Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλαησπέρα μάγκες. Εχω το παιχνίδι από χθές μέσω steam και σήμερα έκανα την μ.λ.κι.α να αλλάξω την ανάλυση του παιχνιδιου σε μία που δεν υποστήριζε η οθόνη μου και μου βγάλε το μήνυμα ακατάλληλο φορματ μαζί με μαυρη οθόνη και μετά έκλεισα το pc.

Οταν άνοιξα πάλι το παιχνίδι για να παίξω μου βγάλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπορούσα να ακούσω μόνο τον ήχο του παιχνιδιού.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση του παιχνιδιού γιατί δεν μπορω να μπώ στα options αφου δεν βλέπω τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? Εκάνα delete to game μέσω steam το εγκατέστησα μετά και πάλι τα ίδια...

Ακυρο έγινε μόνο του τώρα το παίζει κανονικά.. ότι να ναι ... λέμε

Δημοσ.

Συνήθως(στο λέω σε περίπτωση που θα αντιμετωπίσεις ξανά παρόμοιο πρόβλημα)στο directory των περισσότερων game υπάρχει ένα αρχείο που περίεχει όλα τα video settings του παιχνιδιού και μπορείς να το ανοίξεις ως text file, να αλλάξεις τις παραμέτρους που θέλεις( και ξέρεις εννοείται το αποτέλεσμα που θα έχουν) π.χ ανάλυση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες πρ'οσφατα αγόρασα νεο pc με ι5 cpu, 7950 gpu και 8 γιγα μνήμη. Εχω ένα πρόβλημα μόνο όταν παίζω το torchlight.Στις μάχες πάνω κολλάει πολύ με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τι γίνεται. Δοκίμασα να αλλάξω τα setings μηπως και γίνει τίποτα αλλά τα ίδια. Τι φταιεί .Το παιχν;iδι τo εχω αυθεντικο απ το steam.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...