LuNaTiC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μου φέρανε να κάνω φορματ και να περασω windows σε ενα αρκετα παλιό pc Το λοιπον έχει πάνω την μητρική Asrock p4vm8 και δεν βλέπει τον δίσκο με τπτ... Ειναι συνδεδεμενος ΣΑΤΑ και οταν παω να φορτωσω τους drivers τους οποιους κατεβασα απο το official site δεν κανει τπτ ...βγαζει διαφορα σφαλματα...την μια φορα λογο OEMSETUP...το προσθετω στην δισκετα..μου γραφει αλλα μετα... Εχω τρελαθει εχω δοκιμασει οτι ξερω και δεν ξερω...καμια ιδεα?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Βάλε σε ide mode τον δίσκο από το bios ώστε να μην χρειαστεί drivers.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 δεν ειναι συνδεδεμενος σε IDE ...δεν γινεται κιολας...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ide mode ειπε, απο το BIOS. Οχι να τον συνδεσεις με IDE...
LuNaTiC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν δουλευει και παλι ... και οταν παω να κανω update και το βιος μου βγαζει δεν ειναι σωστο το μεγεθος..
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν δουλευει και παλι ... Έκανες σίγουρα την ακόλουθη αλλαγή στο BIOS: ...(το screenshot είναι απόσπασμα από το manual της μητρικής όπως φαίνεται στον PDF viewer μου) και όχι κάτι άλλο;
LuNaTiC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ναι το ειδα και εγω το μανουαλ της μητρικης...δεν εχει ακριβως αυτο το πραγμα...μηπως το ΒΙΟΣ αναφερεται σε αυτο μετα απο patch που δεν καταφερα να περασω? γιατι ετσι οπως ειναι τωρα δεν εχει τετοια ρυθμιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.