Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 για Windows 98/Me το εχει κανει.... διαβασε πιο πανωκαι αν γινει καμια μ@λ@κι@ και μπερδευτουν τα DX ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ μετα roll back η system restore? Δεν είπα ποτέ εγώ να βάλει τους παλιούς DX. Το αντίθετο μάλιστα. Διάβασε πιο πάνω. (Επίσης, δεν νομίζω ότι η εγκατάσταση των DX επιτρέπει να περαστούν παλιά αρχεία, οπότε δεν το θεωρώ πιθανό να προκύψει κατάσταση όπου θα "μπερδευτούν τα DX"). Edit: Δοκίμασα να εγκαταστήσω το demo του Pit Droids, που είναι διαθέσιμο εδώ. Η εγκατάσταση έγινε (σε custom path μάλιστα) σε Win 7 x64. Μετά έτρεξα το εκτελέσιμο "Pit Droids Demo.exe" χωρίς συμβατότητα αρχικά, και έβγαλε το μήνυμα "Pit Droids requires Direct X 6.1" Και έπειτα έθεσα τη συμβατότητα σε Windows 98 / Windows ME και το demo έτρεξε κανονικά (και full screen). Το οποίο σημαίνει ότι ίσως ο/η tao να έκανε κάτι λάθος όταν έθεσε τη συμβατότητα... (?) Edit 2: ^^^ Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για Windows XP Home SP3 (με όλα τα updates επάνω).
Centurion Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Παιδιά sos το έβαλα και σε ένα pc που έχω με vista και ούτε εκεί τρέχει μου βγάζει ένα θαυμαστικό με το εξής μήνυμα και τίποτα Άλο (pit droids requires directX 6.1)Τα νεύρα μου είναι δυνατόν να παίζει σε win 98 και να μη παίζει σε πιο καινούρια λειτουργικά????? Δοκίμασες να βάλεις συμβατότητα win98/me από τα vista? Γιατί πιστεύω ότι η συμβατότητα δουλεύει πολύ καλύτερα στα vista απ' ότι στα xp.
tao Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Παιδιά δεν έβγαλα άκρη έκανα αυτό που μου είπε ο praetorian αλλά τίποτα έτρεξα το demo από την σελίδα που μου έδωσες και λειτουργεί κανονικά όταν τρέχω το γνήσιο game μου βγάζει αυτό (a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available ) λέτε να φταίει το cd ???? ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω μήπως και έχει πρόβλημα το cd |μου???
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει τότε. Έχεις windows xp SP3 ; Το ίδιο μήνυμα έχεις και στα Vista; Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο no-cd patch από τα γνωστά μέρη (δεν μπορώ να δώσω link) ή/και να θέσεις (μόνιμα) το CPU affinity του exe ώστε να χρησιμοποιεί μόνο ένα cpu core: πχ με το imageCFG: imagecfg -a 0x1 c:\path\to\file.exe http://www.robpol86.com/index.php/ImageCFG http://forums.speedguide.net/showthread.php?t=187768
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.