Προς το περιεχόμενο

Ιος στο Ps3

karlat89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εναν ιοι,χωρίς να το γνωρίζω,που καταστρέφει τα δεδομενα απο της εξωτερικες μοναδες αποθήκευσης,ο οποιος μεταφερετε μεσω usb(τουλαχιστον ετσι τον κόλλησα)

Εβαλα ενα usb stick σε ενα Η/Υ φιλο μου τον κολλησα χωρις να το ξερω,μετα το εβαλα στον δικο μου υπολογηστη που μολύνθηκε,και στο Ps3,υπάρχει καποιος τρόπος να δω αν είναι και αυτό μολυσμένο?

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε το ps3 μιας και δεν τρέχει windows.

και για να το εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ οι ιοί είναι OS specific, αλλος για windows, mac, linux. Αν κολλησες εσύ και ο φίλος σου που λογικά τρέχεται windows, το ps3 δεν θα έχει πρόβλημα

Δημοσ.
δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε το ps3 μιας και δεν τρέχει windows.

και για να το εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ οι ιοί είναι OS specific, αλλος για windows, mac, linux. Αν κολλησες εσύ και ο φίλος σου που λογικά τρέχεται windows, το ps3 δεν θα έχει πρόβλημα

Εάν πας στις ONLINE πληροφορίες του psp,ps3 λέει πως (όπως και οι υπολογιστές κολάνε

ιούς έτσι κολαέι και το ps3.

Νομίζω πως εάν πας στα options του browser θα έχει 1 επιλογή για το Mcafee(Trial)

Δημοσ.

Καμία σχέση, δεν μπορείς να κολλήσεις τους συμβατικούς ιούς λόγο διαφορετικής αρχιτεκτονικής του λειτουργικού συστήματος. Το PS3 έχει ένα "φίλτρο" Trend micro για το internet browser για να προστατεύει τους ανήλικους από ακατάλληλο περιεχόμενο.

Δημοσ.

Τόσες φορές το έχω ενεργοποιήσει στο γκερούντο το φίλτρο αλλα πάντα βρίσκει τρόπο και το ξεπερνάει ο μπαγάσας ο τσοντιάρης = p

Δημοσ.

ειναι σαν και τοτε που μαλωνα με καποιον klain, αφου ειχα σπασει το μισο σπιτι διαπίστωσα οτι ημουνα μπροστα σε καθρέφτη

Δημοσ.

http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2005-100615-2317-99

εδω εχουν βγαλει για psp δεν θα βγαλουν και για ps3?

Damage Level: High!

ο μονος τροπος να κολισεις ιο σε psp/ps3 ειναι να κατεβασεις κανα "και καλα" τσιπαρισμα ,το οποιο ειναι φτιαγμενο για να καταστρεφει μονο το ps3..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...