Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εκνευριζουν τα updates οταν θελω να παιξω -τωρα-. Δεν πειραζει, λιγο gangam style μεχρι να περασει το Update και ειμαι ετοιμος.

/respect @ runic

πολύ καλή δουλεία

Απορία: μπορώ να κάνω reset στα stats points ;

Ευχαριστώ

ΥΓ:όποιος δεν το πήρε ακόμα αυθεντικό καλά θα κάνει όποτε μπορέσει να το πάρει

Μπορεις στην αρχικη κεντρικη πολη. Τα πρωτα 3 skills μπορεις να τα κανεις unlearn δωρεαν, μετα σε χρεωνει κανονικοτατα. Εγω σαν embermage ξεκινησα σαν fire spec αλλα το "γυρισα" σε frost spec με passives ομως και απο fire και απο lightning.

Δημοσ.

Σε ποιο difficult παιζεις; Αν εχεις βαλει casual ή normal λογικο ειναι. Στο veteran που παιζω εχω γεμισει ολην την μπαρα με skills και ειδικα στα champions και bosses τα χρησιμοποιω σχεδον ολα. Αλλα γενικα στα ARPG αυτο κανεις, σκοτωνεις lootareis για καλυτερα items και παλι τα ιδια.

νομιζω στο normal ειναι. ολοι πεθαινουν αρκετα ευκολα. θα το βαλω στο veteran και θα δω

Δημοσ.

Με εκνευριζουν τα updates οταν θελω να παιξω -τωρα-. Δεν πειραζει, λιγο gangam style μεχρι να περασει το Update και ειμαι ετοιμος.

Μπορεις στην αρχικη κεντρικη πολη. Τα πρωτα 3 skills μπορεις να τα κανεις unlearn δωρεαν, μετα σε χρεωνει κανονικοτατα. Εγω σαν embermage ξεκινησα σαν fire spec αλλα το "γυρισα" σε frost spec με passives ομως και απο fire και απο lightning.

όχι δεν λέω για τα skills που χρησιμοποιείς

λέω για την καρτέλα με τα stats points που δίνει ανα 5 σε κάθε level

και αφορούν Strength,Dexterity,Focus και life

Αυτά μπορούμε να τα reset-άρουμε?

Δημοσ.

όχι δεν λέω για τα skills που χρησιμοποιείς

λέω για την καρτέλα με τα stats points που δίνει ανα 5 σε κάθε level

και αφορούν Strength,Dexterity,Focus και life

Αυτά μπορούμε να τα reset-άρουμε?

Κανονικα οχι δεν μπορεις, υπαρχει ενας τροπος με cheat να το κανεις αλλα παιζει να σου κανει mark το account σαν cheater και οποτε πας να παιζεις στο internet με αλλους θα σου βγαζει ενα μεγαλο κοκκινο ! στο ονομα σου και θα σε διωχνουν απο το game :blink:

Δημοσ.

Κανονικα οχι δεν μπορεις, υπαρχει ενας τροπος με cheat να το κανεις αλλα παιζει να σου κανει mark το account σαν cheater και οποτε πας να παιζεις στο internet με αλλους θα σου βγαζει ενα μεγαλο κοκκινο ! στο ονομα σου και θα σε διωχνουν απο το game :blink:

Σας ευχαριστώ και τους δύο

Δημοσ.

να ρωτησω παλι κατι, ενοχλητικος καταντησα. εχω παιξει και εγω κανα 2ωρο και το μονο που εκανα ηταν να χτυπαω ευκολα τους αντιπαλους με αριστερο & δεξι κλικ και να lootarw. μονο αυτο κανουμε ή τα κανω λαθος;

σε οτι δυσκολια και να παιξεις στο 2ωρο τετοιο παιχνιδι δεν σου βγαζει κανα αξιολογο αντιπαλο...εγω στο normal στις 12 ωρες αρχισα να πεθαινω.
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε emergency patch πάνω σε ήδη προηγούμενο patch.

Για περισσότερες λεπτομέρεις και ειδικά για Steam users κοιτάξτε εδώ http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=30&t=35644&p=321913#p321913 σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιος προβλήματα.

Δημοσ.

Υπάρχει νόημα να κάνω "runic" log in ή είμαι ΟΚ με το steam?

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις.

Πανέμορφα γραφικά - Καταπληκτική μουσική/ήχος

Ενδιαφέρον skill tree/attributes/customization το οποίο μου έβγαλε ένα "ναι μέν, αλλά".

Υπάρχει ενα μεγάλο knowledge burden που αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι 100% θα πρέπει να υπομείνεις.

Είτε αυτό είναι με την επιλογή mastery tree και πού θα βάλεις τα spells/skill points είτε με το gearing. Furthermore ο χάρτης και τα quests βαραίνουν πολύ απο την πρώτη στιγμή σε ένα μπουκωμένο town. Δεν υπάρχει learning curve. 9/10 πράγματα πρέπει να τα ανακαλύψεις απο μόνος σου απο το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και αν δεν έχεις ιδέα απο το genre κτλ νομίζω οτι δεν αξιοποιείς ούτε το 50% αυτού που έχει να δώσει το παιχνίδι.

Ο χειρισμός του μου φάνηκε πάρα πολύ random. Στην αρχή τουλάχιστον ένιωθα οτι παίζω ένα click/spamfest χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Πολύ γρήγορες εναλλαγές. 48290 drops με εξωφρενικά apm για να ανταπεξέλθεις στην ποσότητα και το μέγεθος των εχθρών που πάλευα να τους κλικάρω, και μια γενική τυχαιότητα στην χρήση των skill κτλ σε εχθρούς αγνώστου προελεύσεως και ιδιοτήτων.

Νομίζω οτι όσο εξοικειώνεσαι τόσο το παιχνίδι θα γίνεται και πιο καταπληκτικό. Βλέπω άπειρο rewarding βάθος και γενικά βλέπω αυτό που θα έπρεπε να είναι το diablo. Όσα καλά όμως έχει στην ποικιλία και το customization/replayability τόσα χάνει στο οτι δε μου έδωσε το αίσθημα της "σταθερότητας" και στο γενικότερο feeling του παιχνιδιού και στο οτι έπεσα μέσα σε ένα κόσμο για τον οποίο δεν ήξερα τίποτα και διάβαζα για random μέρη/ονόματα και καταστάσεις just for the sake of questing. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή οτι κάνω κάτι για κάποιο λόγο και γενικά immersion 0. Απλά κλίκαρα μέχρι θανάτου μέχρι το επόμενο quest.

ΞΕΡΩ οτι έχω παίξει αστεία ελάχιστη ώρα και δεν θα έπρεπε να εκφέρω κάν άποψη. Αλλα καλώς η κακώς αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Ξέρω επίσης οτι αύριο τέτοια ώρα που θα του έχω δώσει τον χρόνο που πραγματικά χρειάζεται μπορεί να μιλάω για την παιχνιδάρα της χρονιάς απλά ήθελα να πώ τι είδα με μια πρώτη ματιά. Τα θετικά δεν τα αναφέρω κάν. Είναι άπειρα και έχουν χιλιοαναφερθεί. Σίγουρα μιλάμε για ΑΑ τίτλο αλλα είναι αυτές οι χαζολεπτομέρειες που πολλές φορές που κάνουν την διαφορά για το αν κάποιος θα ασχοληθεί πραγματικά με ένα παιχνίδι ή θα το παρατήσει στην άκρη για έναν απο τους 10δες άλλους τίτλους που κυκλοφορούν. Και νομίζω οτι δεν έχουν κάνει καθόλου καλή δουλειά στο να σε "ρουφήξουν" μέσα στο παιχνίδι απο τις πρώτες ώρες.

Add me klainmaingr στο steam όποιος θέλει για co-op ^^

Δημοσ.

Υπάρχει νόημα να κάνω "runic" log in ή είμαι ΟΚ με το steam?

Ενδιαφέρον skill tree/attributes/customization το οποίο μου έβγαλε ένα "ναι μέν, αλλά".

Υπάρχει ενα μεγάλο knowledge burden που αν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι 100% θα πρέπει να υπομείνεις.

Είτε αυτό είναι με την επιλογή mastery tree και πού θα βάλεις τα spells/skill points είτε με το gearing. Furthermore ο χάρτης και τα quests βαραίνουν πολύ απο την πρώτη στιγμή σε ένα μπουκωμένο town. Δεν υπάρχει learning curve. 9/10 πράγματα πρέπει να τα ανακαλύψεις απο μόνος σου απο το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και αν δεν έχεις ιδέα απο το genre κτλ νομίζω οτι δεν αξιοποιείς ούτε το 50% αυτού που έχει να δώσει το παιχνίδι.

Ο χειρισμός του μου φάνηκε πάρα πολύ random. Στην αρχή τουλάχιστον ένιωθα οτι παίζω ένα click/spamfest χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Πολύ γρήγορες εναλλαγές. 48290 drops με εξωφρενικά apm για να ανταπεξέλθεις στην ποσότητα και το μέγεθος των εχθρών που πάλευα να τους κλικάρω, και μια γενική τυχαιότητα στην χρήση των skill κτλ σε εχθρούς αγνώστου προελεύσεως και ιδιοτήτων.

Νομίζω οτι όσο εξοικειώνεσαι τόσο το παιχνίδι θα γίνεται και πιο καταπληκτικό. Βλέπω άπειρο rewarding βάθος και γενικά βλέπω αυτό που θα έπρεπε να είναι το diablo. Όσα καλά όμως έχει στην ποικιλία και το customization/replayability τόσα χάνει στο οτι δε μου έδωσε το αίσθημα της "σταθερότητας" και στο γενικότερο feeling του παιχνιδιού και στο οτι έπεσα μέσα σε ένα κόσμο για τον οποίο δεν ήξερα τίποτα και διάβαζα για random μέρη/ονόματα και καταστάσεις just for the sake of questing. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή οτι κάνω κάτι για κάποιο λόγο και γενικά immersion 0. Απλά κλίκαρα μέχρι θανάτου μέχρι το επόμενο quest.

ΞΕΡΩ οτι έχω παίξει αστεία ελάχιστη ώρα και δεν θα έπρεπε να εκφέρω κάν άποψη. Αλλα καλώς η κακώς αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Ξέρω επίσης οτι αύριο τέτοια ώρα που θα του έχω δώσει τον χρόνο που πραγματικά χρειάζεται μπορεί να μιλάω για την παιχνιδάρα της χρονιάς απλά ήθελα να πώ τι είδα με μια πρώτη ματιά. Τα θετικά δεν τα αναφέρω κάν. Είναι άπειρα και έχουν χιλιοαναφερθεί. Σίγουρα μιλάμε για ΑΑ τίτλο αλλα είναι αυτές οι χαζολεπτομέρειες που πολλές φορές που κάνουν την διαφορά για το αν κάποιος θα ασχοληθεί πραγματικά με ένα παιχνίδι ή θα το παρατήσει στην άκρη για έναν απο τους 10δες άλλους τίτλους που κυκλοφορούν. Και νομίζω οτι δεν έχουν κάνει καθόλου καλή δουλειά στο να σε "ρουφήξουν" μέσα στο παιχνίδι απο τις πρώτες ώρες.

Add me klainmaingr στο steam όποιος θέλει για co-op ^^

Πρεπει να κανεις runic account για να μπορεις να παιζεις online!

Συμφωνω σε γενικες γραμμες, δεν υπαρχει story γενικα αλλα προσωπικα δεν καιγομαι και πολυ. Πιστευω απο το act2 και μετα σε βαζει λιγο μεσα στο κλιμα του παιχνιδιου, αν και το build που βρηκα με κανει να μην ενδιαφερομαι για τιποτα παρα μονο να πιου πιου :-D Eθισμος!

Αυριο μεσημερο-απογευμα co-op mode on!

Δημοσ.

Επίσης να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι δεν υποστηρίζει gamepads, κάτι το οποίο θα ήταν αρκετά βολικό.

Εγώ κάνω emulation keyboard και mouse με το xpadder και παίζει μιά χαρά.

Δημοσ.

Πανέμορφα γραφικά;;; ;;;!!!;;;;;!!! Για 6-7 χρόνια πριν..ΙΣΩΣ!... Το μόνο μεγάλειο μείον είναι τα γραφικά του.

Δημοσ.

Πανέμορφα γραφικά;;; ;;;!!!;;;;;!!! Για 6-7 χρόνια πριν..ΙΣΩΣ!... Το μόνο μεγάλειο μείον είναι τα γραφικά του.

Το καλό art direction (και η "ομορφιά" των γραφικών) δεν βγαίνει μόνο απο το tech (ανάλυση, tesselations, filterings και δεν συμμαζεύεται) -- μιλάμε κυρίως για χρωματικούς συνδιασμούς, ατμόσφαιρα, αναλογίες και πάει λέγοντας (κάτι που στην πλειοψηφία τους τα νεότερα παιχνίδια δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σωστά).

On topic, αυτό με το co-op για πότε λέτε να το φτιάξετε :P; Με την συνήθισμένη παρέα παίχτηκε πρόβλημα (αυτό με το Strict NAT που αναφέρω και πιο πάνω) και έμεινα με τον.... engineer στο χέρι :P.

Edit: Αλήθεια, dwarves ξέρουμε που συχνάζουν; Μου έπεσε το παρακάτω εργαλείο (σίγουρα οχι κάτι σπουδαίο, αλλά σπάει κεφάλια μια χαρά :P) και αναρωτιέμαι το Augment τι βελτιώσεις δίνει...

post-143955-0-72504000-1348475823_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Απο πάντα ο τεχνικός τομέας με αφήνει αδιάφορο και κατα βάση όταν μιλάω για γραφικά μιλάω για το art του παιχνιδιού. Έχεις δίκιο βέβαια ίσως θα έπρεπε να το θέσω πανέμορφο art και όχι γραφικά :) Γενικά σαν σύνολο το αισθητικό αποτέλεσμα μου είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι.

Επίσης λάτρεψα τα min requirements και που μπορώ και το παίζω νεράκι και σε χάρχαλα.

Το co-op εγώ λέω απο σήμερα το απογευματάκι μετά τη δουλειά όποτε μπορεί και ο βασίλης (xaralas). Add ingame και θα το βολέψουμε.

edit: Με τα saves τι παίζει; Δεν είναι transferable με το steam/runic account? Καλοέμαθα απο το diablo i guess. Χμ at least τα controls είναι mapped όπως τα είχα :D

Δημοσ.

Για το πόσο νεράκι τρέχει, δε το συζητάμε.

Το καρτουνίστικο στυλ του δε με τρελαίνει προσωπικά, αλλά δεν είναι και άσχημο. Θα προτιμούσα να έχει υψηλότερα standards σε γραφικά βέβαια (textures πχ), αλλά θέλουν να πιάσουν τρελή γκάμα αγοραστών προφανώς.

Το gameplay του και η ευχρηστία του δε, είναι κορυφή για action rpg.

Δημοσ.

Επαιξα και εγω λιγο το ντεμο χτες...πληρες σε λειτουργιες παντου..τα καρτουνιστικα γραφικα ουτε εμενα με ενθουσιαζουν αλλα δεν τα λες και ασχημα...απλα ειναι λιγο χαοτικο καπως , εχθροι απο παντου..βαρας διχως αυριο.

Επισης ριχνει πολλα "καλα" αντικειμενα απο το 1ο λεπτο.Μεχρι και οι vendors πουλανε set items (χαμηλου level προφανως).Ελπιζω να μην ριχνει αβερτα αντικειμενα..ουτε ναναι και τσιγκουνικο.

Ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το παρω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...