Προς το περιεχόμενο

game για win 98 σε xp ??????

tao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα παλιό παιχνίδι γνήσιο το (pit droids)για οπιον ξέρει. Αυτό το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για win 98 και θέλω τώρα να το εγκαταστήσω σε ένα pc που έχει xp του κάνω εγκατάσταση αλλά δεν τρέχει έχω κάνει το κλασικό δεξί κλικ συμβατότητα και επιλέγω εκτέλεση σε win 98 αλλά τίποτα έχει κανένας να προτείνει κάτι? Πως θα τρέξει ένα game σε xp ενώ το έχουν φτιάξει για 98?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά sos το έβαλα και σε ένα pc που έχω με vista και ούτε εκεί τρέχει μου βγάζει ένα θαυμαστικό με το εξής μήνυμα και τίποτα Άλο (pit droids requires directX 6.1)

Τα νεύρα μου είναι δυνατόν να παίζει σε win 98 και να μη παίζει σε πιο καινούρια λειτουργικά?????

Δημοσ.

Τα νεύρα μου είναι δυνατόν να παίζει σε win 98 και να μη παίζει σε πιο καινούρια λειτουργικά?????

Μα φυσικά. :-)

Δοκίμασε να περάσεις την έκδοση... 6.1 του DirectX, και επέλεξε compatibility mode σε Win 98.

Δημοσ.

ναι πιθανον η καρτα γραφικων που θα εχεις δεν την αναγνωριζει το παιχνιδι για τα ΤΟΤΕ δεδομενα.... μπορεισ να ανοιξεις το παιχνιδι σε window mode και να παιζεις ετσι.... θα πας στην συντομευση πατα ιδιοτητες και εκει που γραφει για παραδειγμα προορισμος C:\ΕΑ\FIFA 98\fifa 98.exe

εσυ θα αλλαξεις το τελος σε C:\ΕΑ\FIFA 98\fifa 98.exe -window

το εχω παθει σε πολλα παιχνιδια

• Moderators
Δημοσ.

Θέσε το compatibility mode σε Windows 98/Me

Getting Pit Droids to work on a Windows XP machine takes a little work. I had to run in the compatibility mode for Window 98/Windows Me.

Also, in the options within the game, I would suggest turning automatic scrolling off.

And when playing a level, I would suggest turning off the scenery and turning on the grid markers.

http://logicgames.blogspot.com/2005/10/star-wars-pit-droids.html

http://www.swgamer.com/compat_pd.shtml

P.S. δεν θα επιχειρούσα να εγκαταστήσω παλιούς DirectX στα Windows XP. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα.

Δημοσ.
Θέσε το compatibility mode σε Windows 98/Me

http://logicgames.blogspot.com/2005/10/star-wars-pit-droids.html

http://www.swgamer.com/compat_pd.shtml

P.S. δεν θα επιχειρούσα να εγκαταστήσω παλιούς DirectX στα Windows XP. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα.

για Windows 98/Me το εχει κανει.... διαβασε πιο πανω

και αν γινει καμια μ@λ@κι@ και μπερδευτουν τα DX ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ μετα roll back η system restore?

Αν δε βαριέσαι δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια virtual machine και τα win98 εκεί.

τι τον παιδευτε μωρε.... αυτο που ειπα ειναι πιο απλο και θα παιξει και στανταρ....

Δημοσ.
[...]

τι τον παιδευτε μωρε.... αυτο που ειπα ειναι πιο απλο και θα παιξει και στανταρ....

Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια switches για window mode.

Δημοσ.

ολα το υποστhρiζουν και βασικα δεν ειναι θεμα να το υποστηριζουν ειναι ενας αλλος τροπος να τρεξεις.... εναλλακτικο safe mode πες το.

Δημοσ.
ολα το υποστιρηζουν [...]

Όταν εκφράζουμε κάτι με τόση βεβαιότητα καλό θα είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Προφανώς και δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια τέτοια switches. Πώς είναι δυνατόν εξάλλου αφού εξαρτάται απ το παιχνίδι κι όχι απ το OS. Just for the record, στο heroes of might and magic III σε Win7 που μόλις δοκίμασα, φυσικά δεν έπαιξε το -window.

Δημοσ.
Όταν εκφράζουμε κάτι με τόση βεβαιότητα καλό θα είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Προφανώς και δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια τέτοια switches. Πώς είναι δυνατόν εξάλλου αφού εξαρτάται απ το παιχνίδι κι όχι απ το OS. Just for the record, στο heroes of might and magic III σε Win7 που μόλις δοκίμασα, φυσικά δεν έπαιξε το -window.

φυσικα και το εκφραζω με βεβαιοτητα και δεν εξαρταται απο το παιχνιδι στο ξαναλεω τωρα γιατι δεν παιζει σε σενα μπορει να ειναι 1002 λογοι

Δημοσ.
φυσικα και το εκφραζω με βεβαιοτητα και δεν εξαρταται απο το παιχνιδι στο ξαναλεω τωρα γιατι δεν παιζει σε σενα μπορει να ειναι 1002 λογοι

Δηλ. τo -window είναι OS depended;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...