Chris_85 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Για τσιουαουα τι λετε?Χαρακτηρα γενικοτερα?Εχω μαθει πως δενονται πολυ με τον ιδιοκτητη και δεν ειναι πολυ κοινωνικα.. Στην οικογενεια μου ειχαμε παντα λυκοσκυλα, μισουσα τις μικροσωμες ρατσες.. Με την κοπελα μου πηραμε ενα κουταβι west highland white terrier. Ε πλεον δεν υπαρχει αλλη ρατσα για μενα. Τα εχεις δει καθολου??
slygeo87 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω... ...αν αξιωθώ και αποκτήσω ποτέ ένα σκύλο, θα μπορούσα να το αφήνω μόνο του στο σπίτι; Έχει να κάνει με τη ράτσα; Π.χ. αν πάρω κανένα λυκόσκυλο θα τα κάνει ρημαδιό; Θα γαβγίζει; Θα νιώθει μοναξιά;
NoD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έχει να κάνει με τη ράτσα. Πχ το τζακ ράσελ παίζει να σου φάει κανα τηλεκοντρόλ αλλά πουτάνα δε θα στα κάνει.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Προσφατη εμπειρία απο jack russell.. Οτι μπορουσε να παρει να φαει το επαιρνε, ετρωγε μανταλάκια, εφημερίδες, μπουκάλια, κινητά, παντόφλες, τσάντες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Η ζωή του ήταν να κλέβει ότι αφηνες και να το τρωει. Eπειδή ζουσε μέσα στο σπίτι μονο ειχε απίστευτη ενέργεια οπότε όλλλη την ωρα επρεπε να παίζεις μαζί του.. Ειμασταν 2 μόλις καποιος ακουμπουσε το λάπτοπ επαιρνε το παιχνιδι του και προσπαθουσε να σε αποσπάσει γιατι ηθελε να εχει συνεχή προσοχή.. Αυτο το σκυλο όμως που μου εβγαλε τη πιστη τις 7-8 ωρες που ημουν μαζι του τον λάτρεψα γιατί ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φιλικό και καλό σκυλι.. Σε κερδίζει με τη φιλικότητα του.
margaritagr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω......αν αξιωθώ και αποκτήσω ποτέ ένα σκύλο' date=' θα μπορούσα να το αφήνω μόνο του στο σπίτι; Έχει να κάνει με τη ράτσα; Π.χ. αν πάρω κανένα λυκόσκυλο θα τα κάνει ρημαδιό; Θα γαβγίζει; Θα νιώθει μοναξιά;[/quote'] Ναι, μπορεις!! Σημασια εχει πως θα μαθεις τον σκυλο. Ολα τα σκυλια οταν ειναι κουταβια και ανεξαρτητου ρατσας, θα κανουν ζημιες. Πολυ λογικο να θελουν καποιο χρονο για να μαθουν τους κανονες. Αν λοιπον μαθει απο μικρο να μενει μονο, δε θα χει προβλημα(δε λεμε κ ολη μερα ε!) Προβληματα εχουν συνηθως σκυλια που ειτε δεν εμαθαν σωστα απο μικρα ειτε δε τους αφιερωνουμε τον απαραιτητο χρονο για παρεα και εκτονωση. Επισης επειδη βλεπω συχνα να λεγεται οχι μεγαλος σκυλος σε διαμερισμα.. Τα μεγαλα σκυλια μπορουν να ζησουν ανετα σε διαμερισμα απο τη στιγμη που θα τα βγαζεις να αθλουνται. Διοτι κ κηπο να εχεις κ παλι πρεπει ν ασχοληθεις, δε θα τρεχει μονο του γυρω γυρω. Απο συζητηση που ειχα με εκπαιδευτη μου ελεγε ποσο πιο χαρουμενα ειναι συνηθωσ αυτα που ζουν σε διαμερισματα, οποτε βρισκονται μαζι με την οικογενεια τους, απο κατι αλλα που τη βγαζουν σε κηπους/αυλες κλπ Χρονο να δινεις στο σκυλι, να το μεγαλωσεις σωστα, χωρις βια εννοειται, κ θα μαστε κι εμεις κ αυτα καλα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 θελω ειτε ενα king charles ενα λαμπραντορ ενα μαλτεζ ή ενα πομερανιαν αλλα οι γονεις μ δν μ αφηνουν να εχω κατοικιδιο μεσα στο σπιτι σνιφφ σνιφφ
traganeus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αν σου άρεσε το λαμπραντός θα σου αρέσουν σίγουρα και τα μπόξερ!!! Έχουν απίστευτο χαρακτήρα
katsouras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Παιδια αν ηταν στο χερι μου θα ξαναπερνα Golden Retriever που ξαναειχα και δεν μιλαμε για σκυλο,αλλα για ανθρωπο..Οι εκφρασεις η αρχοντια και ο χαρακτηρας του σιγουρα σε βαζουν στο νοημα αυτου που λεμε ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου..Δεν θα ξεχασω την τελευταια μερα,πριν να ξεψυχισει..Γυρισα απο την δουλεια κουρασμενος,γεματος νευρα και ηταν απο τις λιγες φορες που δεν της εδωσα ουτε ενα χαδι και εκεινη με κοιτουσε λες και ηταν η τελευταια φορα,σαν να το ξερε..Οταν γυρισα και μου το ειπαν το απογευμα μου κοπηκαν τα ποδια..Ενιωσα τοσες τυψεις..Αυτο με σκυλο δυσκολα θα το ξανανιωσω..Διαμαντι..
Timour21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν θα ξεχασω την τελευταια μερα,πριν να ξεψυχισει..Γυρισα απο την δουλεια κουρασμενος,γεματος νευρα και ηταν απο τις λιγες φορες που δεν της εδωσα ουτε ενα χαδι και εκεινη με κοιτουσε λες και ηταν η τελευταια φορα,σαν να το ξερε..Οταν γυρισα και μου το ειπαν το απογευμα μου κοπηκαν τα ποδια..Ενιωσα τοσες τυψεις..Αυτο με σκυλο δυσκολα θα το ξανανιωσω..Διαμαντι.. Φίλε μου εγώ ένα παπαγαλάκι έχασα κάποτε και δεν μιλιόμουν για μια εβδομάδα....πόσο μάλλον με έναν σκύλο που δένεσαι περισσότερο. Και γω γουστάρω με τρέλα τα σκυλιά, αλλά το γεγονός οτι κάποια στιγμη θα μου πεθάνει, λειτουργεί ανασταλτικά για να αγοράσω...
Dosas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 εγώ έχω έναν ημίαιμο bull-terrier/κόπρο, που τον σώσαμε ως κουτάβι, και είναι πολύ έξυπνα σκυλιά, αλλά δεν θα τον πρότεινα για μέσα στο σπίτι, αλλά σε κήπο, γιατί είναι σκυλιά που θέλουν να 'παλεύουν' και κουτουλάνε δεξιά και αριστερά ότι βρουν μπροστά τους. Είναι πολύ καλοί φύλακες όμως και με εκπαίδευση γίνονται κομμάντα. Τον έχω στο avatar μου. Εδώ ένας άλλος μάγκας που βρήκα στο youtube
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ρε μαγκες ,υπαρχει καμια λυση να μαθω σε τσιουαουα να μην δαγκωνει τους ξενους?Το εχω δυο χρονια και ακομα αυτο εκει.Τι διαολο πρεπει να κανω δηλαδη .Τωρα να αρχιζω να το χτυπαω με την εφημεριδα κτλ δεν νομιζω να ειναι και το καλυτερο
katsouras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Φιλε Socrati εχοντας δει αρκετες εκπομπες με συμπεριφορα σκυλων,γιατι ειναι κατι που μου αρεσει,στην εκπομπη it's me or the dog ειχα δει με καποιο σκυλο που ειχε τετοια συμπεριφορα.Ο λογος ηταν γιατι ο σκυλος ηταν πολυ καλομαθημενος,δηλαδη δεν τον ειχαν μαθει απο μικρο να καταλαβαινει τα ορια του ως κατοικιδιο και αισθανοταν αφεντικο του σπιτιου και εκανε οτι γουσταρει κυριολεκτικα.Μηπως και εσυ το εχεις πολυ καλομαθημενο?Μιας και τα μικρα σκυλια παντα εχουν περισσοτερη ελαστικοτητα απο τα αφεντικα,αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε πως ειμαστε τα αφεντικα..Η λυση ειναι στο βιντεο που ακολουθει..Αδιαφορια δειχνοντας του το κακο..Και μην ξεχνας οτι παρολο που τα τσιουαουα ειναι μικροσωμα,εχουν την εντυπωση πως ειναι στο μεγεθος μεγαλων σκυλιων.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1mfaDaicmfs&feature=channel[/ame]
Magkas_Basilis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 φιλαρακι...Εγω σου προτεινω...ροτβαιλερ,πιτμπουλ,γκριφον-κανις,γερμανικα πιοιμενα,και ντοπερμαν...αυτες ειναι απ'τις καλητερες ρατσες δυνατων σκυλιων που σου ειπα...αντε καλη τυχη..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 φιλαρακι...Εγω σου προτεινω...,γερμανικα πιοιμενα,.. Είναι από αυτά που απαγγέλουν και ...ποίηση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.