Προς το περιεχόμενο

αγορα sony vaio...ποιο να παρω??

rappereminem2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τα public μου προτειναν να παρω το VPC-EB2Z1E που εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με καλυτερη καρτα γραφικων 2GB και ειναι κ αυτο full hd 1920χ1080. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ να το δω. να παρω αυτο? το αλλο δεν υπαρχει στα public εκτος απο ενα εκθεσιακο μοντελο. αλλα αυτο εχει ιδια ακριβως χαρακτηριστικα και καλυτερα. πειτε μου γιατι εχω κολλησει τωρα...

---------- Προσθήκη στις 15:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ----------

μπας και μου ειπε για το bq?? γιατι δε βρισκω κανενα eb2 με αναλυση 1920x1080...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ μόνο το bq βλέπω, το οποίο έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδια κάρτα με χειρότερη ανάλυση. Μπας κσι σε δουλεύουνε; εκτός και αν έχουν φέρει αυτοί κάποιο άλλο.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.
Και εγώ μόνο το bq βλέπω, το οποίο έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδια κάρτα με χειρότερη ανάλυση. Μπας κσι σε δουλεύουνε; εκτός και αν έχουν φέρει αυτοί κάποιο άλλο.

sent from my HTC Magic using tapatalk

μαλλον εκανε λαθος και ειδε την αναλυση που δινει με hdmi. το τσεκαρα και στο site τους και ελεγε το bq τελικα. πειραζει τοσο που δεν ειναι full hd? και κατι ακομα...τα εικονιδια θα ειναι μικρα στο bq οπως στο b ή θα ειναι σαν τα κλασσικα μεγάλα που ειχανε τα 15.5' λαπτοπ? μπορει να ειναι χαζο αυτο που ρωταω αλλα εχει σημασια για μενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...