Tmark Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν φορτώσεις το synergies, πρέπει αναγκαστικά να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα? Γιατί έχω έναν 60ρι Embermage, κρίμα είναι..
xaralas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν φορτώσεις το synergies, πρέπει αναγκαστικά να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα? Γιατί έχω έναν 60ρι Embermage, κρίμα είναι.. Οχι, μπορεις να παιξεις και με αυτον που ηδη εχεις, καλο βεβαια θα ηταν να αντιγραψεις το αρχειο του char αυτου απο τον φακελο save στον φακελο modsave. Αν και αξιζει να δοκιμασεις τις νεες class που εχει βαλει στο synergies.
xaralas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Είναι δύσκολο στο setup του? Το synergies; Οχι πας στο steam workshop, κανεις subscribe το mod και εισαι ετοιμος.
xaralas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ! Να παίξουμε παρέα και καμιά φορά! Sure, στειλε μου αν θες σε πμ το steam σου να σε κανω add.
xaralas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πολυ ενδιαφερον mod εδω http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=141915643&searchtext=torchfun Και sweetfx για το TL2 εδω http://gsngaming.com/topic/8882-torchlight-2-sweetfx-v13/
Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ναι ξερω αργησα αλλα τωρα το τσιμπησα στα 4,7 ευρω απο steam. 1)Βλεπω οτι κυκλοφορουν αρκετα mods. Λετε οτι ειναι απαραίτητα κάποια mods τωρα που το ξεκινώ και αν ναι ποια ειναι αυτα? 2) Παιζει ρολο(περα απο τον προφανη) η δυσκολια που θα ξεκινησω να παίζω ? Μπορω να την αλλάξω μετά χρησιμοποιώντας τον ιδιο χαρακτήρα?
xaralas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ναι ξερω αργησα αλλα τωρα το τσιμπησα στα 4,7 ευρω απο steam. 1)Βλεπω οτι κυκλοφορουν αρκετα mods. Λετε οτι ειναι απαραίτητα κάποια mods τωρα που το ξεκινώ και αν ναι ποια ειναι αυτα? 2) Παιζει ρολο(περα απο τον προφανη) η δυσκολια που θα ξεκινησω να παίζω ? Μπορω να την αλλάξω μετά χρησιμοποιώντας τον ιδιο χαρακτήρα? Καλυτερα για αρχη να παιξεις χωρις mods να δεις πως ειναι. Μπορεις να την αλλαξεις οποτε θες μεσω lan game (θα φτιαξεις εκει ενα game με τον ιδιο char και σου εχει επιλογη να αλλαξεις την δυσκολια).
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 να υποθεσω οτι σε internet games δεν θα μπορεις να κανει join αν εισαι με καποια mods, υποχρεωτικά θα πρεπει να εχουν και οι αλλοι τα ιδια με σενα mods ή καθόλου.
Tmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι ισχύει. Επίσης βάλε οπωσδήποτε το Synergies Mod. Είναι πολύ καλό.
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι ισχύει. Επίσης βάλε οπωσδήποτε το Synergies Mod. Είναι πολύ καλό. αρα με βλεπω να ξεκινω με synergies mod απο την αρχη. Thanks
fever25 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μπορώ να το ξεκινήσω από την αρχή με κάποιον φίλο στο steam? Αν είναι να μην το ξεκινήσω μόνος μου...
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Bασικα το τσιμπησα και εγω χθες απο steam ...Εχει διαφορα λετε αν το παιζω Single player απο το Internet? Απλα νομιζω στην δευτερη περιπτωση βλεπεις και τους αλλους chars να πηγαινοερχονται και μπορει να σε βοηθανε ετσι δεν ειναι ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα