Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οτι ειδα το map room δεν υπαρχει ποια αλλα δεν προχωρισα πολυ και ισως ειναι καπου στο camp...θα επανελθω μολις επιβεβαιωσω.το οποιο map room εκανα μια προσπαθεια στον πρωτο χαρτη με mobs 105 level δεν περπατησα ουτε 2 δωματια..σε 3 λεπτα με ειχανε σκισει!

Δημοσ.

Αν αγόρασες το πρώτο map στη λίστα, καλό είναι να ξέρεις οτι τα κάνει sort ανάποδα... Το τέρμα τελευταίο map πρέπει να είναι κάπου 48-55 level (έμενα μου έτυχε και με καλά bonus -- 25% gold/magic find και +15% Fire Damage, η χαρά του Ember Hammer :P).

Edit: Επίσης να προσθέσω κάτι σχετικό με τα achievements -- απο οτι φαίνεται, τα "Mushroom Picking", "The Band Played On" και "Playing With Dolls" είναι προς το παρόν bugged και δεν δίνονται στον παίχτη μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων quests... με βλέπω να ανεβάζω την Outlander και να farmάρω Map Room μέχρι να βγει patch (τζάμπα New Game+ αλλιώς).

• Like 1
Δημοσ.

απο οτι ειδα το map room δεν υπαρχει ποια αλλα δεν προχωρισα πολυ και ισως ειναι καπου στο camp...θα επανελθω μολις επιβεβαιωσω.το οποιο map room εκανα μια προσπαθεια στον πρωτο χαρτη με mobs 105 level δεν περπατησα ουτε 2 δωματια..σε 3 λεπτα με ειχανε σκισει!

Ναι μάλλον έκανες λάθος sort :Ρ

Το maproom (mapworks) είναι μέσα στα waypoint portals σε όλα τα main hub. Δεν το χάνεις, με το που τελειώνεις το game και πας NG+ το έχεις. Μετράει γιατι πχ στην πρώτη πολη δεν έχει transmuter απο την αρχή οπότε πηδάς στο mapworks και κάνεις τα δικά σου.

Δημοσ.

Το maproom (mapworks) είναι μέσα στα waypoint portals σε όλα τα main hub. Δεν το χάνεις, με το που τελειώνεις το game και πας NG+ το έχεις. Μετράει γιατι πχ στην πρώτη πολη δεν έχει transmuter απο την αρχή οπότε πηδάς στο mapworks και κάνεις τα δικά σου.

Όμορφα, καιρός για NG+ τότε :P

Δημοσ.

οταν τερματίσω το παιχνίδι μπορώ να συνεχίσω το επόμενο επίπεδο δυσκολίας με τον ιδιο χαρακτήρα?

Δημοσ.

Καλο customer service :

83lWz.jpg

Οχι μονο σου απαντησε ο προεδρος αλλα μεσα σε 2 λεπτα;; Τα παλικαρια δεν παιζονται :-D

Ελπιζω σημερα να προλαβω να το τερματισω αν και ρε γαμωτο ολο λεω να κανω progress αλλα μια τα random events μια τα sidequest/dungeons μια τα τεραστια maps που πρεπει να εξερευνηθουν ολα, δεν μ'αφηνουν!

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα αρκετό progress σήμερα και εκεί που λέω να βγώ προσέχω οτι το steam είναι offline. Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση με το save? -.- Έχω το steam cloud activated και δε βλέπω το steam γενικά να ψήνεται να συνδεθεί (με το ίντερνετ όλα είναι οκ).

Δημοσ.

Έκανα αρκετό progress σήμερα και εκεί που λέω να βγώ προσέχω οτι το steam είναι offline. Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση με το save? -.- Έχω το steam cloud activated και δε βλέπω το steam γενικά να ψήνεται να συνδεθεί (με το ίντερνετ όλα είναι οκ).

Αν δεν κάνω λάθος, έχει routine maintenance σήμερα (κρατάνε γενικά κανένα 20λεπτο αν δεν κάνω λάθος) -- όταν κάνει πάλι connect θα πρέπει να σου βγάλει την συνήθες ένδειξη "Syncing" στο library entry του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος το online? τι μου προσφέρει;

Στο online κομμάτι του παιχνιδιού (εκτός της ικανότητας να παίζεις με φίλους) το health των enemies αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των παικτών. Παράλληλα, στο σύνολο αυξάνεται το loot (μια και ο κάθε παίχτης παίρνει ξεχωριστά loot) και ανάλογα το server μπορείς να ανταλλάξεις/ πουλήσεις αντικείμενα με άλλους παίκτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...