Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κινητο το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δωσω πολλα και η εταιρια η οποια θελω να ειναι το κινητο ειναι η blackberry.Οι λογοι ειναι πολλοι λεω να παρω αυτο τι λετε?blackberry curve 8310

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κινητο το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δωσω πολλα και η εταιρια η οποια θελω να ειναι το κινητο ειναι η blackberry.Οι λογοι ειναι πολλοι λεω να παρω αυτο τι λετε?blackberry curve 8310

Το συγκεκριμένο ξεκινά από 350. Για σένα είναι πολλά ή «ανεκτα»;

Δημοσ.

Φιλε μου είναι αναικτά αν και από φίλους μου λένε ότι είναι παλιό μοντέλο και αποκλείεται να κάνει τόσο όσο λες έχεις εσυ να μου προτείνεις κάτι άλλο;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

φίλε δεν θέλω να σου πω οχι,

αλλά εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα blackberry.

ήθελα να αγοράσω και εγω παλιά, πηρε ενας φιλος

ζεσταίνονταν πολύ-και γενικα ειναι για την καθημερινη χρηση,

δηλαδη δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάρει ένας φίλος το blackberry bold 900 το έχει δυο χρόνια του έχει βάλει και 3000 επαφές και δυο χρονια δεν έχει κολλήσει πουθενά είχα το nokia E61 η πλήρης απογοήτευση όλο κολλαγε έκανε επανεκκινηση μόνο του τώρα έχω ένα htc με windows mobile 5 είμαι αρκετά ευχαριστημένος όχι στο επίπεδο που περίμενα αφήστε που το πληκτρολόγιο του blackberry είναι θεϊκό

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

αν ειναι να παρεις οπωσδηποτε blackberry θα ελεγα να κοιταξεις για ενα το οποιο θα υποστηριζει το καινουριο λειτουργικο δλδ το blackberry os 6

τα μοντελα που θα το υποστηριζουν ειναι τα Bold 9700, Bold 9650, Pearl 3G

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...