Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολόγιο USB Turbo-X (MODEL K210)

RmX86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον το κατεβασα ποια καρτελα να δω για να βρω το ονομα της μητρικης;;;

Αυτή που λέει "mainboard".

Δημοσ.

την ώρα που ξεκινάει το μηχάνημα στο bios θα σου βγάζει ποια είναι (αν απενεργοποιήσεις από το bios setup τυχόν welcome screen που κρύβει τις πληροφορίες του startup).

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με αυτο το κ...πληκτρολογιο.Εχω κατεβασει ολους τους drivers για τα usb και τιποτα. Μου αναβουν και τα τρια λαμπακια και δεν βλεπουν τιποτα τα windows 7.

Δημοσ.
ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με αυτο το κ...πληκτρολογιο.Εχω κατεβασει ολους τους drivers για τα usb και τιποτα. Μου αναβουν και τα τρια λαμπακια και δεν βλεπουν τιποτα τα windows 7.

Βγάλε οτιδήποτε υπάρχει σε άλλες θύρες usb και άσε μόνο το πληκτρολόγιο. Λειτουργεί έτσι;

Έχεις ενημερώσει τα Windows;

Έχω το ίδιο πληκτρολόγιο και το cd με τους drivers που το συνοδεύει αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω.

Εμένα δεν μου χρειάστηκε ποτέ το cd. Μόλις σύνδεσα το πληκτρολόγιο λειτούργησε μια χαρά (χωρίς το cd).

Δημοσ.

Το δοκιμασα το πληκτρολογιο και αλλου και δεν επαιζε... την επομενη μερα πηγα πηρα αλλο γιατι η κατασταση δεν παλεβοταν... ευχαριστω για το ενδειαφερων αλλα δεν πιστευω να λειτουργει, πρεπει να εχει χαλασει η κατι τετοιο...

Το δοκιμασα σε Windows Xp (οπως ειχα και εγω οταν λειτουργουσε) αλλα δεν δουλεψε...

Δειτε ημερομινια ληξης χαχαχαχα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...