NoD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αυτό δεν είναι δηλαδή εξωφρενική τιμή για φορτιστή; Εγώ θα έλεγα 10 ευρώ το πολύ. Ε με αυτά που βλέπω στη χώρα του ποτέ, είπα το χειρότερο σενάριο, για να είμαι κι ευχαριστημένος. τζζζζζζζζζιζ
Nik.K Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ε καλα το μαμησατε το θεμα...10ε ? 2 πακετα τσιγαρα κοστιζουν 8ε σχεδον και 10ε για φορτιστη ?
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ούτε 2 ευρώ δεν έχει ένας micro usb φορτιστής. http://cgi.ebay.com/Micro-USB-Wall-Charger-Blackberry-PEARL-FLIP-8220-/280502951515?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item414f475e5b
Nik.K Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλα υπαρχουν φορτιστες και μπαταριες που κανουν μπαμ.....Αυτο δεν λεει κατι.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μια χαρά το βρίσκω και δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση να έχει εξωφρενική τιμή. 30-40 ευρώ μαξ. 30-40 max για φορτιστη?max 10.me 17 Πηρα bluetooth απο πλαισιο με mini usb φορτιστη.
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλα υπαρχουν φορτιστες και μπαταριες που κανουν μπαμ.....Αυτο δεν λεει κατι. Άλλο οι μπαταρίες. Από φορτιστές να προτιμάς πάντα τον φθηνότερο που δίνει τα Volt/Amp που θες.
Nik.K Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν το βλεπω ετσι αλλα ενταξει ο καθενας οσα θελει δινει.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Άλλο οι μπαταρίες. Από φορτιστές να προτιμάς πάντα τον φθηνότερο που δίνει τα Volt/Amp που θες. auto ειναι σαν να λες στον αλλο οκ παρε για το pc σου ενα 1000αρι psu οτι χειροτερη μαρκα υπαρχει
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 auto ειναι σαν να λες στον αλλο οκ παρε για το pc σου ενα 1000αρι psu οτι χειροτερη μαρκα υπαρχει Οι φορτιστές/τροφοδοτικά των κατασκευαστών δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά με τα noname του ebay. Πρόκειται για τελείως στάνταρ σχεδόν single chip λύσεις που χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε φτιάχνει τέτοια τροφοδοτικά. Οι μόνες διαφορές, μπορεί να είναι σε ποιότητα πλαστικών/καλωδίου. Τα τροφοδοτικά για τον υπολογιστή είναι πολύ πιο σύνθετα μηχανήματα, με αρκετά εξαρτήματα που τίθεται θέμα ποιότητας.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Οι μόνες διαφορές, μπορεί να είναι σε ποιότητα πλαστικών/καλωδίου. αυτο και για μενα ειναι διαφορα οταν καποιος θα γεμιζει/φορτιζει το κινητο των 600 ευρω.οχι εγω αλλα οποιος το εχει
orotoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 γιατί αν έχει καλύτερο πλαστικό περίβλημα θα φορτίσει καλύτερα? Μη τρελένεστε! Όπως τα λέει ο κουραμπιές είναι σε αυτά.. Τώρα αμα μπείς στη διαδικασία να συγκρίνεις φορτιστή κινητού με UPS.. ε κάπου δεν έχεις καταλάβει τις διαφορές τους. Το να συγκρίνουμε την αγορά των τσιγάρων με αυτη των ηλεκτρονικών παλι δε στέκει. Κι ενα λίτρο λάδι όσο δυο πακέτα τσιγάρα έχει.. τι μ αυτο? Τέλος για το πιο ον-τοπικ.. Επιτέεελους!!
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 αυτο και για μενα ειναι διαφορα οταν καποιος θα γεμιζει/φορτιζει το κινητο των 600 ευρω.οχι εγω αλλα οποιος το εχει Έχουν περάσει περάσει 6 κινητά αξίας 600-900 ευρώ από τα χέρια μου τα τελευταία 5 χρόνια και πάντα τέτοιους φορτιστές χρησιμοποιούσα (και όχι, δεν έχει χαλάσει κανένα, και ποτέ δεν άλλαξα μπαταρία σε κάποιο.)
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 γιατί αν έχει καλύτερο πλαστικό περίβλημα θα φορτίσει καλύτερα? Μη τρελένεστε! Όπως τα λέει ο κουραμπιές είναι σε αυτά.. Τώρα αμα μπείς στη διαδικασία να συγκρίνεις φορτιστή κινητού με UPS.. ε κάπου δεν έχεις καταλάβει τις διαφορές τους. Το να συγκρίνουμε την αγορά των τσιγάρων με αυτη των ηλεκτρονικών παλι δε στέκει. Κι ενα λίτρο λάδι όσο δυο πακέτα τσιγάρα έχει.. τι μ αυτο? Τέλος για το πιο ον-τοπικ.. Επιτέεελους!! οχι αλλα το να δωσεις 5 ευρω παραπανω για κατι ποιο ποιοτικο εστω και σε πλαστικο ειδικα οταν καποιοι φορτιστες βραζουν απεξω ναι ισως να ειναι καλυτερα.
orotoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 και ο αυθεντικός που έχω αμα μείνει πολύ ώρα βράζει. Δε μιλάμε για 5 ευρώ, αλλα για 10-15 και σε περιπτώσεις κάποιων εταιριών (παλιότερα) και 30.
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 οχι αλλα το να δωσεις 5 ευρω παραπανω για κατι ποιο ποιοτικο εστω και σε πλαστικο ειδικα οταν καποιοι φορτιστες βραζουν απεξω ναι ισως να ειναι καλυτερα. παιρνεις ενα σκετο καλωδιο Usb και το φορτιζεις στο pc που εχει περασει απο 300 φιλτρα στο τροφοδοτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα