partblah1990 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Γνωρίζει να μου πει κανείς τι είναι τα παρακάτω σήματα ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 To ldpe 04 είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το μπουκάλι, συγκεκριμένα είναι Low-density polyethylene. Αυτό με το βελάκι σημαίνει οτι πρέπει να ανακυκλωθεί Αυτο με το 12m είναι οτι πρεπει να χρησιμοποιηθεί σε 12 μήνες από την στιγμή που το ανοίξεις.
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δλδ εγω που παω στα σουπερμαρκετ και ανοιγω τα σαμπουαν και τα αποσμητικα, τι γινεται;
.:VenoM:. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτο με το 12m είναι οτι πρεπει να χρησιμοποιηθεί σε 12 μήνες από την στιγμή που το ανοίξεις. είσαι σίγουρος γι' αυτό ? Ο συμβολιμός αυτός 12 Μ στην Χημεία σημαίνει συγκέντρωση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 [...] Αυτο με το 12m είναι οτι πρεπει να χρησιμοποιηθεί σε 12 μήνες από την στιγμή που το ανοίξεις. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι τέτοιο.
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 το 12 με το βαζο ειναι αυτο που ειπανε, το PAO (period after opening)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 το 12 με το βαζο ειναι αυτο που ειπανε, το PAO (period after opening) Είσαι σίγουρος; Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι έχει να κάνει με την μάζα του περιεχομένου...
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δλδ τα περισσοτερα που παιρνουμε δε κρατανε ουτε το μισο χρονο απο αυτο που λενε! Ειδικα τα σαμπουαν, τα ανοιγω ολα και τα μυριζω ενα-ενα!
bluesattack Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Με τη μαζα εχει να κανει μαλλον το 200 πανω αριστερα. Το ιδιο συμβολακι 12μ βλεπω σε κρεμοσαπουνο των 300 ml μπροστα μου.Λογικα ειναι ο χρονος , οπως ειπωθηκε πιο πανω.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 αν γυρίσεις λίγο το μπουκάλι μπορεί κανείς να μου πει τί σημαίνει το e? γιατί αν είναι καθαρό βάρος τότε γιατί γράφουν πάντα δίπλα και net weight?
bluesattack Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Και το βελακι της ανακυκλωσης (The green dot )ειναι παρεξηγησιμο συχνα.. http://www.syrtari.gr/791/social/recycle-symbols/
anark Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 το 12 με το βαζο ειναι αυτο που ειπανε, το PAO (period after opening) Σωστά. Βρήκα αυτό στη ακόλουθη σελίδα http://scielo.isciii.es/scielo.php?pid=S1139-67092005000200001&script=sci_arttext ...The seventh amendment to the Cosmetic Directive (Directive 2003/15/EC, effective in March 2005) was approved recently and it incorporated a new concept based on microbiological criteria: the PAO (period after opening). The PAO is an indication of the period of time since the product was first opened and used, and specifies how long the cosmetic product can be used without any deterioration linked to microbial contamination that could harm the consumer’s health. The PAO requirement is not relevant when there is no risk of microbial deterioration (i.e. in the case of sealed pressurized containers or single-use products). The PAO is indicated by an open-jar symbol accompanied by the recommended number of months within which the product should be used, followed by the abbreviation "M", standing for "menses" (months in Latin); e.g. 12 months is indicated by 12M..... p.s. Greeklish... ςεγγεςργεγεςγςεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.