katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παιδια δεν ξερω αν εχει ανοιξει τετοιο θεμα καποιος αλλος.Νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να μιλησουμε εδω για τους τετραποδους φιλους μας,εντυπωσεις,φωτογραφιες,οτι θελει ο καθενας..Αυτη την στιγμη δεν ειμαι ιδιοκτητης αλλα ισως γινω προσεχως!Το θεμα ειναι να καταληξω καπου με την κοπελα μου...
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τι τετραποδη ρε φιλε?Ενοοω οτι εμενα μου αρεσουν κυριως μεγαλοσωμα και εκεινη θελει τυπου τσιουαουα,αντε μεχρι κοκερ..Και προσπαθουμε να βρουμε μια μεση λυση να ειμαστε και οι δυο ικανοποιημενοι..
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Πηγαινετε σε Jack Russell.Καποιοι λενε οτι ειναι τα εξυπνοτερα σκυλια στον κοσμο.
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εχει ο ξαδερφος μου και ειναι οντως απο τα εξυπνοτερα..Εχουν απιστευτη ζωηραδα και μαθαινουν ευκολα κολπα αλλα ειναι πολυ διαολος...Σημερα ειδα ενα κουταβι κοκερ,απιστευτα ομορφο..Εχει κανενας?Δυο φιλοι μου εχουν πει πως ειναι λιγο ιδιοτροπα σαν ρατσα..Ζηλευουν πολυ και ειναι λιγο κακιασμενα..
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παρε ενα λαμπραντορ ρε φιλε τι τσιουαουα αν ειναι ετσι παρε ενα χαμστερ στο ιδιο μεγεθος βγαινουν
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ειχα λαμπραντορ φιλε μου.Για 11 χρονια.Μπορω να πω πως δυσκολα θα εκτιμησω αλλη ρατσα το ιδιο..Εχει φαει κολλημα να παρει το ποντικοσκυλο ρε φιλε τι να κανω..Να λαβεις υποψιν οτι θα το εχω μεσα στο σπιτι και ειναι λιγο περιορισμενα τα πραγματα σε θεμα χωρου για αυτο και συζηταω για πιο μικρο..Εγω πιτ μπουλ ηθελα εξ αρχης αλλα ειναι και λιγο δυσκολα σκυλια οπως ξερετε..
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 αυτο που πρεπει να δειτε ειναι τι χαρακτηρα θελετε να εχει ο σκυλος, και με βαση το προγραμμα σας, σε ποιου τις αναγκες μπορειτε να ανταπεξελθετε καλυτερα να ξεκινησετε απο κει και μετα να δουμε τι ρατσα.. Δεν υπαρχουν κακιασμενα σκυλια, μονο ασχετοι-ανικανοι, ιδιοκτητες. Τα Κοκερ μαθαινουν ευκολα, ειναι πεισματαρικα, δραστηρια, "δαγκωνιαρικα" ως κυνηγοσκυλα, κοινωνικα, ζηλιαρικα..
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σε αυτο που συμφωνουμε και οι δυο ειναι οτι θελουμε ενα σκυλο φιλικο,για σπιτι ακομα και για οικογενεια γιατι μην ξεχναμε και το μετα...Οτι ζει το λιγοτερο 10 χρονια..Εγω θελω κοκερ η λαμπραντορ.Εκεινη τσιουαουα λογω μεγεθους και μετ'επειτα εξοδων και της αρεσει και το κοκερ..Οποτε σαν μεση λυση μαλλον εκει θα καταληξουμε..Δεν βλεπω ομως να λεει κανενας τι σκυλο εχει..Μονο για μενα μιλαμε..
frenzy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τα κόκερ είναι όντως ιδιότροπα. Είχα ένα και συζούσα με ένα άλλο για λίγο (ενός συγκάτοικου) και δεν μπορώ να πω πως βγάζεις άκρη, σα να γεννιούνται νευρωτικά. Πριν είχα μια μποξερίνα, έξυπνη αλλά μονοκόμματη σε συμπεριφορά, σα να ήξερε κάτι παραπάνω μονίμως, δεν είχε αυθορμητισμό. Το καλύετρο σκυλί που είχα ήταν μια μπασταρδη σα μπασε τεκελ, το οποίο μου μιλούσε κανονικά. Όταν πέθανε δεν ξανασχολήθηκα με σκύλο.
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 εγω δεν λεω την αποψη μου γιατι ως τωρα ειχα μονο μεγαλοσωμα, ενα μπρακ (κυνηγοσκυλο), ενα μποξερ και τωρα εχω ενα διασταυρωση λυκου με χασκι (ειναι καπου 36 κιλα την τελευταια φορα που τον ειχα ζυγισει). οποτε δεν σου κανει καποιο απο αυτα. εγω παντως το καθενα το αγαπησα και το αγαπω για το πως ειναι, δεν μπαινω σε ιδιαιτερες συγκρισεις μεταξυ τους ως προς εξυπναδα κτλ, το καθενα ειναι με τα προτερηματα και τα ελαττωματα του. μικροσωμα σκυλια παντως ποτε δεν μου αρεσαν.
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σε αυτο που συμφωνουμε και οι δυο ειναι οτι θελουμε ενα σκυλο φιλικο,για σπιτι ακομα και για οικογενεια γιατι μην ξεχναμε και το μετα...Οτι ζει το λιγοτερο 10 χρονια..Εγω θελω κοκερ η λαμπραντορ.Εκεινη τσιουαουα λογω μεγεθους και μετ'επειτα εξοδων και της αρεσει και το κοκερ..Οποτε σαν μεση λυση μαλλον εκει θα καταληξουμε..Δεν βλεπω ομως να λεει κανενας τι σκυλο εχει..Μονο για μενα μιλαμε.. Φιλικο ναι οκ, αλλα με ποση ενεργεια?? τα τσιουαουα και τα κοκερ πχ δεν εχουν τις ιδες αναγκες εκτονωσης. Ενα κοκκερ θα ειναι ησυχο στο σπιτι μονο αν ασκειται αρκετα. Μη σε ξεγαλαει το μεγεθος του. Βαισκα το κυριοτερο ειναι να μη παρετε απο πετ σοπ. Εγω ειχα ενα Λαμπ. & τωρα εχω ενα Γιορκσαιρ τεριε. Απο Σεπτεμβρη ισως παρω παλι Λαμπ ή Γκολντεν
Tenshi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Οχι κόκερ για σπίτι,εκτός αν έχεις μεγάλη αυλή!Οσο και να το εκτονώσεις,όσο και να ασχοληθείς μαζί του,είναι κυνηγόσκυλο και απλά δέν του φτάνει.Αν στα ανωτέρω συνυπολογίσεις το γεγονός οτι είναι ιδιότροπα απο την φύση τους,η συμβίωση μαζί τους μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη. Μιλάω απο εμπειρία προφανώς,αφού φέτος κλείνω 5 χρόνια συμβίωσης με έτα τέτοιο τετράποδο. Συμπαθητικά και παιχνιδιάρικα με την πρώτη ματιά,άλλα ταυτόχρονα ξεροκέφαλα και εκδικητικά.Μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα κακομαθημένα αν σου πάρουν τον αέρα,όπως και έγινε στην περίπτωσή μου όταν έφυγα για φαντάρος,πρώτη μετάθεση. Μήν σου φανεί παράξενο αν σου κατουρήσει το κρεβάτι ή σου φάει το κινητό απο αντίδραση...
katsouras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Για τσιουαουα τι λετε?Χαρακτηρα γενικοτερα?Εχω μαθει πως δενονται πολυ με τον ιδιοκτητη και δεν ειναι πολυ κοινωνικα..
mrfan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Βασικο κρητηριο πρεπει να ειναι ο χωρος που θα ζει ο σκυλος σου.Αν μενεις σε διαμερισμα παρε ενα μικρο που δεν ειναι και τοσο αθλητικο.Αν μενεις σε σπιτι με αυλη και εχεις ωρα για βολτες,γυμναστικη κτλπ σε παιρνει να παρεις ενα μεγαλοσωμο και αθλητικο. Μην προσπαθησεις να κρατησεις μεγαλοσωμο σε διαμερισμα και ειδικα αν δεν εχεις χρονο ελευθερο για βολτες Και κατι τελευταιο.Το να παρετε σκυλι ειναι ιδεα της κοπελας σου?Γιατι οταν η γυναικα ζηταει σκυλι, θελει παιδι απλα το χρησιμοποιει σαν υποκαταστατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.