orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλά.. δε νομίζω οτι ο φορτιστής είναι κριτήριο αγοράς κινητού..
mihalakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 θα δεχθει και η apple να φορτιζει το κινητό της με τον ιδιο φορτιστη που χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρειες;:devil:
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 θα δεχθει και η apple να φορτιζει το κινητό της με τον ιδιο φορτιστη που χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρειες;:devil: xaaxaxaxxaa άκου και το άλλο με τον Τοτό..
MasterX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλά.. δε νομίζω οτι ο φορτιστής είναι κριτήριο αγοράς κινητού.. οχι αλλα οταν τα περισσοτερα νεα κινητα εχουν το microUSB γιατι να πας σε κατι αλλο? Ειναι σαν να παιρνεις παλια τεχνολογια.. Ειδικα για SonyEricsson δεν λεει να παρεις συσκευη με το παλιο βυσμα, καθως και μεγαλο ηταν και ευκολα πιανει βρωμιες και δεν κανει επαφη..
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλωδιακι απο 2 usb:P.ναι ειναι αποδεδειγμενο οτι οταν γεμιζεις απο usb περιμενεις πολυ περισσοτερη ωρα. Το φορτίζεις το βράδυ που κοιμάσαι . Πέρα από την πλάκα η πιο αργή φόρτιση έχει σαν κανόνα μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα.
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ωπ! Ντέθ Λόρντ.. Εσύ λοιπόν έκανες τη Σάμο, Μαγκάιβερ ε? Σεε τσάακωσααα...
izapp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μονο οταν το δω θα πιστεψω οτι η Apple θα εχει κοινο φορτιστη με ολες τις αλλες εταιριες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Πολυ ωραια, πρεπει επιτροπη της ΕΕ να περασει κατι που οι εταιριες θα επρεπε να ειχαν κανει μονες τους. Ειδικα η SE ειναι τραγικη με τους φορτιστες της. Αντε και στο επομενο βημα να αποφασισουν ολοι μαζι για κοινο τροπο μεταφορας δεδομενων, εχω δυο φωτογραφικες μηχανες με διαφορετικα βυσματα μεταξυ τους, κανενα δεν ειναι usb η οποια αλλη εκδοση του. Παλι η Sony ειναι η εταιρια που παλιοτερα την ειχε δει Apple και προσπαθουσε να διαμορφωσει την αγορα συμφωνα με τα γουστα της.
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Apple, SE και όποια άλλη αντίστοιχη «κάνω ό,τι μου καβ***ει και θέλω να ελέγχω την αγορά» εταιρεία θα συμβιβαστεί. Αλλιώς δε θα πουλάει συσκευές εντός της ΕΕ. Νομίζω δεν είναι και μικρή αγορά ώστε να μη τους νοιάξει.
Ntinaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Τι εννοείς; Όλα τα νεα κινητά υποστηρίζουν φόρτιση μέσω Micro USB. Τουλάχιστον το 5800 που έχω εγώ υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα. εμενα γιατι δε φορτιζει μεσω usb?
Cyber_Spartacus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τα κινεζακια παντως σαν να το ξεραν μονο με γιου ες μπι τα βγαζανε
lordvec Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Καιρός ήταν να γίνει αυτό, αλλά με τις εγγυήσεις τι θα γίνει; Πολύ φοβάμαι ότι στα service θα πας το κινητό για σπασμένη οθόνη ή κολλημένο πληκτρολόγιο, και θα σου λένε ότι φταίει ο μάπα φορτιστής που έχεις, προκειμένου να μη σε καλύψει η εγγύηση και να τα σκάσεις. Και άντε να εξηγήσεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας
blaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ πάντως πήρα έναν ηλιακό με όλους τους "ανταπτορες" και πιστεύω πως είμαι ok!! άσε που φορτίζει και από το pc !!!
papajo_r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να έχουμε φορτιστή κοινό;; έχουν καταρχήν όλα τα κινητά κοινές μπαταρίες; Ή όλες οι χώρες της ΕΕ κοινή παροχή ρεύματος; (βλέπε Αγγλία) ή μήπως οι ήδη υπάρχοντες φορτιστές είναι ακριβοί;;; Δηλαδή το μόνο ας πούμε πλεονέκτημα είναι το αν είσαι σε μια καφετέρια και χιάζεσαι να φορτίσεις το κινητό σου ζητάς από τον μπαρ μαν να σου δανίσει τον δικό του φορτιστή που θα ταιριάζει σίγουρα μιας και είναι κοινό πρότυπο πια… εκτος βέβαια αν το έκανε αυτό κάποιος πριν από εσένα και έτσι ο φορτιστής του μπαρ μαν και των σερβιτόρων να είναι πιασμένος…..
jimpe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να έχουμε φορτιστή κοινό;; έχουν καταρχήν όλα τα κινητά κοινές μπαταρίες; Ή όλες οι χώρες της ΕΕ κοινή παροχή ρεύματος; (βλέπε Αγγλία) ή μήπως οι ήδη υπάρχοντες φορτιστές είναι ακριβοί;;; Δηλαδή το μόνο ας πούμε πλεονέκτημα είναι το αν είσαι σε μια καφετέρια και χιάζεσαι να φορτίσεις το κινητό σου ζητάς από τον μπαρ μαν να σου δανίσει τον δικό του φορτιστή που θα ταιριάζει σίγουρα μιας και είναι κοινό πρότυπο πια… εκτος βέβαια αν το έκανε αυτό κάποιος πριν από εσένα και έτσι ο φορτιστής του μπαρ μαν και των σερβιτόρων να είναι πιασμένος….. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουμε κοινό φορτιστή πάλι.. Δηλαδή εσύ θα ήθελες να μην υπήρχε το pc και να βγάζει ο καθένας την δική του αρχιτεκτονική και να ψαχνόμαστε; Κοινός φορτιστής για όλα γιατί όχι;; Όπου και να θές να φορτίσεις θα μπορείς..Εγώ δηλαδή που θέλω να έχω 2 κινητά και bluetooth για παράδειγμα απο άλλο κατασκευασ΄τη το καθένα θα έπρεπε να έχω 4 φορτιστές.. Τώρα θα μπορώ με ένα. Και θα αφήσω και ένα για το αμάξι και ένα στο εξοχικό και θα είσαι οκ. Το μόνο κακό είναι οτι πλέον θα χάνεις το φορτιστή σου γιατί όλο και κάποιοσ στο σπίτι θα στον παίρνει επειδή έχασε τον δικό του και καταλαβαίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα