Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί λέτε όλοι 20 ευρώ. Στη σελίδα της Runic κοστίζει 20 δολλάρια, δηλαδή λιγότερα από 16 ευρώ.

Δημοσ.

p.s. ΄Οσο για το αγορασε το μην εισαι τζαμπατζης 20 ευρω κανει'....ας αφησουμε την υποκρισια, ολοι μας εχουμε κατεβασει και παιξει πειρατικα χωρις να εχουμε δωσει φραγκο. Και θα το κανετε και στο μελλον :P

Απλά ο κανόνας...

Δημοσ.

p.s. ΄Οσο για το αγορασε το μην εισαι τζαμπατζης 20 ευρω κανει'....ας αφησουμε την υποκρισια, ολοι μας εχουμε κατεβασει και παιξει πειρατικα χωρις να εχουμε δωσει φραγκο. Και θα το κανετε και στο μελλον :P

μιλα για τον εαυτό σου και τους γνωστούς σου,

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί λέτε όλοι 20 ευρώ. Στη σελίδα της Runic κοστίζει 20 δολλάρια, δηλαδή λιγότερα από 16 ευρώ.

18.99 euro στο steam απο εκεί θα το βλέπουν.

παίζοντας off line , μονος μου μπορώ να κανω save?

κάνει save απο μόνο του απο εκεί που το άφησες.

Δημοσ.

αν κάποιος είναι άνεργος και δεν έχει 20 ευρώ να πάρει το παιχνίδι, νομίζω είναι καιρός να σταματήσει να παίζει και να δει τι θα κάνει..

και η ιστορια επαναλαμβάνεται...

Δημοσ.
18.99 euro στο steam απο εκεί θα το βλέπουν.

Έτσι είναι. Και γω για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη από το επίσημο site της Runic και το κατέβασα μέσω Steam.

κάνει save απο μόνο του απο εκεί που το άφησες.

Όπως ακριβώς και στο Torchlight 1 :-)

Δημοσ.

και η ιστορια επαναλαμβάνεται...

οτι νανε.

Έτσι είναι. Και γω για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη από το επίσημο site της Runic και το κατέβασα μέσω Steam.

Όπως ακριβώς και στο Torchlight 1 :-)

και εγώ απο steam to πήρα, στην σελίδα της runic βλέπω πως κάνεις αγορά με paypal και google checkout. http://www.torchlight2game.com/

Δημοσ.

αν κάποιος είναι άνεργος και δεν έχει 20 ευρώ να πάρει το παιχνίδι, νομίζω είναι καιρός να σταματήσει να παίζει και να δει τι θα κάνει..

Αυτό που λες αγαπητέ φίλε δεν βγάζει νόημα πώς είναι δυνατόν ένας άνεργος να έχει 20 ευρώ; (άνεργος = όχι δουλειά = όχι χρήμα).

Το τί θα κάνει ένας άνεργος φιλαράκο γνωρίζει πολύ καλά (υπάρχει ο ΟΑΕΔ για αυτή την δουλειά) δεν χρειάζεται υποδείξεις από κάποιον άγνωστο σε ένα forum για το αν θα σταματήσει η όχι να παίζει παιχνίδια.

Δημοσ.

Γενικα ειναι καλύτερο να εχω ενα 127dps & ενα 113 dps οπλο ή ένα (2-handed))162dps όπλο? πως θα εχω περισσότερο damage?

Δημοσ.

Βλέποντας θετικότατες απόψεις απο 1-2 άτομα που πλέον εμπιστεύομαι in here να με περιμένετε και μένα αύριο στο club :)

Κρίμα που δεν υπάρχει retail και κρίμα που δεν πρόλαβα το preorder που έδινε gift το 1.

edit: Έχει το 1 στο τελευταίο humble bundle ^_^ yey

Δημοσ.

Επειτα απο ενα συνολο περιπου 8 ωρων μπορω να πω οτι το παιχνιδι τα σπαει. Συνηθως οι 8 ωρες τα τελευταια μου χρονια στο gaming ή με κανουν και βαριεμαι το παιχνιδι ή το τελειωνω ή πολυ απλα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Σε αυτο λοιπον το παιχνιδι θεωρω οτι δεν εχω κανει τιποτα και το καλυτερο ειναι οτι ειναι αρκετα εθιστικο και καλοφτιαγμενο (με απιστευτη ποικιλια ως τωρα) που θελω να συνεχισω. Τρωω μερικες μπουκιες φαγητο, παιζω αλλη μια ωριτσα και μετα βουρ για δουλεια και ξανα μανα μετα το βραδυ.

Μπραβο στη runic. Embermage level 17 εγω.

Δημοσ.

Βλέποντας θετικότατες απόψεις απο 1-2 άτομα που πλέον εμπιστεύομαι in here να με περιμένετε και μένα αύριο στο club :)

Κρίμα που δεν υπάρχει retail και κρίμα που δεν πρόλαβα το preorder που έδινε gift το 1.

edit: Έχει το 1 στο τελευταίο humble bundle ^_^ yey

Την καλημερα μου Γιωργο!

Επειτα απο ενα συνολο περιπου 8 ωρων μπορω να πω οτι το παιχνιδι τα σπαει. Συνηθως οι 8 ωρες τα τελευταια μου χρονια στο gaming ή με κανουν και βαριεμαι το παιχνιδι ή το τελειωνω ή πολυ απλα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Σε αυτο λοιπον το παιχνιδι θεωρω οτι δεν εχω κανει τιποτα και το καλυτερο ειναι οτι ειναι αρκετα εθιστικο και καλοφτιαγμενο (με απιστευτη ποικιλια ως τωρα) που θελω να συνεχισω. Τρωω μερικες μπουκιες φαγητο, παιζω αλλη μια ωριτσα και μετα βουρ για δουλεια και ξανα μανα μετα το βραδυ.

Μπραβο στη runic. Embermage level 17 εγω.

Ετσι ειναι, εγω ειμαι τωρα act2 και πολλες φορες αφου εξερευνησω ολο το area κανω reroll world για να το κανει reset και μου βγαζει τελειως διαφορετικη περιοχη, οταν λεμε random εννοουμε random :-D Replayability στο full, σκεψου να βγουν και τα mods. Developer της Runic δηλωσε " I would love to see a dota mod for tl2" που σημαινει οτι θα μπορεις να μονταρεις τα παντα.

Δημοσ.

να ρωτησω παλι κατι, ενοχλητικος καταντησα. εχω παιξει και εγω κανα 2ωρο και το μονο που εκανα ηταν να χτυπαω ευκολα τους αντιπαλους με αριστερο & δεξι κλικ και να lootarw. μονο αυτο κανουμε ή τα κανω λαθος;

Δημοσ.

να ρωτησω παλι κατι, ενοχλητικος καταντησα. εχω παιξει και εγω κανα 2ωρο και το μονο που εκανα ηταν να χτυπαω ευκολα τους αντιπαλους με αριστερο & δεξι κλικ και να lootarw. μονο αυτο κανουμε ή τα κανω λαθος;

Σε ποιο difficult παιζεις; Αν εχεις βαλει casual ή normal λογικο ειναι. Στο veteran που παιζω εχω γεμισει ολην την μπαρα με skills και ειδικα στα champions και bosses τα χρησιμοποιω σχεδον ολα. Αλλα γενικα στα ARPG αυτο κανεις, σκοτωνεις lootareis για καλυτερα items και παλι τα ιδια.

Δημοσ.

/respect @ runic

πολύ καλή δουλεία

Απορία: μπορώ να κάνω reset στα stats points ;

Ευχαριστώ

ΥΓ:όποιος δεν το πήρε ακόμα αυθεντικό καλά θα κάνει όποτε μπορέσει να το πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...