Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολόγιο USB Turbo-X (MODEL K210)

RmX86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.sendspace.com/file/x2s3ho

Αλήθεια ,που ακριβώς χρειάζεται; :o

edit: "Η εγκατάσταση των drivers χρειάζεται για να ενεργοποιηθούν τα , το Num Lock, το Caps Lock, και το Scroll Lock."

Όντως μερικά hotkeys δεν λειτουργούσαν , αλλά τα υπόλοιπα δεν θυμάμαι να είχαν πρόβλημα..:P

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το driver αλλα το πληκτρολόγιο εξακολουθεί να μην δουλεύει κάποιο πρόβλημα έχει, καλά λες και χωρίς το driver πρέπει να αναγνωρίζετε κανονικά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα... βαζω το πληκτρολογιο σε οποιαδιποτε θυρα (επιδει το εχω δοκιμασει σε ολες...) και δεν δουλευει ουτε πληκτρο... τα λαμπακια αναβουν και τα 3 μαζι...

(οι θυρες δουλεβουν εχω βαλει αλλα εξαρτηματα πανω για δοκιμη και πιανουν...)

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν χρειάζεται να βάλω τίποτα και λειτουργεί κανονικά.

Πως γίνεται αυτό;

Έχω και το CD του ΠΛΑΙΣΙΟ και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Τι ακριβώς δεν σου λειτουργεί;

Δημοσ.

ολα δεν λειτουργουν. αναβουν τα 3 λαμπακια και μετα απο εκει τιποτα...

αμα παω να δω στο συστημα τα αντικειμενα του Η/Υ δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρολογιο... :( δεν ξερω τι να κανω...

εχω Windows 7 παρεπιπτοντως... ¨:Ρ

Δημοσ.
ολα δεν λειτουργουν. αναβουν τα 3 λαμπακια και μετα απο εκει τιποτα...

αμα παω να δω στο συστημα τα αντικειμενα του Η/Υ δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρολογιο... :( δεν ξερω τι να κανω...

εχω Windows 7 παρεπιπτοντως... ¨:Ρ

Πήγαινε στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου και κατέβασε τους τελευταίους driver για Windows 7. Μπορεί να έχει βγάλει κανέναν καινούργιο που είναι για τα USB controlers.

Δημοσ.
δεν το δοκιμάζεις και σε άλλο pc , μήπως τα έχει παίξει;

αυτο δεν το εχω κανει και θα το δοκιμασς μιας και που το ειπες...! ευχαριστω...!

---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ----------

Πήγαινε στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου και κατέβασε τους τελευταίους driver για Windows 7. Μπορεί να έχει βγάλει κανέναν καινούργιο που είναι για τα USB controlers.

πως θα μπορουσα να βρω τι μητρικη εχω και πως να ψαξω για drivers...?

π.χ. (ονομα μητρικης) usb new drivers...???

νμζ εχω alivedual eSATA2...αν ειναι αυτο... μηπως μπορεις να μου βρεις καμια ιστοσελιδα κατι να δω να πιαστω για να αρχισω να ψαχνω...?

Δημοσ.
δεν το δοκιμάζεις και σε άλλο pc , μήπως τα έχει παίξει;

αυτο δεν το εχω κανει και θα το δοκιμασς μιας και που το ειπες...! ευχαριστω...!

---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ----------

π.χ. (ονομα μητρικης) usb new drivers...???

νμζ εχω alivedual eSATA2...αν ειναι αυτο... μηπως μπορεις να μου βρεις καμια ιστοσελιδα κατι να δω να πιαστω για να αρχισω να ψαχνω...?

Δημοσ.

Δεν έχεις το manual της μητρικής;

Αν δεν το έχεις κατέβασε το CPU-Z και εκεί θα γράφει την μάρκα.

Δημοσ.

Δεν έχεις το manual της μητρικής;

Αν δεν το έχεις κατέβασε το CPU-Z και εκεί θα γράφει την μάρκα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...