delfini69 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Γεια σας, πήρα έναν adaptora usb σε ethernet γιατί δεν έβρισκα κάρτα δικτύου pci-express, έτσι και αλλιώς το ήθελα για σύνδεση σε lan άρα δεν με πειράζει η χαμηλότερη ταχύτητα..Όμως ο adaptoraς δεν λειτουργεί, έχω εγκαταστήσει του drivers και δεν λειτουργεί.. Αναβοσβήνει το λαμπάκι και η κατάστασή του λέει "Έγινε σύνδεση" αλλά δεν έχω πρόσβαση στο δίκτυο και επιχειρώντας να κάνω ping κάπου μου εμφανίζει ότι υπάρχει πρόβλημα στο υλικό... Ξέρει κανείς μήπως οι adaprores αυτοί θέλουν τίποτα extra ρυθμίσεις;; Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 kanonika δεν θελει.απο την αλλη εχεις mobo που δεν εχει pci?γιατι ενα τετοιο mobo τις asus θυμαμαι και εχει 2 ethernet απο μονο του πανω.
delfini69 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ok δούλεψαν οι addaptores! το μηχάνημα αν θυμάμαι καλά είναι acer veriton x270, δεν είναι δικό μου...και δίνει μόνο μία ethernet από την μητρική και έχει 2 pci-e θύρες, μια χ16 και μια χ1...
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 αφου εχει ethernet θελει και αλλη?ετσι ενημερωτικα.τελικα τι εκανεςκαι επαιξε?
delfini69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ο veriton x270 δίνει μια ethernet εγώ ήθελα συνολικά τρεις, μια Internet και δύο τοπικά lan.. Δεν ξέρω τι άλλαξε και τελικά δούλεψαν....Η πρώτη εγκατάσταση έγινε σε win xp και η τελική σε vista...οι drivers ήταν συμβατοί και με τις δύο εκδόσεις των win...Μάλλον κάποιος υπολογιστής θέλει format....
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 mπορει ναι να ειχαν καποιο προβλημα.τρεις ethernet μπραβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.