DeTiPaleuw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αν θελει κανεις να παιζουμε μαζι ας με κανει add [email protected] ειναι το account μου
psilos1975 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 να κανω μια ερωτηση παρατηρησα οτι ο χαρακτηρας πηγαινει πολυ γρηγορα υπαρχει καμια επιλογη για να μην τρεχει???
xavier Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το raw είναι καλύτερο από το torchlight 2? σε καμια περιπτωση...
dreamload Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Καλαησπέρα μάγκες. Εχω το παιχνίδι από χθές μέσω steam και σήμερα έκανα την μ.λ.κι.α να αλλάξω την ανάλυση του παιχνιδιου σε μία που δεν υποστήριζε η οθόνη μου και μου βγάλε το μήνυμα ακατάλληλο φορματ μαζί με μαυρη οθόνη και μετά έκλεισα το pc. Οταν άνοιξα πάλι το παιχνίδι για να παίξω μου βγάλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπορούσα να ακούσω μόνο τον ήχο του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση του παιχνιδιού γιατί δεν μπορω να μπώ στα options αφου δεν βλέπω τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? Εκάνα delete to game μέσω steam το εγκατέστησα μετά και πάλι τα ίδια... Ακυρο έγινε μόνο του τώρα το παίζει κανονικά.. ότι να ναι ... λέμε
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Συνήθως(στο λέω σε περίπτωση που θα αντιμετωπίσεις ξανά παρόμοιο πρόβλημα)στο directory των περισσότερων game υπάρχει ένα αρχείο που περίεχει όλα τα video settings του παιχνιδιού και μπορείς να το ανοίξεις ως text file, να αλλάξεις τις παραμέτρους που θέλεις( και ξέρεις εννοείται το αποτέλεσμα που θα έχουν) π.χ ανάλυση.
xaralas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Skyrim-Diablo 3 directx filter : http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=48&t=43879 Ενα mod που "σκοτινιαζει" τα γραφικα, αρκετα καλο. Απλα καντε extract τα αρχεια στον root folder, μην κανετε μετονομασια που λεει αυτος στο post του, δεν δουλευει.
gtajunkie Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά κοιτάξτε το άτομο τι έφτιαξε. http://www.torchlight2rama.fr/contenus/armures-uniques/ Χαρά στο κουράγιο του. Εξερευνήστε όλη την καρτέλα "Contenus".
gildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 φοβερο .και το ειχα παρατησει level 35 embermage
dreamload Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παίδες πρ'οσφατα αγόρασα νεο pc με ι5 cpu, 7950 gpu και 8 γιγα μνήμη. Εχω ένα πρόβλημα μόνο όταν παίζω το torchlight.Στις μάχες πάνω κολλάει πολύ με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τι γίνεται. Δοκίμασα να αλλάξω τα setings μηπως και γίνει τίποτα αλλά τα ίδια. Τι φταιεί .Το παιχν;iδι τo εχω αυθεντικο απ το steam.
Tmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πολύ περίεργο να κολλάει σε αυτό το μηχάνημα. Κάτι άλλο παίζει.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1M+ πωλησεις το παιχνιδακι. Οχι και ασχημα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2013 από Millennium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα