε οτι δεν αγοραζεις σκυλο ΠΟΤΕ απο pet shop.Aν ψαξεις λιγο στο internet θα καταλαβεις το λογο.Απο κει κ περα εκτος απο εκτροφεις μπορεις να βρεις απο καποιο ιδιωτη αφου σιγουρευτεις για τη ρατσα, δεις του γονεις κλπ με περιπου 250ε.μπορεις να ψαχτεις κ εδω http://www.boxerforum.gr. Μη κολλας στα χαρτια pedigree και αλλα τετοια το μονο που να σε ενδιαφερει ειναι να ειναι υγιει και σωστης μορφολογιας τα σκυλια.μπες στο foroum κ ρωτα.τωρα αν θες πρωταθλητες γονεις και τετοια απο εκτροφεις θα βρεις με 600-800ε.
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Φιλε μου τα χαρτια που λες ΑΥΤΟ ακριβως δειχνουν. Οτι τα σκυλια ειναι υγειη και σωστα μορφολογικα. Κι οι εκτροφεις ειναι οι ΜΟΝΟΙ που φροντιζουν ωστε να εχουμε 100% σωστα κουταβια. Τα μποξερ εμφανιζουν αρκετες κληρονομικες ασθενεις πχ δυσπλασια ισχυου, καρδιοπαθειες, υποθυρεοειδισμο, κωφωση . Αυτα μονο ενας υπευθυνος εκτροφεας τα τσεκαρει. Και δε τσεκαρει μονο τους γονεις των κουταβιων αλλα ειναι ελεγμενα και 2-3 γενιες πισω. Χωρια το ποσο καλα τα μεγαλωνει και ποσο σε βοηθαει στην ανατροφη τους. Εγω που χα παρει Λαμπ απο εκτροφεα, το σκυλι ηταν μαθημενο για τις αναγκες του, να δεχεται το crate χωρις γαβγισματα, δε δαγκωνε καθολου(που ολα τα κουταβια δαγκωνουν στην αρχη) και ηταν πολυ κοινωνικοποιημενο. Επισης μια φορα που χε προβλημα υγειας κ δεν εβρισκα τον κτηνιατρο, πηρα την εκτροφεα, μου δωσε αναλυτικες οδηγιες, και εγινε καλα. Ο ιδιωτης δε θα κατσει να κανει ολα τα αναλυτικα τεστ/εξετασεις που χρειαζονται και στους 2 γονεις. Κι επισης δε θα το χει κανει και στους γονεις τους κλπ. Κι ακομα κι αν εσυ δεις τα σκυλια και σου φαινονται καλου χαρακτηρα, που ξερεις τι ηταν οι προγονοι τους?? Κλεινοντας, να πω κατι για τη μορφολογια.. καποιος μπορει να πει τι με νοιαζει εμενα αν οι γονεις του κουταβιου εχουν βραβευτει σε εκθεσεις κλπ. Μα αυτες οι βραβευσεις σημαινουν οτι ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ μποξερ και οχι κατι που μοιαζει σε αυτο! Οτι ανταποκρινονται στο προτυπο της φυλης τους. Εκτος βεβαια αν θες μποξερ αλλα και να χει κεφαλι Ροτβαιλερ, υψος Ντομπερμαν κλπ δε σε νοιαζει. Ε σ αυτη την περιπτωση παρε ενα ημιαιμο να κανεις κ μια καλη πραξη..
Kasrith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 American Akita (αντι των Ιαπωνεζικων) Ναι μεν μεγαλα, αλλα απιστευτα βολικα μεσα σε σπιτια και μικρους χωρους. Και αν λειπεις ολη μερα στη δουλεια κανενα προβλημα, αρκει να βγαινει 2 φορες τουλαχιστον την ημερα. Και τρωνε και λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.