Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
By April 2001, Diablo II had become one of the most popular online games ever. Major factors that contributed to Diablo II's success include what fans found to be addictive hack and slash gameplay and free access to Battle.net. Diablo II may be played as a single player game, multi-player via a LAN, or multi-player via Battle.net, with the latter being the most popular. It has also become one of the top thirty best selling computer games ever. Including Diablo II, the Diablo series has sold 17 million copies.

Κανείς δεν είπε οτι το 1 μύριο είναι λίγο,αν μη τι άλλο για τέτοιου μεγέθους εταιρεία είναι επιτυχία.

P.s Μιας και πιάσαμε τα units sold του Diablo,να πω ότι ακόμα και σήμερα κόσμος συνεχίζει να αγοράζει(έστω και Keys) τα οποία δεν καταγράφονται.

Μία 11ετία μετά την αρχική του κυκλοφορία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο έντονα θύμισε η μουσική τον Matt Uelmen και ιδιαίτερα την μουσική του Act 2 Diablo II

Αν και δεν μου τη θύμισε τόσο έντονα, όπως εσένα, δεν είναι διόλου περίεργο: αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Uelman γράφει τη μουσική και για το TL II :)

Δημοσ.

Στο diablo θα μπουνε εκατομμυρια ανθρωποι εκεινοι την περιοδο,ειτε μαε αρεσει ειτε οχι.. Αν το βγαλουν στον ιδιο μημα η στον επομενο,θα εχουν κανει μεγαλη μακακια...

Δημοσ.

Στο diablo θα μπουνε εκατομμυρια ανθρωποι εκεινοι την περιοδο,ειτε μαε αρεσει ειτε οχι.. Αν το βγαλουν στον ιδιο μημα η στον επομενο,θα εχουν κανει μεγαλη μακακια...

Αντε παλι τα ιδια...καλα παιζε ολη μερα και ολη νυχτα diablo 3

Δημοσ.

1ον. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερεσαι προσωπικα σε εμενα οταν απλα σου ειπα ενα...Γεγονος!

2ον. Αν τελικα το αγορασω,ναι ισως να παιζω ολη μερα και ολη νυχτα,εχεις κανενα προβλημα εσυ?

Δημοσ.

Μόλις βαρεθούμε το Diablo θα παίξουμε και το Torchlight 2. Στην τελική, σίγουρα υπάρχει και κόσμος που δεν είναι τόσο παθιασμένος με το D3 και θα προτιμήσει να ασχοληθεί με κάτι πιο casual. ;)

Δημοσ.

Καλά εγώ πρέπει να τελειώσω και το skyrim πρώτα :-D . Έχω 125 ώρες και ακόμα ούτε τα μισά δεν έχω κάνει από αυτά που θέλω. Και έχει diablo και expansion στο civ. Οπότε για μένα καλύτερα το torchlight να βγει κατά το φθινόπωρο B)

Μια ερώτηση για το ίδιο το παιχνίδι (κάτι που έχουμε ξεχάσει στο thread :P). Θυμάμαι είχαν πει παλιότερα ότι θα έχει πιο πολύ πλοκή-ιστορία. Έχει ακούσει κανείς τπτ? Γτ καλό το ανελέητο και ατέρμονο hack & slash αλλά και κανά στόρυ μετράει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...