Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από πού το αγοράσατε; Από το site της Runic Games ή από το Steam;

Θα παίζει σε nettop με Atom dual core 1,60GHz, 2GB Ram και 9400M GPU σε ανάλυση 1366*768;

Το μηχάνημα είναι αυτό http://www.asrock.co...pec/ion 330.asp

Το Torchlight 1 πάντως τρέχει κανονικά χωρίς να το βάλω σε netbook mode.

Το torchlight 2 εχει δυστυχώς τραγικό optimization. Τα virtual cores δεν τα χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου, κοιταξτε και στο forum τους. Με e450, με όλα τα settings είτε στο minimum ειτε στο maximum, εχω 17-26fps γιατι το παιχνιδι δεν λέει να χρησιμοποιήσει το 2ο core. Cpu usage 50% και στα ίδια και χαμηλότερα επίπεδα και το gpu usage (εννοειται δεν βάζω antialiasing κλπ), και εννοειται φυσικά δεν με κοβει ούτε η μνημη 4gb, ούτε ο δίσκος. Το 1 το έπαιζε τερμα μια χαρα, τώρα πως τα καταφεραν έτσι, ενας θεος ξέρει. Επισης στα video ενω τρέχουν κανονικά, ο ήχος κάνει διακοπές κάθε 2 sec, και έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα, απ'ότι ειδα στο support forum. Ελπίζω σε ένα patch γρήγορα, γιατί ένα παιχνίδια στα 20-25fps είναι playable , αλλά χαλάει την εμπειρία.

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο περιεργεια μου το εφερε ο θειος. δεν μου αρεσουν καθολου τα rpg και ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι τους. αυτο φαινεται λιγο διαφορετικο αλλα εμενα παλι δεν με ξετρελαινει. δεν ειμαι φαν των rpg οποτε δεν ειμαι αξιοπιστος reviewer (δεν βρηκα καλυτερη λεξη). θα το συνεχισω για λιγο μπας και γινει κατι διαφορετικο και μου αρεσει

Δημοσ.

Δεν είναι RPG, αλλά Action RPG.

Έχει τεράστια διαφορά. Τα RPGs έχουν να κάνουν με ιστορία, πλοκή, εξέλιξη χαρακτήρων και επιλογές.

Εδώ το gameplay είναι σκοτώνω-μαζεύω αντικείμενα-σκοτώνω-μαζεύω αντικείμενα, και πώς να γίνει ο χαρακτήρας σου αποδοτικότερος στο να σκοτώνει και να μαζεύει αντικείμενα.

Η ιστορία έρχεται σε 2η, 3η, 4η μοίρα.

Είναι το είδος παιχνιδιού από το οποίο βγήκε το Borderlands.

Επίσης, για κάποιο λόγο με κάνεις να νιώθω παππούς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι RPG, αλλά Action RPG.

Έχει τεράστια διαφορά. Τα RPGs έχουν να κάνουν με ιστορία, πλοκή, εξέλιξη χαρακτήρων και επιλογές.

Εδώ το gameplay είναι σκοτώνω-μαζεύω αντικείμενα-σκοτώνω-μαζεύω αντικείμενα..........

Είναι το είδος παιχνιδιού από το οποίο βγήκε το Borderlands.

το borderlands μαρεσει επειδη ειναι first personal shooter. το οτι προχωραω κανοντας κλικ ειναι ενα στοιχειο που δεν μου αρεσει στα rpg-arpg

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις ( το 1ο το είχα παίξει μερικές ώρες ) -

+ Πολύ εύχρηστο και κατανοητό μενού-skills κλπ, απροβλημάτιστο gameplay.

- Τα γραφικά του είναι πολύ πίσω δυστυχώς.

Δημοσ.

Α σωστά έχει παραπάνω trees. duh! :-D

O canon ειναι melee? 2hander ή 1hand+shield κλασσικα?

Μεχρι τωρα ολα τα canon ειναι 2h! Ααα οταν εννοω canon εννοω στην κυριολεξια canon.

Δημοσ.

εγω εχω melee engineer και παει σφαιρα...εκλεισα κανα 10ωρο απο εχθες.πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης και στην τιμη που ερχετε ειδικα δεν το συζηταω καν!

Δημοσ.
Για να παίξεις multiplayer πρέπει να το αγοράσεις ή παίζεται και μέσω του "θείου"?

Tunggle ρίξε ένα google search :)

Πάντως fist playthrough θα τα κάνω λίγο κ*λο, γιατι τα χω μπλέξει με τον Berserker.

Θα δοκιμάσω και το online σήμερα, το πήραμε με κάτι φίλους bundle 4χ. 15 ευρώ ο καθένας, τα αξίζει και με το παραπάνω.

Πολύ προσεγμένο, κρυφά δωμάτια, άριστο Loot και μικρά πράγματα όπως τα augmented όπλα..

Μπράβο στα παιδιά.

ign: Mikolz (αν και δεν νομίζω να εμφανίζεται πουθενά εκτός απο το lobby για τα online).

Δημοσ.
Παιδιά από πού το αγοράσατε; Από το site της Runic Games ή από το Steam;

Θα παίζει σε nettop με Atom dual core 1,60GHz, 2GB Ram και 9400M GPU σε ανάλυση 1366*768;

Το μηχάνημα είναι αυτό http://www.asrock.co...pec/ion 330.asp

Το Torchlight 1 πάντως τρέχει κανονικά χωρίς να το βάλω σε netbook mode.

Το αγόρασα χθες το μεσημέρι από Steam και παίζει μια χαρά όπως το πρώτο Torchlight.

Ήδη χθές έριξα το πρώτο ξενύχτι (ως τις 6 το πρωί).

Δημοσ.

η λογικη δεν αλλαζει.και 1 ευρω να το εβαζαν οποιος ειναι να το παρει απο τον θειο θα το παρει απο το θειο.και εγω απο εκει παιρνω τελευταια λογω ανεργειας αλλα στα 18.99 αντι για δυο καφεδες το πηρα το game λογω τιμιοτητας της τιμης και του περιεχομενου!

• Like 2
Δημοσ.
η λογικη δεν αλλαζει.και 1 ευρω να το εβαζαν οποιος ειναι να το παρει απο τον θειο θα το παρει απο το θειο.και εγω απο εκει παιρνω τελευταια λογω ανεργειας αλλα στα 18.99 αντι για δυο καφεδες το πηρα το game λογω τιμιοτητας της τιμης και του περιεχομενου!

Σωστός!

Αν πιστεύετε ότι η Runic Games σας κοροιδεύει με το προιόν της (δηλ. ότι πουλάει μάπα παιχνίδι σε ακριβή τιμή) τότε αγοράστε το από τον "θείο".

Εάν όχι, τότε καλό θα ήταν να το αγοράζαμε για να στηρίξουμε τη δουλειά των δημιουργών του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...