Προς το περιεχόμενο

netbook με hd οθόνη και μεγαλή διάρκεια μπαταρίας

marios_geo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Golden δεν το ειχα στα χερια μου ποτε και αρα δεν ξερω. Αλλα netbooks ομως με δυσκολια επαιζαν αρχεια ακομα και με 8000Kbps.

γιατι εχουν αλλη καρτα γραφικων που δεν υποστηριζει DXVA

δεν ειναι ολα τα netbook ιδια

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ψάχνω για netbook με υψηλή ανάλυση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.δεν ενδιαφέρομαι πολύ για επεξεργαστή,αρκεί να μην σέρνεται.το θέλω κυρίως για ίντερνετ καμία ταινία,και σπάνια κανα κείμενο στο office.η διάρκεια θα ήθελα να είναι πάνω από 8 ώρες αν γίνεται.προτάσεις;

Να προτείνω κάτι εναλλακτικό; Προυποθέτει όμως να μην βιάζεσαι να κάνεις την αγορά γιατί απλά το προϊόν ΔΕΝ έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στην αγορά :-)

--- Notion Ink ADAM ---

SPECS

Αναμένετε Νοέμβριο (εαν όλα πάνε καλά γιατί ενδέχεται να μας κρεμάσει και να βγεί και αργότερα...)

Είναι tablet pc.Ενσωματώνει το Tegra 2 chipset που είναι ότι πιο κορυφαίο έχει βγει μέχρι στιγμής.Τα 1080p τα παίζει νεράκι.Επίσης όσον αφορά την αυτονομία , λόγω της νέας τεχνολογίας οθόνη Pixel Qi μπορεί να αντέξει και 160 ώρες (backlight off mode) μιας και έχει διακόπτη που απενεργοποιεί το backlight και λειτουργεί σαν τα ebook reader και εξοικονομεί ενέργεια.Ενσωματώνει λειτουργικό Android , έχει browser που υποστηρίζει flash, θύρες USB 2.0 ,κάμερα 3,1 Mpixel , GPS , accelerometer και πολλά άλλα.

Εγώ ήμουν στην αναζήτηση netbook ειδικά για ταινίες , διάβασμα ebook και σερφάρισμα και τίποτα παραπάνω και το περιμένω πως και πως.

Αν αναλογιστείς οτι στην computex που έγινε πριν ένα μήνα έκαναν παρέλαση πολλά tablet pc , το φθινόπωρο που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά θα γίνει ο χαμός.

Εαν βιάζεσαι πάρε netbook.Εαν όχι αξίζει και παρααξίζει να περιμένεις.

Η συσκευή κοστολογείται στα 300 περίπου δολάρια!

Δημοσ.
Να προτείνω κάτι εναλλακτικό; Προυποθέτει όμως να μην βιάζεσαι να κάνεις την αγορά γιατί απλά το προϊόν ΔΕΝ έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στην αγορά :-)

--- Notion Ink ADAM ---

SPECS

Πολύ καλή φάση φίλε μου, γιατί το παλιό μου HP tc1100 έχει αρχίσει να "βαραίνει".

Δημοσ.
Στην τελικη δεν μιλαμε για το αν 1 netbook εχει την δυνατοτητα να παιζει 1080p, μιλαμε για την πληθωρα των μοντελων και οταν σου λενε HD playback capable η κατι αναλογο περιμενω να παιζει τα παντα.

ίσως κατάλαβα εγώ λάθος.. αλλά σε αυτό το 1 netbook που έχει τη δυνατότητα να παίζει 1080p αναφέρεται το thread.. αυτό δεν είναι που ψάχνει ο thread-starter? αλλιώς θα πήγαινε να πάρει ένα από όλα αυτά που κυκλοφορούν χωρίς να ανοίξει ολόκληρο thread...

Δημοσ.

Αυτο http://www.skroutz.gr/s/259521/HP-Compaq-Mini-311c-1150EV.html παιζει 1080p ανετα. Το εχω και με MPC-HC μεσω DXVA(χωρις καν να χρειαζεται να πληρωσεις για CoreAVC) μου παιζει ανετα 1080p 15Mbps (αυτο ειναι το μεγαλυτερο bitrate που εχω δοκιμασει). Η διαρκεια της μπαταριας του κυμαινεται στις 3-5 ωρες, αναλογα με το τι κανεις.

Δημοσ.
Εγώ σου προτείνω HP Pavilion dm1-1200ev/sv στα 499€

το πηρα χτες, βαση χαρακτηριστικων ειναι καλυτερο απο νετμπουκ. εχει 2αρα μνημη, κανονικη καρτα γραφικων, καλυτερο επεξεργαστη & αν θυμαμαι καλα γρηγοροτερο δισκο

Δημοσ.
το πηρα χτες, βαση χαρακτηριστικων ειναι καλυτερο απο νετμπουκ. εχει 2αρα μνημη, κανονικη καρτα γραφικων, καλυτερο επεξεργαστη & αν θυμαμαι καλα γρηγοροτερο δισκο

Απο θερμοκρασιες τι λεει..??

Δημοσ.

Δε το εχω τρεξει ακομα για να βγαλω συμπερασμα. Απλα πιστευω οτι ειναι καλος συνδυασμος χαρακτηριστικων-τιμης. Για νετμπουκ πηγαινα αλλα ειδα οτι αυτο μου προσφερε περισσοτερα οποτε το προτιμησα.

οταν το κανω ευχαριστως να γραψω τι ειδα

Δημοσ.

έπρεπε να το διευκρινίσω.δεν θέλω 1080p, αλλά 720p.να είναι άνετη η πλοήγηση στο ίντερνετ.δεν θέλω να παω σε λύση ipad γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω χωρίς πληκτρολόγιο και μου φαίνεται ακριβό.να σημειώσω ότι ζω αμερική άρα αν δεν χρειάζεται να είναι στην ελληνική αγορά.

Δημοσ.
έπρεπε να το διευκρινίσω.δεν θέλω 1080p, αλλά 720p.να είναι άνετη η πλοήγηση στο ίντερνετ.δεν θέλω να παω σε λύση ipad γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω χωρίς πληκτρολόγιο και μου φαίνεται ακριβό.να σημειώσω ότι ζω αμερική άρα αν δεν χρειάζεται να είναι στην ελληνική αγορά.

δεν ειπες μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις. μπορεις να δεις και τα νεα acer 1820Τ και 1830 και toshiba 210 και τα asus 1201 και 1215 (που αναμενεται συντομα) μεχρι τα 600 δολλαρια μαξιμουμ με πολυ καλα χαρακτηριστικα και αναμονη γυρω στις 8 ωρες. μαξιμουμ αναμονη με κλασσικο νετμπουκ ειναι 6 ωρες (συνηθως λιγοτερο) ενω με CULV και UM επεξεργαστες ειναι παντα πολυ πανω απο 6 ωρες.

Δημοσ.

ας πούμε οροφή 500 δολλάρια.αλλά αν είναι φθηνότερο ακόμη καλύτερα.είχα δει παλιά ένα 1201 με επεξεργαστή z520 και καλή διάρκεια μπαταρίας,αλλά μετά το άλλαξαν με άλλους επεξεργαστές και χάλασε η αυτονομία.ποια μοντέλα έχουν χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστές;ιδίως στην asus γίνεται χαμός.παλιά μοντέλα νέα μοντέλα όλα μαζί στο site δεν βγάζεις εύκολα άκρη

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες τι λεει..??

Λοιπον με καθημερινη χρηση αρκετων ωρων δεν εχω παρατηρησει υπερθερμανση.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το μηχανημα. Ειχε κ κατι παιχνιδακια μεσα που βοηθουν τις ωρες της βαρεμαρας :P

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

+1 και από μένα για το 1101ΗΑ, το έχω πάνω από ένα χρόνο τώρα και η μπαταρία δεν πέρνει χαμπάρι, το χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι σκυλί. Πολύ καλή και η οθόνη επίσης. Στο συνιστώ και γώ άφοβα. Το αγόρασα από ebay btw.

Δημοσ.

Μετά από ψάξιμο, κατέληξα στο asus 1005pr. είναι μικρό, φθηνό και έχει hd οθόνη.

Αλλά καλοβλέπω και το 1005pe με διάρκεια 14 ώρες.

Θα αποφασίσω σύντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...