popeye68 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το κατεβασα ποια καρτελα να δω για να βρω το ονομα της μητρικης;;; Αυτή που λέει "mainboard".
kfyros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 την ώρα που ξεκινάει το μηχάνημα στο bios θα σου βγάζει ποια είναι (αν απενεργοποιήσεις από το bios setup τυχόν welcome screen που κρύβει τις πληροφορίες του startup).
KROUD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με αυτο το κ...πληκτρολογιο.Εχω κατεβασει ολους τους drivers για τα usb και τιποτα. Μου αναβουν και τα τρια λαμπακια και δεν βλεπουν τιποτα τα windows 7.
popeye68 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω με αυτο το κ...πληκτρολογιο.Εχω κατεβασει ολους τους drivers για τα usb και τιποτα. Μου αναβουν και τα τρια λαμπακια και δεν βλεπουν τιποτα τα windows 7. Βγάλε οτιδήποτε υπάρχει σε άλλες θύρες usb και άσε μόνο το πληκτρολόγιο. Λειτουργεί έτσι; Έχεις ενημερώσει τα Windows; Έχω το ίδιο πληκτρολόγιο και το cd με τους drivers που το συνοδεύει αλλά δεν ξέρω πως να στο στείλω. Εμένα δεν μου χρειάστηκε ποτέ το cd. Μόλις σύνδεσα το πληκτρολόγιο λειτούργησε μια χαρά (χωρίς το cd).
Crazytzelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Το δοκιμασα το πληκτρολογιο και αλλου και δεν επαιζε... την επομενη μερα πηγα πηρα αλλο γιατι η κατασταση δεν παλεβοταν... ευχαριστω για το ενδειαφερων αλλα δεν πιστευω να λειτουργει, πρεπει να εχει χαλασει η κατι τετοιο... Το δοκιμασα σε Windows Xp (οπως ειχα και εγω οταν λειτουργουσε) αλλα δεν δουλεψε... Δειτε ημερομινια ληξης χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.