Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι μέχρι να βγεί το επίσημο modding tool, είναι πολύ κοντά στο release σύμφωνα με τους devsσ στο forum. Τότε θα γίνει πάρτυ.

Δημοσ.

Τοτε θα περιμενω και εγω το "εργαλειο" πριν κανω οτιδηποτε. Ετσι και αλλιως ουτε καν σε νορμαλ εκδοση δεν τελειωσα το παιχνιδι οποτε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

χαραλας ποια mod χρησιμοποιείς?

Πλεον με το synergies εχω μονο το remastered lights & TL2remastered. Παλιοτερα ειχα και το diablo 3 ui και κατι αλλα τα οποια ειναι ηδη μεσα στο Synergies.

• Like 1
Δημοσ.

remastered lights είναι καλό? απλά δηλαδή φτιάχνει τον φωτισμό? τα άλλα δύο είναι όμοια :D

ικαρούγα, χωρίς mod πήγα 16 lvl τώρα είμαι με mod πάλι 16 lvl, έχει πιο πολύ φάση, πιο πολλά items, πιο πολλά mobs, και σε γενικές γραμμές είναι πιο διασκεδαστικό από πριν! :D

• Like 1
Δημοσ.

remastered lights είναι καλό? απλά δηλαδή φτιάχνει τον φωτισμό? τα άλλα δύο είναι όμοια :D

ικαρούγα, χωρίς mod πήγα 16 lvl τώρα είμαι με mod πάλι 16 lvl, έχει πιο πολύ φάση, πιο πολλά items, πιο πολλά mobs, και σε γενικές γραμμές είναι πιο διασκεδαστικό από πριν! :D

Νομιζω οτι το κανει λιγο πιο dark, αλλα δεν θυμαμαι 100%, εχω καιρο να μπω, απο τοτε που βγηκε η alpha του Arma 3 εχω χασει καθε επαφη με αλλα games :D

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις βγηκε το νεο patch που περιλαμβανει τον editor, steam workshop, content updates!

Γαμωτο και πανω που αρχισα το Bioshock..

http://www.torchlight2game.com/news/2013/04/01/guts/

Καλά που το ανέφερες και ειδα το steam πρωινιάτικα να κατεβάζει παλι το παιχνίδι και το άρχισα στα βρισίδια λεω κατι έπαθε το κολο steam :P

Δημοσ.

Και διάλεξαν μέρα να το βγάλουν! (Πρωταπριλιά!!!)

Πολύς κόσμος το περίμενε και αναζωπυρώθηκε πάλι το ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Έβαλα κατευθείαν το Respec mod.

Δημοσ.

Ποιες είναι οι αλλαγές είπαμε?

Γιατί το ξεκίνησα από τον θείο, αλλά τώρα ψήνομαι να το τσιμπήσω με την προσφορά του steam, αν είναι να το ξαναπιάσω από την αρχή.

Δημοσ.

Προσόχη για όσους χρησιμοποιούν mods μέσω του Steam Workshop - το παιχνίδι δεν χρησιμοποιεί τα save files απο το default directory όταν ενεργοποιούνται mods, οπότε απαιτείται copy - paste στον φάκελο [Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\ModSave].

Source.png Πηγή: https://support.runicgames.com/kb/articles/55-game-saves-inaccessible-when-playing-with-mods">Runic Games FAQ - Mod Support

• Like 2
Δημοσ.

Ποιες είναι οι αλλαγές είπαμε?

http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=30&t=54097

Προσόχη για όσους χρησιμοποιούν mods μέσω του Steam Workshop - το παιχνίδι δεν χρησιμοποιεί τα save files απο το default directory όταν ενεργοποιούνται mods, οπότε απαιτείται copy - paste στον φάκελο [Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\ModSave].

Πολύ καλά έκανες και το ανέφερες. Γιατί ξεκινώντας το παιχνίδι σου βγάζει μόνο New Game και πολύς κόσμος αναρωτιέται που πήγαν τα save files. Όλα λύνονται με τον τρόπο που έγραψες.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...