ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Θα το εκανα αν δεν επιανε καμια 20αρια giga στο δισκο. Και μονο απο το μεγεθος σνομπαρω να το τσεκαρω.
johnmayson Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Απλα παιχνιδαρα ειμαι στο γνωστο. Και παιζουμε αυριο θα το χω και γω μαλλον. Ελπιζω να βγαλουν ενα exp Sent from my iPhone using Insomnia
Tobajara Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά είπα να ξαναβάλω το Torchlight 2 και αυτή τη φορά να ασχοληθώ με mods. Τι έχετε να προτείνετε? Τι είναι απαραίτητο ή/ και βελτιώνει πολύ το παιχνίδι?
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Synergies και μονο αυτο φτανει, ειναι αλλη εμπειρια και αλλαζει πολυ το παιχνιδι, τα αλλα ειναι προσωπικο γουστο, εχει παρα πολλα να ασχοληθεις, Browse το steam workshop και αναλογα τι προτιμας
Tobajara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου On 03/12/2016 at 16:44, Tobajara said: Παιδιά είπα να ξαναβάλω το Torchlight 2 και αυτή τη φορά να ασχοληθώ με mods. Τι έχετε να προτείνετε? Τι είναι απαραίτητο ή/ και βελτιώνει πολύ το παιχνίδι? Αν κάνω το ίδιο ακριβώς post 8 χρόνια μετά, θεωρείται spam? Τι λένε οι moderators? Τότε τελικά δεν είχα παίξει καθόλου γιατί έμπλεξα με κάτι άλλο. Τώρα κάπου κουράστηκα να βγάζω χιονίστρες στο Frostpunk και ήθελα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το Torchlight 2, που για κάποιο λόγο δε μου είχε καθήσει πολύ καλά - το 1 το είχα λατρέψει. Δε θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι, αλλά έχω βάλει Synergies + Torchlight 2 Essentials + το patch που διορθώνει προβλήματα ανάμεσα στα δύο. Έχει κανείς ιδέες ή προτάσεις για άλλα mods, ειδικά για classes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα