klainmaingr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω οτι τα 20 ευρώ τα αξίζει με το παραπάνω. Anyone σχετικά με τα save? Τώρα που άλλαξα pc ξαναπαίζω απο την αρχή και γενικά θα κινούμαι σε 3-4 pc at least while playing -.-
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον το έθεσα λίγο... μονόπλευρα το θέμα: Αν κάποιος γουστάρει high-end γραφικά (απο τεχνικής άποψης), καλά κάνει -- έτσι και αλλιώς το "άθλημα" έχει κάτι για όλα τα γούστα (και γι'αυτό το αγαπάμε άλλωστε), αυτό που ήθελα να δείξω είναι οτι είναι καλό να γνωρίζουμε οτι υπάρχουν και άλλες γνώμες (γενικά) . Ξανά on topic, είχε κανείς πρόβλημα με το achievement του Boletus Rex (Mushroom Picking, απο το quest The Blue Boletus στην αρχή του Act 3); Για κάποιο λόγο δεν μου το ξεκλειδώνει....
panther_512 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά στο gameplay αλλά και στο customization του χαρακτήρα σου, το παιχνίδι τα σπάει σε πολλαπλά επίπεδα. Ακόμα και στο ίδιο class, μπορείς να φτιάξεις τελείως μα τελείως διαφορετικά builds. Αξίζει να παίξεις το παιχνίδι 2 και 3 φορές μόνο με το ίδιο class για να δείς τις τελείως διαφορετικές παραλαγές του. Εγώ παίζω με Outlander και οι επιλογές που έχεις είναι τρομερές! Διακρίνω τουλάχιστον 3 τελείως διαφορετικά στο παίξιμο builds.
mphxths Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Να δουμε τι θα γινει με τα στατς που απο οτι καταλαβαινω δεν γινονται reset.Δωσε στατς στον λαο (να τα βαζει μονος του δηλ) αλλα αν θελεις να κανεις αλλαγες/διορθωσεις...παιρνεις το μακρυτερο ?
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Anyone σχετικά με τα save? Τώρα που άλλαξα pc ξαναπαίζω απο την αρχή και γενικά θα κινούμαι σε 3-4 pc at least while playing -.- Το παιχνίδι βλέπω (απο το Steam library) υποστηρίζει Steam Cloud, οπότε κανονικά θα'πρεπε να στα μεταφέρει στο νέο PC όταν κάνεις login/install... Υπ'όψιν είχαν χτες μερικά προβλήματα με character deletions και χαμένα shared stash, έχει λύση/workaround εδώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο.
xaralas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω οτι τα 20 ευρώ τα αξίζει με το παραπάνω. Anyone σχετικά με τα save? Τώρα που άλλαξα pc ξαναπαίζω απο την αρχή και γενικά θα κινούμαι σε 3-4 pc at least while playing -.- Το παιχνίδι βλέπω (απο το Steam library) υποστηρίζει Steam Cloud, οπότε κανονικά θα'πρεπε να στα μεταφέρει στο νέο PC όταν κάνεις login/install... Υπ'όψιν είχαν χτες μερικά προβλήματα με character deletions και χαμένα shared stash, έχει λύση/workaround εδώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο. Γιωργο αν εχεις ενεργοποιησει το steam cloud, μεταφερονται τα save μεσω του steam, οπως ειπε και ο Greygore. Εναλλακτικα, πας καπου στα εγγραφα - torchlight 2 (δεν ειμαι σπιτι να δω ακριβως που ειναι) και παιρνεις τo save του χαρακτηρα σου και το μεταφερεις χειροκινητα σε οποιο pc θες. Επειδη βλεπω μιλατε για τα γραφικα, ειναι σιγουρο οτι θα βγουν mods για ολα τα γουστα. Υπαρχει και αυτο που το κανει πιο dak http://www.reddit.co...ark_and_badass/
klainmaingr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχω ενεργοποιημένο το steam cloud αλλα δεν...To χειροκίνητο δε βολεύει για κανένα λόγο. Ίσως επειδή δεν ήμουν loggαρισμένος με runic log in χθές; Η ίσως να έλαχε και σε μένα το character deletion αλλα ευτυχώς δεν είχα πολλές ώρες επάνω. Θα δείξει η νεκροψία μόλις πάω σπίτι και το εγκαταστήσω και εκεί. Tο πολύ πολύ να έχω 2-3 class ανάλογα με το pc μου παίζω p.s: το direct link αν καταλάθος κλικάρεις στο background του insomnia είναι οτι πιο εκνευριστικό έχω δεί τελευταία -.-
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος παρατηρησε οτι οταν σπαμαρεις skills αλλα δεν εχεις mana η φωνη που σου λεει "not enough mana" σε καθε πατημα αυξανει την ενταση και τον τροπο που στο λεει? Παει καπως ετσι "not enough mana", "NOT enough mana", "NOT ENOUGH MANA" Δεν ημουν σιγουρος στην αρχη πανω στο χαος που επικρατουσε και ειπα να το δοκιμασω και ναι ισχυει 1
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 -snip- Αυτό με το Runic account δεν νομίζω να έχει κάποια σημασία, μια και απλά κάνεις register το serial του παιχνιδιού στη σελίδα της Runic για να μπορείς να χρησιμοποιείς το matchmaking server τους (για online play). Το Steam Cloud είναι ανεξάρτητο απο αυτή τη διαδικασία. Edit: Quest reward να σου πετύχει...
garrett156 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιζει να ειναι λιγο οτι να ναι το steam cloud μιας και εγω παιζω απο ενα pc και μου εβγαλε μηνυμα οτι αλλαξα υπολογιστη και αν δεν ειναι σγχρονισμενα τα save μπορει να χαθει το progression.βεβαια μια φορα εγινε αλλα wtf...
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιζει να ειναι λιγο οτι να ναι το steam cloud μιας και εγω παιζω απο ενα pc και μου εβγαλε μηνυμα οτι αλλαξα υπολογιστη και αν δεν ειναι σγχρονισμενα τα save μπορει να χαθει το progression.βεβαια μια φορα εγινε αλλα wtf... Αυτό το μήνυμα επίσης το βγάζει αν το Steam δεν προλάβει να ολοκληρώσει το upload των save πριν ξανατρέξεις το παιχνίδι.
MeSiaSs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο καλό που ο μόνος λόγος που δεν το ξεκινάω ακόμη είναι γιατί θα παραγκωνιστεί εντελώς το diablo...
garrett156 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 18,2 ωρες μου πηρε normal με 2 quests να μην εχω τελειωσει επειδη δεν εβγαζα ακρη με τις τοποθεσιες και ξεκινησα ng+ το item απο το endboss που διαλεξα ειναι αυτο 1
EddieObscurant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Στο 1ο act κοντα εκει που βρισκεις ένα φαντασμα δίπλα που σου ζητάει ένα quest, υπάρχει ένα κλειδωμένο σεντούκι. Πώς το ανοιγω?
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω τελικά οτι ο engineer είναι η "μόδα" στο TL2 at the moment . Το τερμάτισα και εγώ επιτέλους, αν και πήρε λίγο περισσότερη ώρα (λόγω network errors στο co-op κυρίως), κάπου στις 18-20 ώρες το υπολογίζω και γω αλλά με όλα τα quests (Robot Parts, 3 Sisters, Vyrax και πάει λέγοντας) καθώς και ανοιχτό map παντού (μπας και αφήσω κανά loot... παραπονεμένο ). Παραθέτω τον Engineer με το end reward, καθώς και το average item level (48.3): -snip- Όταν ξεκινάς New Game+, σου αφήνει πρόσβαση στο map room; Μου φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρον απο 2ο run του story και αν είναι να χαθεί μάλλον θα το αναβάλω λίγο... Στο 1ο act κοντα εκει που βρισκεις ένα φαντασμα δίπλα που σου ζητάει ένα quest, υπάρχει ένα κλειδωμένο σεντούκι. Πώς το ανοιγω? Τα map δημιουργούνται κατά κανόνα τυχαία, οπότε λίγο δύσκολη η ερώτηση με τις συγκεκριμένες πληροφορίες... Αν πάντως το chest ονομάζεται Locked Golden Chest (ή κάτι αντίστοιχο), πρέπει να βρείς το enemy που κουβαλάει το κλειδί (νομίζω ονομάζεται Blightfly ή Bitter Spire, αν και δεν είμαι σίγουρος -- θα δεις πάντως κάτω απο το life bar του να γράφει "Drops Golden Key" ή κάτι τέτοιο). Σημείωση ότι τα Golden Keys δουλεύουν μονο στην περιοχή που τα βρίσκεις αρχικά (δεν μπορείς π.χ. να βρείς κλειδί στα Temple Steppes και να το χρησιμοποιήσεις για να ανοίξεις chest στα Ossean Wastes). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα