tao Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Για σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα παλιό παιχνίδι γνήσιο το (pit droids)για οπιον ξέρει. Αυτό το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για win 98 και θέλω τώρα να το εγκαταστήσω σε ένα pc που έχει xp του κάνω εγκατάσταση αλλά δεν τρέχει έχω κάνει το κλασικό δεξί κλικ συμβατότητα και επιλέγω εκτέλεση σε win 98 αλλά τίποτα έχει κανένας να προτείνει κάτι? Πως θα τρέξει ένα game σε xp ενώ το έχουν φτιάξει για 98?
tao Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 τιποτα????? καπια λυση θα υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 1) να βαλεις win 98:rolleyes: 2) κανονικα θα επεζε στα xp εγω εχω game του 98 στα win 7 και παιζει μια χαρα
tao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Παιδιά sos το έβαλα και σε ένα pc που έχω με vista και ούτε εκεί τρέχει μου βγάζει ένα θαυμαστικό με το εξής μήνυμα και τίποτα Άλο (pit droids requires directX 6.1) Τα νεύρα μου είναι δυνατόν να παίζει σε win 98 και να μη παίζει σε πιο καινούρια λειτουργικά?????
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τα νεύρα μου είναι δυνατόν να παίζει σε win 98 και να μη παίζει σε πιο καινούρια λειτουργικά????? Μα φυσικά. Δοκίμασε να περάσεις την έκδοση... 6.1 του DirectX, και επέλεξε compatibility mode σε Win 98.
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ναι πιθανον η καρτα γραφικων που θα εχεις δεν την αναγνωριζει το παιχνιδι για τα ΤΟΤΕ δεδομενα.... μπορεισ να ανοιξεις το παιχνιδι σε window mode και να παιζεις ετσι.... θα πας στην συντομευση πατα ιδιοτητες και εκει που γραφει για παραδειγμα προορισμος C:\ΕΑ\FIFA 98\fifa 98.exe εσυ θα αλλαξεις το τελος σε C:\ΕΑ\FIFA 98\fifa 98.exe -window το εχω παθει σε πολλα παιχνιδια
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Θέσε το compatibility mode σε Windows 98/Me Getting Pit Droids to work on a Windows XP machine takes a little work. I had to run in the compatibility mode for Window 98/Windows Me. Also, in the options within the game, I would suggest turning automatic scrolling off. And when playing a level, I would suggest turning off the scenery and turning on the grid markers. http://logicgames.blogspot.com/2005/10/star-wars-pit-droids.html http://www.swgamer.com/compat_pd.shtml P.S. δεν θα επιχειρούσα να εγκαταστήσω παλιούς DirectX στα Windows XP. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα.
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αν δε βαριέσαι δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια virtual machine και τα win98 εκεί.
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Θέσε το compatibility mode σε Windows 98/Me http://logicgames.blogspot.com/2005/10/star-wars-pit-droids.html http://www.swgamer.com/compat_pd.shtml P.S. δεν θα επιχειρούσα να εγκαταστήσω παλιούς DirectX στα Windows XP. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα. για Windows 98/Me το εχει κανει.... διαβασε πιο πανω και αν γινει καμια μ@λ@κι@ και μπερδευτουν τα DX ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ μετα roll back η system restore? Αν δε βαριέσαι δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια virtual machine και τα win98 εκεί. τι τον παιδευτε μωρε.... αυτο που ειπα ειναι πιο απλο και θα παιξει και στανταρ....
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 [...]τι τον παιδευτε μωρε.... αυτο που ειπα ειναι πιο απλο και θα παιξει και στανταρ.... Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια switches για window mode.
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ολα το υποστhρiζουν και βασικα δεν ειναι θεμα να το υποστηριζουν ειναι ενας αλλος τροπος να τρεξεις.... εναλλακτικο safe mode πες το.
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ολα το υποστιρηζουν [...] Όταν εκφράζουμε κάτι με τόση βεβαιότητα καλό θα είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε. Προφανώς και δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια τέτοια switches. Πώς είναι δυνατόν εξάλλου αφού εξαρτάται απ το παιχνίδι κι όχι απ το OS. Just for the record, στο heroes of might and magic III σε Win7 που μόλις δοκίμασα, φυσικά δεν έπαιξε το -window.
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Όταν εκφράζουμε κάτι με τόση βεβαιότητα καλό θα είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε.Προφανώς και δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια τέτοια switches. Πώς είναι δυνατόν εξάλλου αφού εξαρτάται απ το παιχνίδι κι όχι απ το OS. Just for the record, στο heroes of might and magic III σε Win7 που μόλις δοκίμασα, φυσικά δεν έπαιξε το -window. φυσικα και το εκφραζω με βεβαιοτητα και δεν εξαρταται απο το παιχνιδι στο ξαναλεω τωρα γιατι δεν παιζει σε σενα μπορει να ειναι 1002 λογοι
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 φυσικα και το εκφραζω με βεβαιοτητα και δεν εξαρταται απο το παιχνιδι στο ξαναλεω τωρα γιατι δεν παιζει σε σενα μπορει να ειναι 1002 λογοι Δηλ. τo -window είναι OS depended;
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δηλ. τo -window είναι OS depended; ανεξαρτητο αλλα για windows εντολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.