Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν είναι θέμα του 5ευρου.. είναι για το γαμώ το..

Γιατί να πληρώσω πιο άκριβα για κάτι ενω υπάρχει το ίδιο φτηνότερα.. επειδή θα γράφει απ'εξω νοκια ξερω γω?

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και ο αυθεντικός που έχω αμα μείνει πολύ ώρα βράζει.

Δε μιλάμε για 5 ευρώ, αλλα για 10-15 και σε περιπτώσεις κάποιων εταιριών (παλιότερα) και 30.

ενταξει δεν ειπαμε να σκασεις και 50 πχ που θα κανεις καποιος της apple επειδη ειναι apple

παιρνεις ενα σκετο καλωδιο Usb και το φορτιζεις στο pc που εχει περασει απο 300 φιλτρα στο τροφοδοτικο:-D

+1

Δημοσ.
Και δεν είναι θέμα του 5ευρου.. είναι για το γαμώ το..

Γιατί να πληρώσω πιο άκριβα για κάτι ενω υπάρχει το ίδιο φτηνότερα.. επειδή θα γράφει απ'εξω νοκια ξερω γω?

an einai 5 ευρω λες δεν μαμιεται.οταν ομως ειναι 20 ευρω και 30 ευρω για brand ε ναι τοτε λες γιατι.

Δημοσ.
και ο αυθεντικός που έχω αμα μείνει πολύ ώρα βράζει.

Δε μιλάμε για 5 ευρώ, αλλα για 10-15 και σε περιπτώσεις κάποιων εταιριών (παλιότερα) και 30.

Πολύ συχνό φαινόμενο, καθώς πολλοί "γνήσιοι" φορτιστές βασίζονται σε παλιότερα designs από αυτά τον φορτιστών του ebay, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο efficient άρα και να ζεστένονται περισσότερο. Μου έχει συμβεί και εμένα και με φορτιστές κινητού και με laptop πάντα συγκρίνοντας με τους original.

παιρνεις ενα σκετο καλωδιο Usb και το φορτιζεις στο pc που εχει περασει απο 300 φιλτρα στο τροφοδοτικο:-D

Από το USB που προσπαθεί να βγάλει ξεψυχισμένα 500mA και στην πράξη βγάζει 300, ενώ το smartphone σου με ανοιχτή οθόνη και δυνατό backlight καίει πάνω από 500? :P

Αν κοιτάξεις τους περισσότερους φορτιστές για smartphones που φορτίζουν και απο usb, είναι πάνω από 800mA.

Δημοσ.
Πολύ συχνό φαινόμενο, καθώς πολλοί "γνήσιοι" φορτιστές βασίζονται σε παλιότερα designs από αυτά τον φορτιστών του ebay, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο efficient άρα και να ζεστένονται περισσότερο. Μου έχει συμβεί και εμένα και με φορτιστές κινητού και με laptop πάντα συγκρίνοντας με τους original.

Από το USB που προσπαθεί να βγάλει ξεψυχισμένα 500mA και στην πράξη βγάζει 300, ενώ το smartphone σου με ανοιχτή οθόνη και δυνατό backlight καίει πάνω από 500? :P

Αν κοιτάξεις τους περισσότερους φορτιστές για smartphones που φορτίζουν και απο usb, είναι πάνω από 800mA.

καλωδιακι απο 2 usb:P.

ναι ειναι αποδεδειγμενο οτι οταν γεμιζεις απο usb περιμενεις πολυ περισσοτερη ωρα.

Δημοσ.
30-40 max για φορτιστη?max 10.me 17 Πηρα bluetooth απο πλαισιο με mini usb φορτιστη.

Ρε σεις,πλάκα μου κάνετε. Να ξανακάνω quote;

Το έχω απαντημένο 2 φορές.

Δημοσ.
Ρε σεις,πλάκα μου κάνετε. Να ξανακάνω quote;

Το έχω απαντημένο 2 φορές.

αν εννοεις για το 1 ευρω που λες στο ebay εγω απλα ειπα οτι πηρα το bluetooth μαζι με το φορτιστη 17 ευρω οχι μονο το φορτιστη

Δημοσ.

poulinos αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα posts μου θα καταλάβεις τι εννοώ.

Και δεν έγραψα πουθενά για ebay,1 ευρώ και κοκκινομαλλούσες τίγρεις.

Δημοσ.

εγω πλεον φορτιζω με τον ιδιο φορτιστη, κινητο και bluetooth...

Ειναι πολυ πρακτικο να κουβαλας μονο ενα φορτιστη..

Δεν ξερω αν ειναι ιδια τα ρευματα σε φορτιστες κινητου και bluetooth

Δημοσ.

μπορει να ειναι λιγο διαφορετικα αλλα η διαφορα θα ειναι σε λιγα παραπανω milli ampere που απλα θα κανουν την μπαταρια να γεμισει πιο αργα η πιο γρηγορα.αν μιλαμε οτι και τα 2 einai mini usb και οτι μπορουν να φορτισουν απο usb.

Δημοσ.

Ρε παίδες, διαβάζω κάποια περίεργα για το κόστος ενός φορτιστή. Τί νομίζετε δηλαδή πως έχει ο φορτιστής μέσα, καμιά αρειανή τεχνολογία; Ούτως ή άλλως τα κυκλώματα παρακολούθησης θερμοκρασίας και τάσης βρίσκονται στο κινητό και στη μπαταρία μέσα, ο φορτιστής φτιάχνεται με τεχνολογία 30 ετών. Αντικειμενικά δε θα έπρεπε να κοστίζει πάνω από 5€, έτσι για τα υλικά.

Ελπίζω μόνο να υπάρχει συμβατότητα για φόρτιση μέσω θύρας & βύσματος USB. Αν δε γίνει αυτό είναι τρελό fail, κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να υπάρχει συμβατότητα για φόρτιση μέσω θύρας & βύσματος USB. Αν δε γίνει αυτό είναι τρελό fail, κατά τη γνώμη μου.

Τι εννοείς; Όλα τα νεα κινητά υποστηρίζουν φόρτιση μέσω Micro USB. Τουλάχιστον το 5800 που έχω εγώ υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

χαζομαρα ειναι να αγοραζει κανεις απο δω και πέρα κινητά που δεν εχουν το microUSB βυσμα...

π.χ. ή SonyEricsson εχει ακομα πολλα κινητα με το παλιο της βυσμα...

Αν μπορειτε αποφυγετε τετοια αγορά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...