TheELF Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έτσι σου λέει ο orotoi με προσωρινό image στον σκληρό,αν αντιγράψεις τα αρχεία στον σκληρό και έπειτα τα γράψεις σε δισκάκι ,δεν γράφονται κάποιες τυχόν επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν για την σωστή λειτουργία. Ο τρόπος με το USB πάντως είναι πιο εύκολος.
panchociv Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έτσι σου λέει ο orotoi με προσωρινό image στον σκληρό,αν αντιγράψεις τα αρχεία στον σκληρό και έπειτα τα γράψεις σε δισκάκι ,δεν γράφονται κάποιες τυχόν επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν για την σωστή λειτουργία. Ο τρόπος με το USB πάντως είναι πιο εύκολος. Όντως φαίνεται αρκετά απλή η μέθοδος με το USB . . . Ήδη το έχω ρίξει στο διάβασμα . . . ! http://wintoflash.com/home/en/Αν έχεις κάποιο USB stick πάνω από 4GB και αν κάνει boot από usb το bios σου μην ασχολείσαι πλέον με δισκάκια κατέβασε το πρόγραμματάκι και τρέξε το, όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα,αν διαβάζονται σωστά τα δισκάκια. Τα συστήματα που έχω είναι αυτά στην υπογραφή μου. (Το πρόβλημα εμφανίστηκε στο σύστημα με τον i7 / Asus P6T) - - Οι μητρικές που έχω (Asus P6T & Asus P5E), υποστηρίζουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό με το boot από το USB? - - Χρειάζεται να είναι πολύ γρήγορο το USB stick ? (Αυτές είναι προς το παρόν οι απορίες μου, ελπίζω αν μου έλθουν και άλλες να έχετε την υπομονή να απαντήσετε )
TheELF Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Όλα τα σχετικά σύγχρονα συστήματα το υποστηρίζουν,το usb όσο πιο γρήγορο είναι τόσο πιο γρήγορο γίνετε το install αλά δεν έχει σημασία.
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δε χρειάζεσαι 2 drives για disk to disk.. η λύση του elf πάντως μου φαίνετε καλύτερη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.