Προς το περιεχόμενο

Κάποιος μου άνοιξε λογαριασμό στο facebook

konstadina_a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησμέρα

Πρόσφατα κατάλαβα οτι κάποιος μου άνοιξε λογαριασμό στο facebook. Δεν είχα λογαριασμό μέχρι σήμερα γιατί δεν είμαι σύμφωνη.

Το θέμα είναι οτι έχει βάλει σαν email το δικό μου εμαιλ κάτι που με κάνει να υποψιάζομαι οτι ξέρει τον κωδικό μου.

Υπάρχει τρόπος να δώ μέσω ip απο ποιά περιοχή ανοίχτηκε ο λογαριασμός ή υπήρξε πρόσβαση στο εμαιλ μου;

Παιδιά θα σας είμαι ευγνώμων γιατί πραγματικά είναι πολύ κακόγουστο όλο αυτό

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

konstadina καλώς ήρθες στο forum.

Ξεκίνα αλλιώς. Αφού έφτιαξε λογαριασμό με το δικό σου email

-άλλαξε άμεσα τους κωδικούς και τις ερωτήσεις ασφαλείας του email σου

-Έλεγξε τον υπολογιστή σου για ιο ή/και δούρειο ίππο (trojan) ώστε να μη σου κλέψουν πάλι τον κωδικό

-Κάνε recovery και άλλαξε τον κωδικό στο facebook (αφού το password θα έρθει στο email σου) ωστε μόνο εσύ να μπορείς να μπεις

Αφού τα κάνεις αυτά, επικοινώνησε με facebook για το πρόβλημα σου ή αν το profile στο FB είναι προσβλητικό, επικοινώνησε με τη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Το email σου σε ποιο παροχό είναι; gmail; hotmail; otenet; κάποιο άλλο;

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δώ μέσω ip απο ποιά περιοχή ανοίχτηκε ο λογαριασμός ή υπήρξε πρόσβαση στο εμαιλ μου;

Και μένα έτσι ξεκίνησε. Και τώρα αν μου πεις ότι κατά τύχη έχει και τον κωδικό του e-mail σου ως κωδικό σύνδεσης, δε θα παραξενευτώ. :o

Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Δυστυχώς.

Edit: Όπα. Αυτός ο λογαριασμός τώρα είναι "ανενεργός", ή έχει ανέβει περιεχόμενο;

Δημοσ.

Hotmail είναι ο λογαριασμός μαιλ

Έχει ανεβάσει πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ Όχι κάτι προσβλητικό άλλα βλακείες

Αν βρώ την περιοχή που έγιναν όλα αυτά θα μπορέσω να μαντέψω ποιός είναι αυτός ο εξυπνάκιας.....

Δημοσ.

εαν έχεις gmail κάτω κάτω κρατάει logs με τις ip πάρε λοιπόν τις ip που συνδέθηκαν τις τελευταίες φορές και δές σε πιο πάροχο ανοίκουν.

Κάπου στις ρυθμίσεις του facebook μπορείς να βάλεις όταν συνδεθεί κάποιος να τον ρωτάει απο ποιο υπολογιστή μπαίνει. οπότε και θα παίρνεις email όποτε μπαίνει κάποιος!

Επίσης μπορείς να κάνεις recovery να αλλάξεις τον κωδικό, να μπείς να κάνεις disable το λογαριασμό στο fb. αφού πρώτα έχεις αλλάξει τον κωδικό του email.

Τσέκαρε όπως είπαν και παραπάνω για τυχόν ιούς, trojans κτλπ

Δημοσ.

αν παρεις εισαγγελικηπαρεμβαση μονο τοτε θα σου πουν ποιος εκανε τι.απο εκει και περα και την ip να βρεις επειδη το pool μπορει να ειναι κοινο για ολη την ελλαδα απλα θα δεις οτι ειναι καποιος απο ολη την ελλαδα.ουτε καν απο ποιοιν νομο ειναι.απο εκει και περα δεν μου φαινεται παραξενο αυτο που εγινε αφου οι μισοι βαζουν κατι κωδικους και secret questions στο email που ειναι για κλαμματα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δηλαδή έτσι και πάει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν θα βρουν ποιος στο διάτανο είναι; Εννοώ τουλάχιστον αν το έχει κάνει από την δουλειά του ή το σπίτι του και όχι από κάποιο άσχετο πισί πχ σε κανένα ίντερνετ καφέ...

Πέρα από όλα αυτά να κάτσεις να σκεφτείς πολύυυ καλά ποιος από τους κοντινούς σου ή και πρώην σου έχει τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ δυνατότητες να κάνει υποκλοπή ή αν είναι ναι μεν χαζός, αλλά σκέψου μήπως είχε άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή σου(ή μπορεί και στης δουλειάς σου πχ, να χρησιμοποιείς το μέιλ/ΜΣΝ και να μην σβήνεις τα cookies και να το βρήκε...)

Πάντως πάρε όλες τις ΙΡ που σου είπαν...αν και έχω μία απορία σε σχέση με αυτό, μιας και αφού είναι βασικό σου μέιλ ή ακόμα ίσως και ΜΣΝ, πιθανώς να το ανοιγεις καθημερινά και αυτό να έχει γίνει πολύ καιρό και να έχουν "χαθεί" οι ΙΡ που έχουν χρησιμοποιηθεί...( μιας και δεν είναι αν δεν κάνω λάθος και πολλές αυτές που αποθηκεύονται...) Όποιος τα ξέρει καλύτερα ας με διορθώσει ελεύθερα...

ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να το έχει θελήσει αυτό!!! Πιθανότατα άντρας....

Να πω και μία παγαποντιά; Γιατί δεν φτιάχνεις και εσύ ένα αντρικό προφίλ(βάλε μία άσχετη φωτογραφία, όχι ανθρώπου...) και "πέσε" την στον εαυτό σου, μπας και τσιμπήσει αν είναι άντρας και έτσι... Το σατανικό μου μυαλό(λολ) λέει μήπως να βάλεις ίσως κάποιον κάποιες δεκαετίες μεγαλύτερό σου(ώστε να "δικαιολογήσεις" ότι το προφίλ που έφτιαξες δεν έχει φίλους)... Όποιος ξέρει, ας την βοηθήσει, αν μπορεί να βρει "φίλους" Έλληνες άγνωστα άτομα, ώστε να μοιάζει πιο αληθοφανές το προφίλ και να μην χρειαστεί να το "παίξει" κάποιος άσχετος με τους υπολογιστές, που μπήκε fb για να γκομενίσει με την ίδια(το ψεύτικο προφίλ που της έφτιαξαν)...

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και το ίδιο και με προφίλ γυναίκας(πχ μια συμφοιτήτρια ή μία συνάδελφο από τα παλιάααα που δεν θα την ήξεραν πολλοί, ακόμα και αν πραγματικά υπήρξε...) Κατάλαβες δηλ...ώστε ακόμα και αν είναι κάποιος από τη σχολή σου ή από την δουλειά σου την τωρινή, να μην μπορεί να βεβαιώσει αν πραγματικά υπήρξε/υπάρχει αυτό το άτομο... Ή κάποια "φίλη" σου από καποιο εξοχικό(anyway ό,τι σκεφτείς ότι είναι πιο ασφαλές)...

Αλλά για τον "άντρα" είπα να την "πέσει" στο προφίλ σου, ώστε αν ειναι κάποιος που σε περιτριγυρίζει ακόμα να τσιγκλιστεί / νευριάσει και να φανεί!!!

Πάντως φιλικά πάντα...Μην χρησιμοποιείς προφανή πράγματα στις εγγραφές σου εδώ και εκεί...πχ το username σου είναι ένα θέμα....

Δεν είναι δα και τόσο μικρός ο κόσμος του Νετ όσο μπορεί να νομίζουμε... και το συγκεκριμένο φόρουμ είναι ή το πρώτο ή το δεύτερο σε αναγνωσιμότητα στην Ελλάδα..

Το ίδιο και για τα password σου... Ελπίζω να μην έχεις χρησιμοποιήσει προφανή πράγματα!!!

---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

Επίσης... Λες ότι έχει αναρτήσει φωτογραφίες.......

Αυτές τις φωτό:

1. Πού τις βρήκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2. Με ποια άτομα ήσουν όταν τις έβγαλες;

3. Σε ποιους τις έχει στείλει κατά καιρούς και σε ποιους μπορεί να τις έχουν στείλει αυτοί;;

Πιστεύω από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις!!!

Δημοσ.

τζαμπα θα το ψαξει αλλα οκ.για να σου πουν προσωπικα στοιχεια για Ip κτλ πρεπει να γινει αρση απορρητου οποτε παει με εισαγγελικη παρεμβαση.αμα ηταν να τα δινουν ολα ετσι χυμα παει την κατσαμε.

Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα που λεμε αλλα δε νομιζω να κατσει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ασχοληθει με ενα χαζοFacebook και τον καθε καραγκιοζη κολλημενο. Εχουν σοβαροτερες δουλειες να κανουν νομιζω. Ακολουθα τις συμβουλες που σου ειπαν τα παιδια, κανε και ενα report στο fb και απλα μην ασχολεισαι...

Δημοσ.
konstadina καλώς ήρθες στο forum.

Ξεκίνα αλλιώς. Αφού έφτιαξε λογαριασμό με το δικό σου email

-άλλαξε άμεσα τους κωδικούς και τις ερωτήσεις ασφαλείας του email σου

-Έλεγξε τον υπολογιστή σου για ιο ή/και δούρειο ίππο (trojan) ώστε να μη σου κλέψουν πάλι τον κωδικό

-Κάνε recovery και άλλαξε τον κωδικό στο facebook (αφού το password θα έρθει στο email σου) ωστε μόνο εσύ να μπορείς να μπεις

Αφού τα κάνεις αυτά, επικοινώνησε με την rapidshare για το πρόβλημα σου ή αν το profile στο FB είναι προσβλητικό, επικοινώνησε με τη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Το email σου σε ποιο παροχό είναι; gmail; hotmail; otenet; κάποιο άλλο;

η rapidshare τι σχέση έχει ; :-D

Δημοσ.

Σιγά να μην ασχοληθεί η δίωξη με κάτι τόσο απλό!! Έλεος.....

Όπως σου είπαν , το email σου είναι ""hacked"!, άλλαξε κωδικούς k είσαι ok.

Δημοσ.
Ωραια ολα αυτα που λεμε αλλα δε νομιζω να κατσει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ασχοληθει με ενα χαζοFacebook και τον καθε καραγκιοζη κολλημενο. Εχουν σοβαροτερες δουλειες να κανουν νομιζω. Ακολουθα τις συμβουλες που σου ειπαν τα παιδια, κανε και ενα report στο fb και απλα μην ασχολεισαι...

οπα ρε φιλε, τι χαζομαρες, αυτο ειναι σοβαρο θεμα...Μην το βλεπεις σαν μονο SOCIAL NETWORKING APP...αυτο μπορει ανετα να δημιουργηση προβημα...στην καθημερινη της ζωη. Ξεκολλα, ειναι σοβαρο, και ναι ατομα εχουν μπει και φυλακη για τετοιες ενεργειες. Το να της λες να μην ασχολειτε περα με το θεμα δεν βοηθαει την κατασταση. Σκεφτου το ετσι, οτι το αφηνει οπως ειναι, και ο αλλος, απλα συνεχιζει το μαρτυριο, με διαφορες βλακειες, και την επομενη φορα, μια φιλη , η φιλος τις κωνσταντινας, που θα την δει στο δρομο, καφε, η δεν ξερω που, θα την κραξουν , παρεξυγησουν, οτι εχει να κανει με την ζωη τις βασικα.

Ακου τι λενε τα αλλα παιδια, κανε αυτο το allo fake προφιλ, και μπες και κανε φλιρτ με τον εαυτο σου. Πιστευω θα βγαλεις ακρη, με τον τροπο που θα απαντηση ο αλλος, κλπ.

ΣΚεψου πονηρα.

Δημοσ.

Και ρε παιδιά, τι γίνεται άμα αυτός συνεχίσει με κανένα ψευδώνυμο;

Εγώ λέω να κρατήσεις τις διευθύνσεις πολλών από τους φίλους του, ώστε να μπορείς να ψάξεις προς τα πίσω, ακόμα και αν αυτός συνεχίσει το ίδιο βιολί...

Αλήθεια, τα άτομα που έχει κάνει φίλους του, τι σχέση έχουν με σένα; Σε ξερουν τους ξέρεις; Πόσους ξέρεις πολλούς;

Τέλος, αν είσαι σε σχέση τώρα, μήπως έχεις πολύ ζηλιάρη φίλο;(δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις... αρκεί να το απαντήσεις στον εαυτό σου..)

Ή μήπως είχες κλείσει καποια σχέση "με ανοιχτούς λογαριασμούς"(εννοώ πώς το βλέπει ο πρώην σύντροφος...)

Τέλος, μπορεί να έχεις κάποια πολύ ζηλιάρα φίλη που να θέλει να σε κάνει ρεζίλι κλπ εσκεμμένα...

Πάντως ρε παιδιά και εγώ συμφωνώ ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα... Για να σας τύχαινε εσάς να βλέπαμε!!!

Τέλος, μην ξεχάσεις να αρχίσεις να ψάχνεις από τις φωτό που μας είπεςςςς..... ΠΟΙΟΙ μπορεί να τις έχουν και ποιοι μπορεί να τις απέκτησαν και από πού.......ΤOTALLY IMPORTANTTTT

Kαι πού 'σαι αν είναι να φτιάξεις ψεύτικο προφίλ άντρα, βάλε καμία άσχετη φωτό μακρινήηηη με καμία παραλία...Ωστε να μην φανεί ότι επί τούτου δεν έχεις βάλει κάποιο πρόσωπο...Είναι και η εποχή κατάλληλη... Αλλά μία φωτογραφία όχι πολύ αντιπροσωπευτική ως προς τα μέρη που συχνάζεις και τα ξέρει ο κόσμος.. Όσο μπορείς....Στην τελική βρες κάτι ψαγμένο στο ίντερνετ...

Δημοσ.

Πάντως σε κατι αντιστοιχο ειχα στειλει εκ μερους μιας φιλης email στο facebook (τουλαχιστον 3) αλλα μας εγραψαν κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...