Προς το περιεχόμενο

Προβλημμα με vga 9500GT

error77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!εχω ένα προβλημα.προσπαθησα να κανω overclock στην καρτα γραφικων μου.το εκανα.αλαααα......μολις εκλεισα τον υπολογιστη μου και τον ξανα ανοιξα παρατηρησα οτι η οθονη δεν εδειχνε τιποτα...ετσι υπεθεσα οτι φταιει το overclock που ειχα κανει εφοσον βιαζομουν.ολα τα αλλα εξαρτηματα του υπολογιστη λειτουργουν κανονικα οπως παρατηρησα..για αυτο χρειζομαι καποιο τροπο ωστε να την επαναφερω στην αρχικη της κατασταση χωρις να χρειαστει να μπω στα windows εφοσον δεν ειναι εφικτο...δηλαδη αμα υπαρχει καποιος τροπος να την επαναφερω στην προηγουμενη της κατασταση...ελπιζω να υπαρχει τροπος γιατι που να βρεθουν χρηματαα για μια καινουργεια...θα ηθελα να πω επισης οτι μπορει να μην φταει η κααρτα γραφικων στο φαινομενο οτι η οθονη δεν δειχνει τιποτα αλλα δεν νομιζω...αμα φταει κατι αλλο θα ηθελα να το μαθω το συντομοτερο.ευχριστω αναγνωστες που διαβαζεται τα λογια μου.περιμενω με ανυπομονησια νεα!

*(το ανεμιστηρακη της καρτας λειτουργει και αν και δεν ξερω το γιατι πιστευω οτι δεν εχει καει η καρτα..κατι θα υπαρχει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...