giannibrase Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Γεια σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην πτυχιακή μου και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ένα Applet με Panels. Σε ένα Panel εμφανίζεται ένα γράφημα(είτε έτοιμο είτε το ζωγραφίζει ο χρήστης) και έπειτα τρέχουν διάφοροι αλγόριθμοι που βρίσκουν το minimum spanning tree και το ζωγραφίζουν.. Όλα δουλεύουν μια χαρά,το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν κάνω minimize ή resize το browser window ο,τι είναι ζωγραφισμένο στο συγκεκριμένο Panel του Applet σβήνεται. Για να ζωγραφίζω στο Panel έχω δημιουργήσει μεθόδους που ζωγραφίζουν στο αντικείμενο Graphics gr,κάπως έτσι: aMethod(){ gr = this.getGraphics(); gr.drawString κτλ. } Έπειτα καλώ τις μεθόδους από το Applet και το Panel ζωγραφίζει ανάλογα με την μέθοδο. Δεν υλοποιώ τίποτα μέσα στην paint() του Panel,νομίζω πως αυτό φταίει ότι μετά το Minimize δεν εμφανίζεται πλέον τίποτα. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ κάπως να παρακάμψω το πρόβλημα μου με κάποια εντολή μέσα στην paint()? Θέλω να αποφύγω να βάλω όλες τις μεθόδους ζωγραφικής μέσα στην paint γιατί πιστεύω ότι θα μπλέξω... Ευχαριστώ Γιάννης
RubiksCube Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να κάνεις add οτιδήποτε στο panel μέσα στην paint να δεις αν εξαφανίζεται και αυτό. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα panel όταν άλλαζα tabs. Τελικά το πρόβλημα λυθηκε κάνοντας remove ότι ήταν στο panel πριν κάνω add αυτό που ήθελα. Με graphics δεν έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.