Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια στο normal δυσκολια το χει παιξει κανεις?Εχω φτασει στο act 3 και εχω πεθανει 3 φορες συνολο, επισης εχω βαρεθει να μαζευω health και mana potions.Δεν γινεται να αλλαξει το επιπεδο δυσκολιας τωρα που εχω αρχισει με καποιον χαρακτηρα?

Μόνο αν κάνεις create/join multiplayer game έχει επιλογή δυσκολίας (εκτός character creation δηλαδή).

Δημοσ.

Ρε παιδια στο normal δυσκολια το χει παιξει κανεις?Εχω φτασει στο act 3 και εχω πεθανει 3 φορες συνολο, επισης εχω βαρεθει να μαζευω health και mana potions.Δεν γινεται να αλλαξει το επιπεδο δυσκολιας τωρα που εχω αρχισει με καποιον χαρακτηρα?

Μόνο αν κάνεις create/join multiplayer game έχει επιλογή δυσκολίας (εκτός character creation δηλαδή).

Καλησπερα, αυτο που ειπε ο @Greygore, αντι για single player θα μπαινεις σε lan game, θα κανεις game και εκει σου εχει επιλογη να αλλαξεις δυσκολια.

Δημοσ.

Πεθανε και ο netherlord..το θεμα ειναι , τι διαλεγουμε τωρα για reward...δεν μπορουσαν να βαλουν απλα ενα ? :)

Πάντως εμένα σχετικά "common" drops έδινε (uniques μεν, αλλά το πρώτο το είχα ήδη στο stash για transmute ενώ τα άλλα δύο τα πέτυχα αργότερα σαν drops στο Map Room).

Δημοσ.

Εμενα , αρχικως , εριξε 2 uniques , τα οποια και τα 2 ηταν για berserker (παιζω embermage)..1η ξενερα..και τωρα για rewards εχει μεταξυ αλλων 2h staff , 1h wand ....και χρησιμοποιω επι του παροντος 2h-staff και εχω 1h wand στο stash.

Πως διαολο να ξερω αν συμφερει να παρω το 2h-staff ή συμφερει να παρω το 1hwand και να το συνδυασω με αυτο που χω στο stash?

Κανα calculator δεν παιζει υποθετω....

Δημοσ.

Τα rewards στο finale νομίζω είναι class-based, οπότε είμαστε με την παρηγοριά οτι όλο και κάτι θα πάρουμε :P

Όσο για staff vs. wand... Δύσκολη απόφαση αν είναι παραπλήσια, αν και θα έλεγα (καθαρά υποθετικά) οτι μια και (λογικά) ανεβάζεις mainly Focus, το 2xWand συμφέρει λίγο παραπάνω λόγω ψηλού chance για Execute attack.

Edit: Για όσους κυνηγάνε τα achievements, συγκεκριμένα αυτά που ζητάνε secret rooms, παρατήρησα οτι οι χάρτες του tileset "Infected Hollow" (απο το Map Room στο τέλος του παιχνιδιού) έχουν αρκετά μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθούν με secret rooms (τα οποία είναι και σχετικά εύκολα να βρεθούν, μια και "ενεργοποιούνται" απο σπασμένα urns κυρίως).

Πάντως αυτό το Map Room είναι εθισμός όσο προχωράει ο χαρακτήρας... Κάθομαι τώρα και φαρμάρω οτι map πετύχω με +magic find chance και έχω γεμίσει rares :D.

Τα περισσότερα φεύγουν για transmute, αλλά αυτό μου φάνηκε αρκετά καλό. Αξίζει για embermage; Δεν πολύπρόσεξα τα spells του, αλλά ο συνδιασμός +damage to secondary targets, +magic find και +cast speed μου φαίνεται τρελά καλός για AoE-farming καταστάσεις.

post-143955-0-14606400-1348758614_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

@greygore

Δεν ειναι ασχημο το staff-ακι.Προσωπικα πια κυνηγαω +% all dmg / +% fire dmg , μιας και ο embermage μου ειναι fire-based.

Στο παρακατω σκρινσοτ ειναι το τι κραταω (2 wands τελικα) και στα δεξια το staff που ειχα...

http://imageshack.us/a/img17/1529/09272012184712638.png

Δημοσ.

Thanks for the info :)

Αν τύχει και βρω κανένα καλό +% fire damage item και το θες, just say the word :P Το transmute πλέον έχει καταντήσει ασύμφορο, οπότε καλύτερα να το βρει χρήσιμο κάποιος άλλος.

Edit: Γενικά όμως το λέω, αν βρω τίποτα καλό το ποστάρω εδώ μπας και είναι χρήσιμο σε κάποιο συμφορουμίτη :P

Δημοσ.

Σωστος ο @Greygore για το map infected hallowed, 2 secret (floor1 & 2) με την μια! Thanks!

@klainmaingr Μου επεσε αυτο το Pistol, στο κρατησα!

http://steamcommunit...ls/?id=99362970

Λογικα πρεπει να θεριζει το setaki!

Πειτε παιδια τι class παιζετε να κανουμε trade κανα item. Cannon Engi me!

Δημοσ.

Να μήν δείξω τον δικό μου δηλαδή, ε; :P

Πάντως, 2H Hammer Engineer παίζω κυρίως και μπορώ να πω οτι σε γενικές γραμμές απο items είμαι κομπλέ... Το τελευταίο κομμάτι του Blitz unique set θέλω και μέχρι τα 80-κάτι πρέπει να'μαι OK για οτιδήποτε.

Edit: Του οποίου set το neck ονομάζεται "Amulet Ars Technica" (ho ho ho)

Δημοσ.

που διαολο τα βρηκες τοσα uniques ρε xaralas :)

Τα περισσοτερα ειναι απο το τελευταιο act & απο καμια 10αρια maps που εχω κανει, αλλα legendary ακομα τιποτα..

Να μήν δείξω τον δικό μου δηλαδή, ε; :P

Πάντως, 2H Hammer Engineer παίζω κυρίως και μπορώ να πω οτι σε γενικές γραμμές απο items είμαι κομπλέ... Το τελευταίο κομμάτι του Blitz unique set θέλω και μέχρι τα 80-κάτι πρέπει να'μαι OK για οτιδήποτε.

Edit: Του οποίου set το neck ονομάζεται "Amulet Ars Technica" (ho ho ho)

Ωραιος, θα εχω το νου μου! Ποιο σου λειπει;

Δημοσ.

@klainmaingr Μου επεσε αυτο το Pistol, στο κρατησα!

http://steamcommunit...ls/?id=99362970

Λογικα πρεπει να θεριζει το setaki!

Πειτε παιδια τι class παιζετε να κανουμε trade κανα item. Cannon Engi me!

Holy moly!!

:o

Βρήκα και γώ ένα απο το Iron Lord στο έχω κρατημένο αλλα δεν ήταν amulet/trinket. Νομίζω Helm.

Το παραπάνω βέβαια αν δεν έχει γ@μηθέι το save απο το σπίτι -.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...