Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, μετα απο 11 ωρες παιχνιδιου βρηκα το 1ο αρνητικο : η μουσικη του!

Ειναι τοσο τελεια που δεν μπορω να βαλω την δικια μου playlist :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θειο διαβαζω απο μερικους ρε παιδια...Τσαμπα το δινουν το παιχνιδι οι δημιουργοι.

post-137064-0-90311600-1348328789_thumb.jpg

Σωστός!

Αν πιστεύετε ότι η Runic Games σας κοροιδεύει με το προιόν της (δηλ. ότι πουλάει μάπα παιχνίδι σε ακριβή τιμή) τότε αγοράστε το από τον "θείο".

Εάν όχι, τότε καλό θα ήταν να το αγοράζαμε για να στηρίξουμε τη δουλειά των δημιουργών του.

:-( Γιατί όσοι το αγοράζουν απο το θείο πρέπει να πιστεύουν οτι η εταιρεία πουλάει μάπα παιχνίδι;

Δεν υπάρχει πιθανότητα να "παίζουν" και άλλοι παράγοντες;

Ένας από τους λόγους που προσωπικά προσωπικά ψωνίζω από το θείο είναι ότι είμαι άνεργος και αφού δοκιμάσω ένα παιχνίδι έπειτα το σβήνω αμέσως (δεν υπάρχει λόγος να είναι στον σκληρό) έχω δεί τις τιμές των καταστημάτων και είναι απαράδεκτες 40+ ευρώ για ένα παιχνίδι; No thanks.

Λογαριασμό σε Paypall δεν έχω ούτε πιστωτικές οπότε αφου είμαι άνεργος και ζώ με την familia μου και πληρώνει το Internet το βρίσκω δωρεάν απο το θείο και το κατεβάζω απο εκεί.

Επεξ/σία από Thunderman
Δημοσ.

Πιστευω ενα ban ειναι οτι πρεπει για τον απο πανω...

Οι αξιολογες προσπαθειες πρεπει να επιβραβευονται.Και αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι (devs) ,για να μην γινουν ανεργοι,πρεπει να παρει χρηματα το studio.

Καλο ειναι οποιος το πηρε "δωρεαν" να μη εχει τετοια συμπεριφορα οπως ο φιλος thunderman.Το κλεψιμο ειναι κλεψιμο.Αν σας αρεσει το παιχνιδι γραψτε κανα δυο καλα λογια.Ειναι αρκετα να κανουν καποιον αλλο να το αγορασει...

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι στο τελος της Act II...οτι και να πω ειναι λιγο.

Υπεροχο παιχνιδι απο μια μικρη εταιρια...τεραστια ποικιλια σε εχθρους,περιβαλοντα,εξυπνα quests οπως εκεινο με το Τζινι,τεραστια ποικιλια σε οπλα.

Και ολα αυτα με 20€,το παιχνιδι να ειναι στον σκληρο σου και οχι στον server της κωλοεταιριας,single player offline....

Υ.Γ

Για τον ανεργο τσαμπατζη....και εγω ανεργος ειμαι αλλα ειπα δεν θα πιω 2 ποτακια και θα ανταμειψω μια μικρη εταιρια που εβγαλε κατι πολυ καλο.Ακομα και να μην το νοιωθεις ετσι...μην το κοπανας κιολας λες και ειναι κατι για να παινευεσαι.

• Like 4
Δημοσ.

Είχε κανείς πρόβλημα με Strict NAT error; Μας έχει ταράξει στα disconnect και το lag, καλά-καλά το πρώτο act δεν καταφέραμε να τελειώσουμε ακόμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω ενα ban ειναι οτι πρεπει για τον απο πανω...

Οι αξιολογες προσπαθειες πρεπει να επιβραβευονται.Και αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι (devs) ,για να μην γινουν ανεργοι,πρεπει να παρει χρηματα το studio.

Καλο ειναι οποιος το πηρε "δωρεαν" να μη εχει τετοια συμπεριφορα οπως ο φιλος thunderman.Το κλεψιμο ειναι κλεψιμο.Αν σας αρεσει το παιχνιδι γραψτε κανα δυο καλα λογια.Ειναι αρκετα να κανουν καποιον αλλο να το αγορασει...

Αν αναφέρεσαι σε εμένα αγαπητέ φίλε καλό θα ήταν να αναφέρεις και τους λόγους που ένα ban θα ήταν ότι πρέπει όπως λες (με επιχειρήματα).

Οι devs δεν μένουν στην Ελλάδα συνεπώς δεν θα γίνουν ποιο πολλοί οι άνεργοι όπως είπε ένας άλλος φίλος.

Σε περίπτωση που μείνουν άνεργοι (απίθανο το βλέπω) σε καμιά βδομάδα θα έχουν βρει δουλειά σε άλλο στούντιο μιας και δέν μένουν ελλάδα (το ξαναλέω) οι καλοί αναγνωρίζονται δεν θα τους δεις να κάνουν delivery πίτσας ή να δουλεύουν σε οβεληστήρια και σίγουρα δεν θα ευθύνεται ένας άνεργος από την Ελλάδα για αυτό.

Ναι, το πήρα δωρεάν και ανέφερα κάποιους από τους λόγους δεν είπα ότι είναι σωστό ούτε ότι πρέπει να το κάνει ο καθένας όποιος έχει χρήμα και θέλει να το αγοράσει όχι μόνο το συγκεκριμένο αλλά οποιοδήποτε άλλο μπορεί να το κάνει και να υποστηρίξει τους δημιουργούς του ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποια συμπεριφορά αναφέρεσαι.

Επεξ/σία από Thunderman
Δημοσ.

αν κάποιος είναι άνεργος και δεν έχει 20 ευρώ να πάρει το παιχνίδι, νομίζω είναι καιρός να σταματήσει να παίζει και να δει τι θα κάνει..

όσο για το παιχνίδι δώστε καμία σελίδα με builds και τον berseker μου τον έκανα ότι νάνε.

• Like 1
Δημοσ.
δεν είπα ότι είναι σωστό

Ναι αλλά ποστάροντας την εικόνα με τον "τζάμπα" δείχνεις ότι περηφανεύεσαι γι'αυτό όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω.

δεν καταλαβαίνω για ποια συμπεριφορά αναφέρεσαι.

Προφανώς για το ότι περηφανέυεσαι που το απόκτησες με πλάγιο τρόπο.

Την εικόνα που πιάνει τη μισή σελίδα τί την ήθελες; Για χειροκρότημα;

αν κάποιος είναι άνεργος και δεν έχει 20 ευρώ να πάρει το παιχνίδι, νομίζω είναι καιρός να σταματήσει να παίζει και να δει τι θα κάνει..

Έτσι μπράβο!!

όσο για το παιχνίδι δώστε καμία σελίδα με builds και τον berseker μου τον έκανα ότι νάνε.

Για κοίτα εδώ http://www.runicgamesfansite.com/torchlight-2-general/5001-ice-damage-berserker-build.html

Δημοσ.

Υπάρχει talent calculator και ορισμένα community builds στο torchlight2armory.com, αν και (ενώ προχτές δούλευε OK) τώρα δεν μου "φορτώνει" τα talents για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Ναι, η σελίδα γενικά δουλεύει μια χαρά... Απλά στο talent calculator μου βγάζει null error εκεί που έπρεπε να δείχνει τα talent trees (stats, spells κ.τ.λ.) τα δείχνει χωρίς πρόβλημα :P.

Νομίζω το συγκεκριμένο site είχε δημιουργηθεί κόντα στο τέλος της beta, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

To multiplayer κομματι του ειναι οπως και του diablo 2/3? Δηλαδη φτιαχνεις εναν ranked character και οχι single player, που μπορεις να παιζεις online με αλλους ή μονος σου ?

p.s. ΄Οσο για το αγορασε το μην εισαι τζαμπατζης 20 ευρω κανει'....ας αφησουμε την υποκρισια, ολοι μας εχουμε κατεβασει και παιξει πειρατικα χωρις να εχουμε δωσει φραγκο. Και θα το κανετε και στο μελλον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...