Προς το περιεχόμενο

Κόλλησα με Vstrom

filarakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Είμαι σε δίλλημα. Με κόλλησε να πάρω δίπλωμα για μηχανή και κόλλησα τρελά για την Vstrom. Είμαι 33 χρονών και το μόνο που έχω καβαλήσει είναι ένα μηχανάκι 50cc πριν χρόνια με κάτι χαζοβολτές. Τι γνώμη έχετε οι κατέχων μοτοσυκλέτα και οι έμπειροι αναβάτες. Να πάω ή να ξεκολλήσω το κόλλημα που με κατέχει

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί όχι; Μια χαρά μηχανή είναι, πολλοί λένε ότι είναι η καλύτερη της κατηγορίας της.

Δυνατή, οικονομική, αξιόπιστη, μεγάλη, πολύ καλή νομίζω.

Δημοσ.

φιλε μου αν παρεις μηχανη τοτε παρε v-strom.την εχει ο κολητος μου κ ειναι super.ειναi βολικο,δυνατο,οικονομικο,ειναι λιγο θυριο αλλα θα το συνηθησεις.κ ειναι βεβαια suzuki δεν σπαει δεν χαλαει.σε ασπρο-μαυρο ειναι κουκλι!!!!αντε κ καλοταξιδο

Δημοσ.

Να το παρεις και να το χαρεις! Οντως σε ασπρο ειναι πανεμορφο και σπανιο...

κ ειναι βεβαια suzuki δεν σπαει δεν χαλαει

Οποιοδηποτε μηχανακι μπορεις να το εχεις για 200,000κμ ειτε να το κολλησεις σε 20λεπτα. Τα παντα εξαρτωναι απο την χρηση και το service. Δεν υπαρχει αυτη η εκφραση, ολα σπανε και ολα χαλανε

Δημοσ.
Να το παρεις και να το χαρεις! Οντως σε ασπρο ειναι πανεμορφο και σπανιο...

Οποιοδηποτε μηχανακι μπορεις να το εχεις για 200,000κμ ειτε να το κολλησεις σε 20λεπτα. Τα παντα εξαρτωναι απο την χρηση και το service. Δεν υπαρχει αυτη η εκφραση, ολα σπανε και ολα χαλανε

ενταξει ρε δικε μου ετσι το ειπα.ενοειται οτι ολα χαλανε.παντως η suzuki k yamaha εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια μοτερ.ειχα ενα χτ 600 του 96' απο 2003 μεχρι 2009 κ το μονο που του αλλαξα ηταν η καδενα!!!το vstrom ειναι το εργαλειο!!!δικυληνδρο,οτι πρεπει για Αθηνα αλλα κ για ταξιδακια!!!ποοο τωρα κα@@@@ αλλα εχω αποφασισει οτι θα μεινω στους 4 τροχους!

Δημοσ.
παντως η suzuki k yamaha εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια μοτερ.

να συμφωνήσω βρε σύντροφε αλλά και εγώ ακούω για τη honda ότι είναι εγγύηση. Αν δηλαδή honda, suzuki, yamaha είναι άσπαστα τότε τι μένει;

το vstrom ειναι το εργαλειο!!!δικυληνδρο,οτι πρεπει για Αθηνα αλλα κ για ταξιδακια

Το δικίλυνδρο το λες καλό για ταξίδια; Όσο περισσότεροι κίλυνδροι τόσο πιο καλό για ταξίδι το μηχάνιο.

Δημοσ.
να συμφωνήσω βρε σύντροφε αλλά και εγώ ακούω για τη honda ότι είναι εγγύηση. Αν δηλαδή honda, suzuki, yamaha είναι άσπαστα τότε τι μένει;

kawasaki xaxoxo

Το δικίλυνδρο το λες καλό για ταξίδια; Όσο περισσότεροι κίλυνδροι τόσο πιο καλό για ταξίδι το μηχάνιο.

μια χαρα ειναι κ για ταξιδια,ξερω τι λεω!!!!

Δημοσ.

Το VStrom το έχουν δύο φίλοι μου, εκ τον οποίων ο ένας είναι μηχανόβιος απο μωρό παιδί. Είναι πολύ καλή επιλογή! Απλά δείξε λίγη (..έως πολύ) προσοχή μέχρι να το μάθεις γιατί τα πολλά κυβικά σε μηχανή δεν είναι αστείο. Κι εγώ πήρα z750 για πρώτη μηχανή...

Δημοσ.

Καλά βρε εννοείτε σα κότα θα πηγαίνω μέχρι να το μάθω και σιγά σιγά θα μπαίνω στην κίνηση της πόλης. Τα μυαλά μέσα από το κράνος όπως έχω διαβάσει κάπου αλλού μέσα στο forum. Θα δω ακόμα το σκέφτομαι. Προς το παρών με έχει απορροφήσει το δίπλωμα και μόλις έρθει ο brother μου να κάνω καμιά βόλτα πορεία το gsxr1000 για να μπαίνω στο πνεύμα σιγά σιγά. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ . Α για τα 650 πάω όχι για 1000 δεν την είδα και PILOT 

Δημοσ.

Να σε ενημερώσω ότι το gsxr1000 με το v-strom δεν έχουν καμία σχέση. Μην απογοητευθείς από το πρώτο, είναι πολύ πιο δύσκολη μηχανή ειδικά για αρχάριο.

Δημοσ.

Αν συνηθησεις στο gsxr που ειναι χαμηλο και ευκολοοδηγητο λογω χαμηλου κεντρου βαρους θα δυσκολευτεις με το vstrom στο πλαγιασμα, ειδικα οταν εισαι σταματημενος και στριβεις μετα απο λιγο.

Τα street ειναι τα πιο ευκολοοδηγητα μηχανακια, η θεση ειναι λιγο περιεργη και το "στραβο" τιμονι. Η αισθηση ειναι ποδηλατου.

Δημοσ.

Σωστό για το χαμηλό κέντρο βάρους αλλά δυσκολότερη μηχανή για αρχάριο είναι η gsxr. Τα τινάγματα της, ανοίγεις το γκάζι και έχεις φύγει, δεν συγχωρεί λάθη, η στάση (σκυφτή) την κάνουν ακατάλληλη για αρχάριο. Το v-strom από την άλλη η μόνη δυσκολία που έχει είναι το ύψος και ο όγκος της. Μηχανικά είναι πανεύκολη καμία σχέση με το gsxr.Συμφωνώ για τα street.

Δημοσ.

τοχω πει και θα το ξαναπω οχι πολλα γκαζια αποτομα ξεκινα απο τα 250 μαθε σωστα και αν παρεις το gsxr βολτα δεν θα το πας θα σε παει! σκεψου και η αποφαση δικια σου απο μενα καλοριζικος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...