Προς το περιεχόμενο

netbook με hd οθόνη και μεγαλή διάρκεια μπαταρίας

marios_geo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω για netbook με υψηλή ανάλυση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.δεν ενδιαφέρομαι πολύ για επεξεργαστή,αρκεί να μην σέρνεται.το θέλω κυρίως για ίντερνετ καμία ταινία,και σπάνια κανα κείμενο στο office.η διάρκεια θα ήθελα να είναι πάνω από 8 ώρες αν γίνεται.προτάσεις;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε netbook η μεγαλύτερη ανάλυση είναι 1366 x 768 στις 11".Για την μπαταρία τα περισσότερα είναι με 4 cell μπαταρίας. Εγώ σου προτείνω HP Pavilion dm1-1200ev/sv στα 499€ αν πάλι θέλεις αυτονομία πάς εδώ αλλά κάνει και 1.000€ (για μένα είναι υπερβολή τόσα λεφτά)

Δημοσ.
Δες αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908636 αφου το θελεις για απλη χρηση θα σε καλυψει απολυτα!

πολυ καλο μηχανακι και σε καλη τιμη (αλλα ειναι λιγο τραγικο που οι τιμες στα περσινα μοντελα netbook δεν πεφτουν) καλη ποιοτητα κατασκευης και μπαταρια

στο site λεει Λειτουργικό: Dual Boot Windows XP GR / Linux δηλαδη ακομα τους εχουν μεινει τα μαθητικα απο περσι;

στο public το χε προσφορα μες στην βδομαδα στα 249 το ιδιο μοντελο αλλα και σε μαυρο και σε ασπρο αλλα δεν ξερω αν εχουν μεινει κομματια.

Δημοσ.

Φερε μου οποιο netbook θελεις και αν μου παιξει 1080p υλικο που θα του βαλω τοτε να πεις οτι θες...Ως τοτε μην το κουραζεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φερε μου οποιο netbook θελεις και αν μου παιξει 1080p υλικο που θα του βαλω τοτε να πεις οτι θες...Ως τοτε μην το κουραζεις.

Ion based με CoreAVC παίζει 1080p normal .mkv, αλλά όπως είπε και ο Timour21 και το 720p HD είναι :o

Δημοσ.

nik δεν μιλήσαμε για full HD, υπάρχουν πλεον μοντέλα που 720p το παίζουν ανετα, ακομα και τα πρώτα με τα κατάλληλα codec. Απο εκεί και πέρα αν κοίτα το Asus Eee PC 1201N και ναι θα παίξει το 1080p

--------------------------

με προλαβε ο thresh για 1 λεπτο, :mad:

Δημοσ.

Μπα τι επαθες ? Ξαφνικα κανεις διαχωρισμο του HD ? Δλδ οταν μιλαμε για HD μιλαμε για το 720p και αφηνουμε το 1080p απεξω ? Εχεις πλακα.

damastes αλλο ενα 1080p με 8000kbps και αλλο ενα 1080p με 16000kbps....Το δευτερο γονατιζει ακομα και high end καρτες. Στην τελικη δεν μιλαμε για το αν 1 netbook εχει την δυνατοτητα να παιζει 1080p, μιλαμε για την πληθωρα των μοντελων και οταν σου λενε HD playback capable η κατι αναλογο περιμενω να παιζει τα παντα.

Δημοσ.

το χω αναφερει πανω απο 10 φορες εδω στο ινσομνια σε διαφορα θεματα η GMA 500 υποστηριζει DXVA οποτε παιζει αρχεια 1080p μεχρι 15 GB σιγουρα (μεχρι τοσο εχω δοκιμασει σε sony vaio P με cpu usage κατω απο 30%) και ολα αυτα πολυ απλα βαζοντας τους τελευταιους drivers και με το splash lite Player ή το media player classic (καμμια σχεση με codec σε αλλα κακομοιρα netbook που 720p με το ζορι παιζουν)

δες εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=F7_wzburK-U[/ame] επισης υπαρχουν πανω απο 100 video σχετικα με την GMA 500 και 1080p playback σε διαφορα netbook.

αυτα με το off-topic...και τις αψημαχιες...

Δημοσ.

ε ενταξει, netbook πέρνεις ρε φιλε, μην παμε στα ακρα, μην ξεχναμε οτι μιλαμε για οθόνες 11" δεν έχει και νόημα.

+1 απο εμενα στο 1101ΗΑ που πρότειναν τα παιδια, για την πολύ καλή αυτονομία του και για την δυνατοτητα oveclock εως και 30% με μια απλα ρύθμιση.

Δημοσ.

Golden δεν το ειχα στα χερια μου ποτε και αρα δεν ξερω. Αλλα netbooks ομως με δυσκολια επαιζαν αρχεια ακομα και με 8000Kbps.

Οσο για το μεγεθος οντως δεν εχει νοημα αλλα καλιστα το συνδεεις σε μεγαλη TV αν εχεις και θελεις να δεις μια ταινια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...