LuxJaja Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για να ελέγξω ποιο hardware δημιουργεί το πρόβλημα και έχω μπλε οθόνη ξαφνικά. ευχαριστώ
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπροεις να το κανεις και μονος σου βγαζοντας π.χ. την ακρτα γραφικων,καπια ραμ παντος ωραια εροτιση, θα ηθελα να μαθω και εγω αν υπαρχει τετοιο προγραμα
antbyron Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Yπαρχει το bluescreenview Κανει κατι αναλογο με αυτο που ζητας
LuxJaja Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θα προτιμούσα ένα καλό πρόγραμμα γιατί δε το παρουσίαζει πάντα. Σκέψου 1 φορά στις 2-5 μέρες. Και κυρίως σε παιχνίδια που μου υποδικνύει κάρτα αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
rafail1994 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 μήπως είναι από υψηλές θερμοκρασίες της cpu
LuxJaja Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Έβαλα το προγραμματάκι που αναφέρει ο antbyron και από τις 9 μπλέ οθόνες οι 6 ήταν από το ntoskrnl.exe. Από ότι το έψαξα οφείλεται ή σε corrupted boot.ini ή σε corrupted windows installation.
probe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Έβαλα το προγραμματάκι που αναφέρει ο antbyron και από τις 9 μπλέ οθόνες οι 6 ήταν από το ntoskrnl.exe. Από ότι το έψαξα οφείλεται ή σε corrupted boot.ini ή σε corrupted windows installation. Αυτά με το boot.ini και το άλλο είναι παντελώς άσχετα σε άλλο πρόβλημα αναφέρονται θα είχες error στην εκίνηση. Εγώ προς driver γραφικών μεριά θα κοίταγα κατ αρχήν.
LuxJaja Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτό φαντάστηκα και εγώ και έβγαλα τους ATI και έβαλα τους drivers της MS από το update των Windows 7 αλλά και πάλι το κάνει. Πιο σπάνια αλλά το κάνει.
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτό φαντάστηκα και εγώ και έβγαλα τους ATI και έβαλα τους drivers της MS από το update των Windows 7 αλλά και πάλι το κάνει. Πιο σπάνια αλλά το κάνει. γράψε στην εκτέλεση των windows msconfig.exe πάνε στην καρτέλα εκκίνηση και δες αν υπάρχει τίποτα της ati που ξεκινά κατά την εκκίνηση
thanos75x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καλημερα! Οταν σου βγαζει μπλε οθονη εχει περιπου στο κεντρο κατι αριθμους και μεσα σε μια παρενθεση εχει κατι του τυπου... 000χ0000 μπλα μπλα κτλ... γραψε σε ενα χαρτακι αυτους τους αριθμους και μετα πηγαινε google και πατα να ψαξει. Συνηθως υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα και λενε για τη λυση και τι το προκαλει. Οπως ειπε και καποιος παραπανω το πιο συχνο ειναι η θερμοκρασια η μνημη η καποιος driver προσφατος που δεν συνεργαζεται σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.