Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος αλλά μην το λιώσεις εκεί γιατί έχει και NG++ κτλ.

Εκτός αν όταν πατήσεις στην τύπισσα για NG+ σου κάνει scale σε σχέση με το lvl που είσαι τότε.

Εγώ το mapworks το χω για όταν μαζευόμαστε μετά τα quest, διαλέγει έναν χάρτη ο καθένας και ορμάμε.

Δημοσ.

Ωραίος αλλά μην το λιώσεις εκεί γιατί έχει και NG++ κτλ.

Εκτός αν όταν πατήσεις στην τύπισσα για NG+ σου κάνει scale σε σχέση με το lvl που είσαι τότε.

Εγώ το mapworks το χω για όταν μαζευόμαστε μετά τα quest, διαλέγει έναν χάρτη ο καθένας και ορμάμε.

Ναι το ξερω, αλλα ειχα τοσο καιρο να παιξω τετοιο hack n slash με τοσο fast gameplay και με επιασε κατι απο τα παλια!

παιδια οποιος θελει ας με κανει add για κανα co-op http://steamcommunity.com/id/012000

Σε εκανα, οποιος θελει κανει και μενα add "haigoeo"

Δημοσ.

Θεωρειται λογικο να εχω γραψει 150+ deaths στο "veteran"?ειμαι τοσο ασχετος ή επεσα κατευθειαν στα βαθια?

Το ξυλο που χω μαζεψει ειναι απεριγραπτο...

Νοιωθω οτι το progress δεν συμβαδιζει με το upgrade στο gear,....μιας και εχω πολυ καιρο να κανω καποια αναβαθμιση...

Δημοσ.

Eγώ παίζω με Outlander (το build είναι ψιλο-summoner) στο Veteran και έχω και εγώ πεθάνει αρκετούτσικες φορές και μάλιστα από κοινούς κακούς.

Βελτίωσα λίγο τα αντανακλαστικά μου (έμαθα να την κάνω χοροπηδηχτά μόλις πέφτει μπουλούκι επάνω μου) και πάω καλύτερα.

Πάντως σπαμάρω αρκετά συχνά τα potions, κάτι το οποίο δεν χρειάστηκε στο Torchlight 1, παρα μόνο στα bosses.

Δεν μου αρέσει που πεθαίνω, αλλά μου αρέσει που δεν είμαι αρκετά καλός για αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση.

Από αντικείμενα, παρατηρώ ότι αν κάνεις ένα-δύο upgrade το όπλο ή άλλο αντικείμενό σου, αργείς πολύ να βρείς κάτι καλύτερο.

Αυτό ίσχυε και στο πρώτο παιχνίδι.

Δημοσ.

Εμενα με χαλαει ο γρηγορος ρυθμος της κινησης...τρεχει τρεχει τρεχει...μπαμ μπουλουκι...παιζω embermage...αν σου σκασει το μπουλουκι στα ξαφνικα και μπροστα σου....αντε να τους διωξεις απο πανω σου και να παρεις αποσταση.

τι αποσταση δηλ που ολοι τρεχουν σε αυτο το παιχνιδι σαν διαολοι !!!

Δηλαδη πρεπει να πηγαινω κουτσα-κουτσα?Θα καθαριζω εναν χαρτη την ημερα..δεν ειναι λογικη αυτη.

Το τι λεφτα εχω σκασει σε healing pots δεν βαζει ανθρωπινος νους!

Ειδικα χτες ειχα μια αποστολη με εναν περιεργο που ηθελε τρια συστατικα να φτιαξει μια μαλακια.Ενα απο τα τρια συστατικα ηταν να παω σε μια αρενα να πλακωθω με ενα τσουρμο εχθρους...αρενα με 3 φασεις..σε καθε φαση και περισσοτεροι + ελιτ τερατα + φωτιες στο εδαφος σε ενα δωματιο 1χ1!!!

ημαρτον δηλ και αν εκανες "ressurect at town" γινοταν reset.Οποτε εφευγαν λεφτα για να κανω ressurect at entrance.

Απιστευτο ξυλοοοοο!!!

Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο skill για να σε προστατέψει. Ψάξτο καλά.

Στον Outlander για παράδειγμα, υπάρχει skill όπου κάνει κολοτούμπα προς τα πίσω για να γλιτώσει, έχει άλλο όπου δημιουργείται ασπίδα που αποροφά ζημιά, ή ένα άλλο όπου ένα αιωρούμενο κεφάλι απωθεί τους κακούς ώστε να μήν μπορούν να σε ακουμπήσουν.

Σίγουρα θα έχει κάποιο αμυντικού τύπου skill και για τον μάγο.

Δημοσ.

Εχω παρει τα περισσοτερα "aoe" skills και κανουν δουλεια σιγουρα..το τελεπορτ δεν με εχει ενθουσιασει...με την εννοια οτι θα το σκεφτω πολυ να σκασω ποντους σε non-dmg σκιλλ.

Αντε και εκανες τελεπορτ , καποια στιγμη πρεπει να βαρεσεις , το range προς το παρον που βαρας δεν ειναι και απο την ακρη της οθονης , πρεπει να εισαι σε μια μεση αποσταση..και με τα ρημαδια να τρεχουν καταπανω σου συνεχως...για μενα η λογικη λεει φατα γρηγορα...Παιζει και μια αυρα στο fire tree που σκαει dmg σε οποιον παει να σε ακουμπησει και στο μελλον κανει και absorb αλλα προς το παρον δεν την εχω πολυανεβασει και δεν κανει και παραααα πολυ δουλεια.

Τεσπα , ισως αν πεσει κανα upgrade στο gear να μην ειναι το παλουκι η δουλεια.

Δημοσ.

Επενδυστε και λιγο στο vitality, οχι μονο dps.

Btw θα αρχισω τον 1ο μου Hardcore char, λεω να τον ονομασω jay wilson και να τον αφησω να πεθανει στο πρωτο mob που θα βρω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια στο normal δυσκολια το χει παιξει κανεις?Εχω φτασει στο act 3 και εχω πεθανει 3 φορες συνολο, επισης εχω βαρεθει να μαζευω health και mana potions.Δεν γινεται να αλλαξει το επιπεδο δυσκολιας τωρα που εχω αρχισει με καποιον χαρακτηρα?

Δημοσ.

Επειδη το παιχνιδι δειχνει πολυ ομορφο πριν προβω σε αγορα θα ηθελα να ρωτησω

εχει multiplayer?εχει co-op(λογικα αν εχει θα ειναι μεχρι 4 παικτες)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...