Προς το περιεχόμενο

Κόλλησα με Vstrom

filarakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεσπα ας παρει ο φιλος μας αυτο που γουσταρει κ να ειναι καλοταξιδο.δεν θαλεγα οτι τσακωθηκαμε απλα εχουμε διαφορα γουστα.εγω αν ξαναπαρω μηχανη,θαναι δικυληνδρη.αυτα απομενα

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ταξιδι μπορει να παει οποιαδηποτε μηχανη αρκει να αντεχει ο πισινος του καθενος.

Απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει τι του αρεσει για ταξιδι.. Αν δεν βαζουμε σε καποια πραγματα τιτλους θα ηταν καλυτερα και δεν θα τσακονωμασταν

Εγω θελω ενα vstrom να πηγαινω για τσιγαρα, την βρισκω ρε παιδι μου. Ο αλλος ειναι χαρουμενος πηγαινοντας ταξιδι με ενα sh300, οτι γουσταρει κανει ο καθενας

Δε νομίζω να διαφωνούμε πουθενα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από εκεί και πέρα να τα επιχειρήματα που επικαλείσαι Teaser:

Δεν είπα ότι το vstrom δεν είναι καλό για ταξίδια.

Είπα ότι το να είναι δικύλινδρο το μηχανάκι δεν είναι + στον ταξιδιωτικό του χαρακτήρα, καθώς όσο περισσότεροι κύλινδροι τόσο πιο ομαλό γκάζι και λιγότεροι κραδασμοί. Ότι και να λες το τετρακίλυνδρο φυσάααει, το δικύλινδρο καλό αλλά είναι για λίγο από όλα και το μονοκύλινδρο ταξιδεύει χειρότερα και από ποδήλατο.

Thats all. Αυτό ενοούσα και μάλλον κατάλαβες λάθος στην προσπάθεια σου να παινέψεις το 1000ρι στρώμα σου.

Τα 1450 μηχανάκια που λες , στα ανέφερα μόνο και μόνο για να σου δώσω να καταλάβεις πως ειδικά το τελευταίο, το θεωρώ άηθες, ανυπόστατο και ανεκδιήγητο.

And!.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...