Προς το περιεχόμενο

Τι σημαίνουν τα σήματα στην συσκευασία

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ldpe 04 είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το μπουκάλι, συγκεκριμένα είναι Low-density polyethylene.

Αυτό με το βελάκι σημαίνει οτι πρέπει να ανακυκλωθεί

Αυτο με το 12m είναι οτι πρεπει να χρησιμοποιηθεί σε 12 μήνες από την στιγμή που το ανοίξεις.

Δημοσ.

Δλδ εγω που παω στα σουπερμαρκετ και ανοιγω τα σαμπουαν και τα αποσμητικα, τι γινεται;

Δημοσ.

Αυτο με το 12m είναι οτι πρεπει να χρησιμοποιηθεί σε 12 μήνες από την στιγμή που το ανοίξεις.

είσαι σίγουρος γι' αυτό ? Ο συμβολιμός αυτός 12 Μ στην Χημεία σημαίνει συγκέντρωση

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι τέτοιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
το 12 με το βαζο ειναι αυτο που ειπανε, το PAO (period after opening)

Είσαι σίγουρος; Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι έχει να κάνει με την μάζα του περιεχομένου...

Δημοσ.

Δλδ τα περισσοτερα που παιρνουμε δε κρατανε ουτε το μισο χρονο απο αυτο που λενε! Ειδικα τα σαμπουαν, τα ανοιγω ολα και τα μυριζω ενα-ενα!

Δημοσ.

Με τη μαζα εχει να κανει μαλλον το 200 πανω αριστερα.

Το ιδιο συμβολακι 12μ βλεπω σε κρεμοσαπουνο των 300 ml μπροστα μου.Λογικα ειναι ο χρονος , οπως ειπωθηκε πιο πανω.

Δημοσ.
το 12 με το βαζο ειναι αυτο που ειπανε, το PAO (period after opening)

Σωστά.

Βρήκα αυτό στη ακόλουθη σελίδα http://scielo.isciii.es/scielo.php?pid=S1139-67092005000200001&script=sci_arttext

...The seventh amendment to the Cosmetic Directive (Directive 2003/15/EC, effective in March 2005) was approved recently and it incorporated a new concept based on microbiological criteria: the PAO (period after opening). The PAO is an indication of the period of time since the product was first opened and used, and specifies how long the cosmetic product can be used without any deterioration linked to microbial contamination that could harm the consumer’s health. The PAO requirement is not relevant when there is no risk of microbial deterioration (i.e. in the case of sealed pressurized containers or single-use products). The PAO is indicated by an open-jar symbol accompanied by the recommended number of months within which the product should be used, followed by the abbreviation "M", standing for "menses" (months in Latin); e.g. 12 months is indicated by 12M.....

p.s. Greeklish... ςεγγεςργεγεςγςεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...