filarakh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παίδες Είμαι σε δίλλημα. Με κόλλησε να πάρω δίπλωμα για μηχανή και κόλλησα τρελά για την Vstrom. Είμαι 33 χρονών και το μόνο που έχω καβαλήσει είναι ένα μηχανάκι 50cc πριν χρόνια με κάτι χαζοβολτές. Τι γνώμη έχετε οι κατέχων μοτοσυκλέτα και οι έμπειροι αναβάτες. Να πάω ή να ξεκολλήσω το κόλλημα που με κατέχει
Voodooman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Γιατί όχι; Μια χαρά μηχανή είναι, πολλοί λένε ότι είναι η καλύτερη της κατηγορίας της. Δυνατή, οικονομική, αξιόπιστη, μεγάλη, πολύ καλή νομίζω.
AnatoliGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 φιλε μου αν παρεις μηχανη τοτε παρε v-strom.την εχει ο κολητος μου κ ειναι super.ειναi βολικο,δυνατο,οικονομικο,ειναι λιγο θυριο αλλα θα το συνηθησεις.κ ειναι βεβαια suzuki δεν σπαει δεν χαλαει.σε ασπρο-μαυρο ειναι κουκλι!!!!αντε κ καλοταξιδο
iced Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Να το παρεις και να το χαρεις! Οντως σε ασπρο ειναι πανεμορφο και σπανιο... κ ειναι βεβαια suzuki δεν σπαει δεν χαλαει Οποιοδηποτε μηχανακι μπορεις να το εχεις για 200,000κμ ειτε να το κολλησεις σε 20λεπτα. Τα παντα εξαρτωναι απο την χρηση και το service. Δεν υπαρχει αυτη η εκφραση, ολα σπανε και ολα χαλανε
AnatoliGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Να το παρεις και να το χαρεις! Οντως σε ασπρο ειναι πανεμορφο και σπανιο... Οποιοδηποτε μηχανακι μπορεις να το εχεις για 200,000κμ ειτε να το κολλησεις σε 20λεπτα. Τα παντα εξαρτωναι απο την χρηση και το service. Δεν υπαρχει αυτη η εκφραση, ολα σπανε και ολα χαλανε ενταξει ρε δικε μου ετσι το ειπα.ενοειται οτι ολα χαλανε.παντως η suzuki k yamaha εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια μοτερ.ειχα ενα χτ 600 του 96' απο 2003 μεχρι 2009 κ το μονο που του αλλαξα ηταν η καδενα!!!το vstrom ειναι το εργαλειο!!!δικυληνδρο,οτι πρεπει για Αθηνα αλλα κ για ταξιδακια!!!ποοο τωρα κα@@@@ αλλα εχω αποφασισει οτι θα μεινω στους 4 τροχους!
kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3508606&postcount=8 καλο θα ηταν να ειχες καποια εμπειρια αν μιλαμε για χρηση σε δρομους με κινηση...
1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αν σε ενδιαφέρει πουλάω ένα Vstrom 1000. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=108409 Γενικότερα να ξέρεις πως το μηχανάκι τα σπάει!
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 παντως η suzuki k yamaha εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια μοτερ. να συμφωνήσω βρε σύντροφε αλλά και εγώ ακούω για τη honda ότι είναι εγγύηση. Αν δηλαδή honda, suzuki, yamaha είναι άσπαστα τότε τι μένει; το vstrom ειναι το εργαλειο!!!δικυληνδρο,οτι πρεπει για Αθηνα αλλα κ για ταξιδακια Το δικίλυνδρο το λες καλό για ταξίδια; Όσο περισσότεροι κίλυνδροι τόσο πιο καλό για ταξίδι το μηχάνιο.
AnatoliGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 να συμφωνήσω βρε σύντροφε αλλά και εγώ ακούω για τη honda ότι είναι εγγύηση. Αν δηλαδή honda, suzuki, yamaha είναι άσπαστα τότε τι μένει;kawasaki xaxoxo Το δικίλυνδρο το λες καλό για ταξίδια; Όσο περισσότεροι κίλυνδροι τόσο πιο καλό για ταξίδι το μηχάνιο. μια χαρα ειναι κ για ταξιδια,ξερω τι λεω!!!!
gozzar07 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Το VStrom το έχουν δύο φίλοι μου, εκ τον οποίων ο ένας είναι μηχανόβιος απο μωρό παιδί. Είναι πολύ καλή επιλογή! Απλά δείξε λίγη (..έως πολύ) προσοχή μέχρι να το μάθεις γιατί τα πολλά κυβικά σε μηχανή δεν είναι αστείο. Κι εγώ πήρα z750 για πρώτη μηχανή...
filarakh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλά βρε εννοείτε σα κότα θα πηγαίνω μέχρι να το μάθω και σιγά σιγά θα μπαίνω στην κίνηση της πόλης. Τα μυαλά μέσα από το κράνος όπως έχω διαβάσει κάπου αλλού μέσα στο forum. Θα δω ακόμα το σκέφτομαι. Προς το παρών με έχει απορροφήσει το δίπλωμα και μόλις έρθει ο brother μου να κάνω καμιά βόλτα πορεία το gsxr1000 για να μπαίνω στο πνεύμα σιγά σιγά. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ . Α για τα 650 πάω όχι για 1000 δεν την είδα και PILOT
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Να σε ενημερώσω ότι το gsxr1000 με το v-strom δεν έχουν καμία σχέση. Μην απογοητευθείς από το πρώτο, είναι πολύ πιο δύσκολη μηχανή ειδικά για αρχάριο.
iced Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αν συνηθησεις στο gsxr που ειναι χαμηλο και ευκολοοδηγητο λογω χαμηλου κεντρου βαρους θα δυσκολευτεις με το vstrom στο πλαγιασμα, ειδικα οταν εισαι σταματημενος και στριβεις μετα απο λιγο. Τα street ειναι τα πιο ευκολοοδηγητα μηχανακια, η θεση ειναι λιγο περιεργη και το "στραβο" τιμονι. Η αισθηση ειναι ποδηλατου.
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σωστό για το χαμηλό κέντρο βάρους αλλά δυσκολότερη μηχανή για αρχάριο είναι η gsxr. Τα τινάγματα της, ανοίγεις το γκάζι και έχεις φύγει, δεν συγχωρεί λάθη, η στάση (σκυφτή) την κάνουν ακατάλληλη για αρχάριο. Το v-strom από την άλλη η μόνη δυσκολία που έχει είναι το ύψος και ο όγκος της. Μηχανικά είναι πανεύκολη καμία σχέση με το gsxr.Συμφωνώ για τα street.
lef50 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 τοχω πει και θα το ξαναπω οχι πολλα γκαζια αποτομα ξεκινα απο τα 250 μαθε σωστα και αν παρεις το gsxr βολτα δεν θα το πας θα σε παει! σκεψου και η αποφαση δικια σου απο μενα καλοριζικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.