Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιος, θα εχω το νου μου! Ποιο σου λειπει;

Δεν ξέρω το 3ο κομμάτι τι είναι, έχω ήδη ring και necklace -- θα βόλευε 2ο ring, μια και τα θεωρεί ξεχωριστά κομμάτια στο set (ακόμα και αν είναι 2x το ίδιο ring), ίσως το τελευταίο να είναι κάποιο weapon όμως...

Όσο για καλούς τρόπους για unique item farming, είναι μερικά πράματα που κάνω που (νομίζω) βοηθάνε:

*Χρήση του spell scroll Treasure Hunter I-IV (στο 4ο rank δίνει passive 10% magic find και gold find): αν υπάρχει πρόβλημα να βρεθεί σχετικό scroll, υπάρχει συνταγή στον transmuter όπου συνδυάζονται 2x spell scrolls για να δημιουργηθεί ένα νέο, τυχαίο scroll ανάλογου level.

*Map Room: Με την πρώτη ολοκλήρωση του παιχνιδιού ανοίγει η περιοχή Map Room, η οποία παραμένει διαθέσιμη μέσω των Town Waypoints -- περιέχει όλα τα είδη vendor στο παιχνίδι (gems, enchanter, transmuter, gambler, supplies), καθώς και επιτρέπει στον παίχτη να αγοράσει και να παίξει τυχαία dungeon configurations (βασισμένα σε συγκεκριμένα tilesets), μερικά απο αυτά τα map δίνουν passive +5/10/15/20/25% magic find/gold find κατά την διάρκεια του map, το οποίο κάνει και stack με τυχόν +% magic find στο gear του χαρακτήρα.

*Gambler vendor: Αν και δεν είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση πως τα gambler items είναι πάντα ανάλογα με το level του χαρακτήρα που χρησιμοποιεί τον vendor. Απο προσωπική εμπειρία, είχα τα καλύτερα αποτελέσματα όταν αγόραζα συγκεκριμένα slot αντικειμένων -- κυρίως rings, amulets, boots και gloves φαίνονταν να έχουν πιο ψηλή πιθανότητα να είναι unique παρά τα υπόλοιπα slot. Αυτή η μέθοδος κοστίζει αρκετά όμως, οπότε συνιστάται παράλληλα χρήση του Map Room και maps τα οποία δίνουν +% gold find.

post-143955-0-66198400-1348794501_thumb.png

Edit: Πράγματι, το Blitz set αποτελείται μόνο απο rings/ amulets -- πλέον όμως αυτό που πρέπει να βρω είναι καλά unique boots :P

post-143955-0-13181100-1348804469_thumb.jpg

Επεξ/σία από Greygore
  • Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πειτε παιδια τι class παιζετε να κανουμε trade κανα item. Cannon Engi me!

Μου έπεσε το παρακάτω cannon, αν σου είναι χρήσιμο it's all yours :P

post-143955-0-71332800-1348830124_thumb.png

Tουλάχιστον με τόσο knockback, δεν παίζει να σε ακουμπάνε τα mobs ever :P

Δημοσ.

Μου έπεσε το παρακάτω cannon, αν σου είναι χρήσιμο it's all yours :P

post-143955-0-71332800-1348830124_thumb.png

Tουλάχιστον με τόσο knockback, δεν παίζει να σε ακουμπάνε τα mobs ever :P

Καλοοο! Εχω μερες να dropparw cannon...ναι αν δεν το χρειαζεσαι, me wants :-D

Δημοσ.

Καλοοο! Εχω μερες να dropparw cannon...ναι αν δεν το χρειαζεσαι, me wants :-D

Hokay, κάνω add στο Steam και όταν βολέψει μπαίνουμε game για να στο δώσω :)

Δημοσ.

δεν λέει και πολλά, πολύ σκοτάδι και όλο σε υπόγια είσαι... καθόλου πράσινο, καθόλου φως

Uninstalled after 1 day.

ξυλο παιζεις στο παιχνιδι..δεν ειναι η συνεχεια του "το μικρο σπιτι στο λιβαδι" :)

Δημοσ.

Thanks στον xalaras, πλάκα είχε το map (και ας έφαγα το ξύλο της ζωής μου απο τα enemies :P), επιτέλους είμαι done με το gear μέχρι 90~. Καιρός για rush το campaign πάλι για να μπεί και το end boss σε farm mode :P

post-143955-0-05006900-1348835397_thumb.jpg

Δημοσ.

Το τελειωσα και εγω σε επιπεδο δυσκολιας Normal...οπως ειχα πει ειναι πολυ καλο και τιμιο παιχνιδι.Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσανε...ειναι πολυ συντομο και το επιπεδο δυσκολιας στο τελευταιο act ειναι δυσαναλογο σε σχεση με τα προηγουμενα 3.

Δημοσ.

Thanks στον xalaras, πλάκα είχε το map (και ας έφαγα το ξύλο της ζωής μου απο τα enemies :P), επιτέλους είμαι done με το gear μέχρι 90~. Καιρός για rush το campaign πάλι για να μπεί και το end boss σε farm mode :P

post-143955-0-05006900-1348835397_thumb.jpg

Τουμπανο!! Εγω thanks!

Το τελειωσα και εγω σε επιπεδο δυσκολιας Normal...οπως ειχα πει ειναι πολυ καλο και τιμιο παιχνιδι.Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσανε...ειναι πολυ συντομο και το επιπεδο δυσκολιας στο τελευταιο act ειναι δυσαναλογο σε σχεση με τα προηγουμενα 3.

Οντως, το τελευταιο act ειναι πολυ μικρο. Εχει βεβαια να ασχοληθεις τωρα, περιμενοντας mods & free dlc απο την runic που θα δωσουν νεο content.

Δημοσ.

Συνολικα για εμενα το παιχνιδι ειναι μικρο...απο εκει και περα σαφως και εχω εμπιστοσυνη στην Runic οτι και εξτρα περιεχομενο θα μας δωσει και οπως και να εχει για ενα παιχνιδι των 16€ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα μικρό (μια και μου πήρε στο πρώτο playthrough 20 ωρίτσες πάνω-κάτω μέχρι τέλους), αλλά σίγουρα σε αφήνει να θες περισσότερο στο τέλος. Αν πάντως σε ενδιαφέρει το farming/gearing (κατ'εμέ, τουλάχιστον το 25-30% τέτοιων game είναι focused στο να "ντύσεις" τον χαρακτήρα σου), υπάρχει το Map Room που αναφέρουμε παραπάνω, το οποίο σε αφήνει να παίξεις τυχαία dungeons 3ων floor (2 κανονικά + 1 random boss) και στα οποία ισχύουν "ειδικοί" κανόνες (τυχαίοι κάθε φορά, όπως regenerating monster health, extra player damage, +% magic και gold find κ.ο.κ.). Ανάλογα τι γουστάρεις πάντα :P. Στην τελική, ας κανονίσουμε και κανένα online τώρα το Σ/Κ αν υπάρχει κόσμος να ενδιαφέρεται και βλέπουμε απο κει τι κάνουμε :)

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε τον συλλογισμο μου και πειτε μου αν πασχει καπου.

Σαν embermage , χρησιμοποιω ειτε 2xwands ειτε 1xstaff γιατι προφανως αυτα τα 2 ειδη οπλων εχουν stats που αρμοζουν σε εναν embermage..

Στην ουσια διαβαζω οτι οσοι χρησιμοποιουν δυο wands , οπως και γω , δεν τους ενδιαφερει το dps του οπλου , απλα τα εχουν για τα stats μιας και melee σπανια θα αρχισεις να βαρας.

Οταν εχω socket(s) στα wands τι διαολο να τους βαλω ?Τα embers που λενε "κανω αυτο μπλαμπλα on hit " θεωρω οτι εννοουν "on melee hit" κατι που προφανως θα παει ακλαφτο μιας και δεν θα βαραω melee.

Αρα τι συμφερει να βαλει κανεις σε wands?

Δημοσ.

Καλημερα, οταν το ember λεει κατι on hit πιανει και τα ranged attacks, αλλα οχι τα skills, μονο οταν ριχνεις απο το weapon σου, melee ή ranged. Το εχω δοκιμασει σε cannon που ειχα gem με 20 life on hit και δουλευε κανονικα με τα απλα attacks.

Το dps του οπλου γενικα εκτος απο τα απλα attacks μετραει μονο στα skills που λενε " x % dmg του weapon dmg".

Δημοσ.

NG++ και τρέχω mapworks, solo οκ αλλά οταν δοκιμάζω co-op, το τι σφαλιάρες μαζεύω... έχω μάθει όλα τα tips απόξω. Κάποια χαζομάρα έχω κάνει με τον berserker δεν πάιζει. τουλάχιστον έπεσε scroll of boon η οπως λέγεται και τσίμπισα 3 endgame set items :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...