SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μόλις το τσίμπησα το παιχνιδάκι το ειχε μέχρι σήμερα στα 10 euro στο steam. Σε σχέση με το diablo 3 ειναι σαφώς πιο fun να το πω ετσι και πολύ πιο γρήγορο, γενικά απο τις καλύτερες αγορές που έχω κανει. Σε multiplayer με φίλους ακομα καλύτερο Τι lvl έχετε πάει, εγω εμαι 16 engineer τώρα
the_valliant Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 29 Outlander, 17 Engineer ^^ Παίζω και LAN (3 πισί) αλλά και σε Internet και είναι απίστευτα ομαλό και διασκεδαστικό! Όποιος δεν το αγόρασε ακόμα ΧΑΝΕΙ!!!
Greygore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τέλος επιτέλους και ο Engineer, έφτασε τα 100/32 - να είχα ακόμα υπομονή να παίξω και θα του farmαρα και λίγο gear παραπάνω... Υπ'όψιν για όσους κυνηγάνε achievements, τα bugged που ανάφερα 2-3 σελίδες πίσω είναι πλέον fixed (The Band Played On, Mushroom Picking), όσο για το "Playing With Dolls", ακόμα ούτε κουβέντα απο Runic οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει το αντίστοιχο boss στο παιχνίδι ακόμα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2013 από Greygore
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και εγω το πηρα με την παρεα μου αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα (16lvl ειμαστε) αν και για αρχη το βρηκα πολυ διασκεδαστικο. Εχουμε καμια σελιδα ή guide για engineer full dps??
Greygore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και εγω το πηρα με την παρεα μου αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα (16lvl ειμαστε) αν και για αρχη το βρηκα πολυ διασκεδαστικο. Εχουμε καμια σελιδα ή guide για engineer full dps?? Παραθέτω τα δικά μου stats/skills (level 100 - fame 32), αν και σίγουρα έχω κάνει λάθη το συγκεκριμένο build "κράτησε" καλά στις περισσότερες περιπτώσεις (σε veteran difficulty). Είναι καθαρά 2-hand melee build με ορισμένα defensive abilities για να αντέχει αρκετό ξύλο . Για nightmare μάλλον θα πρότεινα αντί 35 Focus, 140 Dexterity και 110 Vitality να έμενες με το base 5 Focus και 100 Dexterity, 180 Vitality. Όσο για guide, αυτό που μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα είναι να ανεβάζεις όσο περισσότερο γίνεται τα Healing Bot (απο Construction Tree) και Forcefield (απο Aegis Tree) - το Bot δίνει αρκετά καλό health/mana regeneration (απο 5/15 και μετα - σε σημείο που μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου με Focus, μια και το bot θα σε γεμίζει αρκετά γρήγορα) ενώ το Forcefield δίνει φοβερό damage absorb (σε σημείο που με 15/15 και γεμάτο Charge να "σηκώνει" κάπου 60k shield, ενώ το life μου ήταν περίπου στα 5.5k) - και φυσικά μια και παίζεις multiplayer τα προαναφερθέντα skills βοηθάνε αφάνταστα, μια και δίνει παρόμοια buff και στους υπόλοιπους της ομάδας.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και γω παιδιά όταν πάω σπίτι, θα κοιτάξω πάλι για install, αν αρχίζει κανείς τώρα να πάμε κανα multi μαζί, ο berserker μου είναι τερμα και έχω όλο το σετ εκτός απο 2 item νομίζω. Πάει και καιρός. Αλλά... Παιχνιδάρα.
gildo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 32 Embermage 17 outlander ειχα κανει format και το ειχα αφησει με ψησατε και ανεβασα outlander λιγο σημερα αντε να παιξουμε με παρεα ειναι πολυ καλο οποιος θελει pm να για add
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πήγα lvl 30 και οι πίστες και γενικά τα dungeons γίνονται ακόμα πιο μεγάλα και όμορφα Για αρχή το παίζω στο normal γιατι δεν ειχα ξανα παίξει το 1 και δεν ήξερα τι να περιμένω, μολις το τελειώσω θα παω και σε veteran Όποιος θέλει να παίξουμε αν με κάνει add στο steam, (spankoner)
Tmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είμαι στο elite Act3 αλλά την παλεύω γενικώς. Έχω βρει 2-3 καλά combo με embermage που βγάζουν τρέλο dps. Δεν μένει τίποτα όρθιο.
Greygore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Για όσους έχουν προβλήματα με το authentication του παιχνιδιού, δείτε αύτο το άρθρο στο PCGamer για σχετικές πληροφορίες και λύσεις. 1
PsyGreg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 από που μπορώ να το αγοράσω? ψάχνω Plaisio/e-shop κλπ και δεν το έχουν
DJ_Duker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Από το Steam απευθείας: http://store.steampowered.com/app/200710/?snr=1_7_suggest__13 Έπρεπε να το προλάβεις τώρα τα χριστούγεννα που ήταν σε προσφορά. Τώρα το επόμενο sales event πρέπει να είναι το πάσχα.
PsyGreg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο steam? πουθενά αλλού? δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το stream και δεν έχω ιδεά. θα προτιμούσα επίσης να το έχει σε φυσική υπόσταση το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα