killez2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδεια θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινεται να προστεσω εναν 3 σκληρο δισκο στο pc μου ομως δεν υπαρχουν αλλα διαθεσιμα καλωδια για να τον συνδεσω μπορω να κανω κατι? αν ναι και βρηκατε τα καταλληλα καλλωδια(μπαλαντεζες) στο εβαυ στειλτε μου κανενα λινκ !!
damastes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 δεν κάνεις τον κόπο να μας πεί την μητρική σου ή τουλάχιστον ο σκληρός τι είναι; sata, ide;
tarantules Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Υπάρχουν κάρτες PCI και PCI-e στο εμπόριο που έχουν υποδοχές SATA II (εαν ενδιαφέρεσαι για τέτοιους δίσκους). Πχ1 Πχ2. Το θέμα είναι οτι για να λες οτι δεν έχεις άλλες θύρες (SATA φαντάζομαι - εκτός αν έχεις καμια παμπάλαια μητρική) σημαίνει οτι το έχεις φορτώσει το σύστημά σου με αρκετούς δίσκους (ισχύει; ) Αν ισχύει , έλεγξε καλού κακού το τροφοδοτικό σου εαν σηκώνει όλες αυτές τις καταναλώσεις. Επίσης μπορείς να πάρεις ένα hotswapp bay και να βάζεις και να βγάζεις άμεσα όποιον δίσκο θέλεις.Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο και με έχει βολέψει αφάνταστα.Αυτό εδώ έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.