De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) το nokia c7 που μολις κυκλοφορησε εχει τον κλασσικο φορτιστη της νοκια με το μικρο καρφακι...ωραια συμφωνια υπογραψανε... τα συμπερασματα δικα σας Όντως δε το κόβω να εφαρμόζεται ποτέ. Μάλλον ράδιο αρβύλα ήταν, από αυτά τα επίσημα που και καλά θα εφαρμοστούν. Όταν θα βγούν τα walkman κινητά ΟΛΑ με 3.5mm και usb για τη φόρτιση, τότε θα ξαναγοράσω καλό κινητό. Μέχρι τότε μπακατέλες των 30 ευρώ και σε όποιον αρέσει. Ψωνισμένες εταιρίες όπως Sony Ericsson, apple ktl δε πρόκειται ποτέ να το κάνουν αυτό. Μακάρι να βγώ ψεύτης. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κατασκευαστές που έχουν αποδεδειγμένα προβλήματα στους τρόπους διασύνδεσης κ παρόλα αυτά συνεχίζουν και παράγουν τους ηλίθιους φορτιστές με τα 783 pins με επιφάνεια phemtomillimeter, οι οποίοι είναι λες και έχουν σχεδιαστεί ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να χαλάνε πανεύκολα, και παρόλα αυτά αντί να βελτιωθούν εδώ και ΠΕΝΤΕ χρόνια δεν έχουν διορθώσει ΤΙΠΟΤΑ. Στην ίδια γραμμή λιγότερο ψωνισμένα αλλά περισσότερο γύφτικα, κινούνται samsung και lg. Ξέρω ότι θα βγεί ο captain knowitall και θα πεί το κλασικό επιχείρημα " Εγώ χρησιμοποιώ SE τόσα χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα" όμως τις περισσότερες φορές αν όχι όλες , παραβλέπουν ή δε γνωρίζουν πως το κινητό σταμάτησε να φορτίζει κανονικά εξαιτίας αυτού και πάνε κι αγοράζουν καινούριο, ή είναι απλώς τυχεροί κ δεν παρατηρούν τα συμπτώματα. Αυτά όμως σε σχεδιαστικό επίπεδο είναι ανεπίτρεπτα κ κακά για την τσέπη του καταναλωτή,καθώς και για το περιβάλλον. Μαζί με κάθε κινητό χρησιμοποιύνται πόροι για καινούριους φορτιστές. Εδώ ακόμα κι εγώ που αλλάζω κινητά με κάθε ευθυγράμμιση των πλανητών και έχω κάτι λιγότερο από 10 φορτιστές εδώ κι εκεί. Στις ίδιες μάρκες πολλές φορές δεν χρησιμοποιούσα τον καινούριο φορτιστή. Απλά οι εταιρίες θέλουν να ξεστοκάρουν τόννους φορτιστών και εξαρτημάτων των παλιών τους σχεδιασμών, αδιαφόροντας για την οδηγία. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2010 από De@th L0rd
free-s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 το nokia c7 που μολις κυκλοφορησε εχει τον κλασσικο φορτιστη της νοκια με το μικρο καρφακι...ωραια συμφωνια υπογραψανε... τα συμπερασματα δικα σας Μην βγάζεις συμπεράσματα αν δεν είσαι σίγουρος.... 1.Εχει το κινητό σου θύρα micro-usb? 2.Φορτίζει μέσω της θύρας micro-usb απο το pc? αν ναι τότε φορτίζει ΚΑΙ με universal φορτιστή micro-usb Διάβασες το manual του κατασκευαστή? Γράφει μέσα αν έχει διπλό τρόπο φόρτισης (μέσω του καρφάκι και του micro-usb) Εγώ έχω το nokia classic 6700 και ισχύουν τα παραπάνω που λέω. Βέβαια με βοήθησε το manual που ΠΑΝΤΑ διαβάζω με προσοχή... Και για την ιστορία εγώ έχω μία τσάντα φορτιστές (αυτοκινήτου-σπιτιου)μόνιμα στο αμάξι για τα 4 κινητά το gps και τα 2 bloutooth.(ευτυχώς κάποια ταιριάζουν αλλά βαρέθηκα ρε παιδιά έλεοςςςςςςςς.)
cb_papi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μην βγάζεις συμπεράσματα αν δεν είσαι σίγουρος.... 1.Εχει το κινητό σου θύρα micro-usb? 2.Φορτίζει μέσω της θύρας micro-usb απο το pc? αν ναι τότε φορτίζει ΚΑΙ με universal φορτιστή micro-usb Διάβασες το manual του κατασκευαστή? Γράφει μέσα αν έχει διπλό τρόπο φόρτισης (μέσω του καρφάκι και του micro-usb) Εγώ έχω το nokia classic 6700 και ισχύουν τα παραπάνω που λέω. Βέβαια με βοήθησε το manual που ΠΑΝΤΑ διαβάζω με προσοχή... Και για την ιστορία εγώ έχω μία τσάντα φορτιστές (αυτοκινήτου-σπιτιου)μόνιμα στο αμάξι για τα 4 κινητά το gps και τα 2 bloutooth.(ευτυχώς κάποια ταιριάζουν αλλά βαρέθηκα ρε παιδιά έλεοςςςςςςςς.) Στο site της nokia αναφέρει για το C7: Micro USB connector and charging
free-s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στο site της nokia αναφέρει για το C7:Micro USB connector and charging Οπότε βάζοντας οποιδήποτε micro-usb φορτιστή είναι οκ!!!!!! Απλά η nokia εχει κρατήσει το καρφάκι που το γουστάρει και παράληλα φορτίζει ΚΑΙ απο τη micro-usb που επιβάλει η Ε.Ε. Διαλέγεις και παίρνεις..... Κατι παρόμοιο προβλέπω να κάνει και η Apple.
hastalamuerte Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πες μου ειλικρινά.. Πιστεύεις πως αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα;; Όχι ρε ντάξει περισσότερο σκωπτικό ήταν το μήνυμα και στόχευε τον πραγματικά εκνευριστικό τρόπο λειτουργίας ορισμένων αλανιών που πραγματικά έχω νιώσει στο πετσί μου.... Παρόλα αυτά όμως υπάρχει σαν δεδομένο και οφείλουμε να προστατευτούμε......>!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα