lizabrahami7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια.θα ηθελα για ακομη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας. ειχα ενα dvd recorder της LG {αυτο που συδεετε με την τηλεοραση}το οποιο ειχε και ενα εσωτερικο σκληρο δισκο 160 gb.μεσα στο δισκο ειχα γραψει καποια βιντεα των παιδιων μου απο την καμερα{τα οποια δεν εχω ακομα προλαβει να τα περασω σε dvd}και το dvd χαλασε και δεν φτιαχνετε.και επειδη τα βιντεακια των παιδιων μου που ειναι αποθηκευμενα στον σκληρο δεν ηθελα να τα χασω,ειπα του μαστορα να μου τον βγαλει το σκληρο και να τον τοποθετησω στον υπολογιστη μου για να μπορω να τα περασω εστω σε ενα dvd για να μην χαθουν.αγορασα στο πλαισιο το καλωδιο που χρειαζετε{IDE}συνδεσα τον σκληρο στον υπολογιστη μου.ανοιξα το pc και αναγνωρισε κατευθειαν τον σκληρο που τοποθετησα. τωρα το μεγαλο προβλημα ειναι οτο πηγαινω στο"υπολογιστης"και το μονο που μου δειχνει ειναι μονο το αλλον δισκο που εχω με το λειτουργικο,και αυτο που εβαλα δεν μου τον δειχνει.πηγα και στον πινακα ελεγχου και εκει τον βλεπει κανονικα τον σκληρο δισκο που τοποθετησα.τη μπορω να κανω για να δω τα δεδομενα που εχει ο δισκος?και να τα περασω σε dvd για να μην τα χασω?σας βαζω και ενα screenshot για να καταλαβετε τι γινετε. γιατι δεν φαινετε το screenshot?εκανα κατι λαθος? ---------- Προσθήκη στις 04:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:15 ---------- θα σας δωσω link του Screenshot γιατι δεν εμφανιζετε εδω και δεν ξερω γιατι.. http://img189.imageshack.us/img189/7798/58201040015.jpg
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν έχει πάρει drive letter. Στο disk management που είσαι κανε δεξί κλικ στον πρώτο τόμο και επέλεξε "Change Drive Letter and Paths".
lizabrahami7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν έχει πάρει drive letter. Στο disk management που είσαι κανε δεξί κλικ στον πρώτο τόμο και επέλεξε "Change Drive Letter and Paths". καλημερα.οταν παταω δεξι κλικ τις μονες επιλογες που μου δινει ειναι "διαγραφη"και "βοηθεια".τιποτα αλλο.και αυτο ηθελα να κανω,να δωσω ενα γραμμα στο δισκο αλλα δεν μου δινετε η επιλογη αυτη,δεν ξερω τι γινετε.δεν θελω να χασω τα βιντεακια που εχω μεσα και δεν ξερω τι να κανω. ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:04 ---------- να ρωτησω και κατι που παρατηρησα ρε παιδια?εφου ο δισκος που εβαλα τον ειχα μισογεμισει και τωρα που το εβαλα στο pc λεει οτι ειναι αδειος 100%.πως γινετε αυτο?τουλαχιστον μπορω να κανω κατι ωστε να παρω τουλαχιστον αυτα που εχει μεσα ο σκληρος και υστερα να τον κανω διαγραφη.
Johnnie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κατ'αρχήν υποθέτω ότι το συγκεκριμένο DVD Recorder δεν έχει θύρα USB... Οι δίσκοι από αυτές τις συσκευές συνήθως δεν είναι φορμαρισμένοι με κάποιο από τα γνωστά συστήματα αρχείων που καταλαβαίνουν οι υπολογιστές (πχ FAT, NTFS, ext κλπ). Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα (Acronis Disk Director, Paragon Partition Manager κλπ) εκτός δηλαδή του Disk Management των Windows, για να δεις αν ο δίσκος αυτός χρησιμοποιεί κάποιο αναγνωρίσιμο σύστημα. Αλλιώς η μόνη λύση είναι να συνδέσεις το DVD Recorder με καλώδιο με τον υπολογιστή (αν υπάρχει είσοδος video) ή με κάποια άλλη συσκευή εγγραφής (ή να αντικαταστήσεις το χαλασμένο DVD writer ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.