garrett156 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 οποιος θελει με κανει add για torchlight II...Th3_sentinel το ονομα
panther_512 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχει καμιά ωρίτσα που παίζω, με Outlander στο Veteran Difficulty. Θετικότατες εντυπώσεις, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ SCALABLE UI. Δεν βγάζουμε πλέον τα μάτια μας στη TV. Και μόνο για αυτό θα τους έδινα άλλα 10 ευρώ όταν το αγόραζα.
gavros10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 το gameplay του ειναι σαν το lol και το dota 2?
xaralas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Μολις 2 ωρες προλαβα να παιξω και ενιωθα οτι επαιζα πανω απο 10 με αυτα που ειδα, side quests, secret rooms, unique items που γινονται upgrade(!) random item enchant npcs, champions & elites με ενδιαφεροντα affixes και μεγαλη ποικιλια, πολυ ομορφος κοσμος, super fast smooth gameplay, εκπληκτικη μουσικη και και και... Διαμαντι, οσοι ειστε φαν των aRPG (και με το a δεν εννοω auction ) τιμηστε το!
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 To ελιωσα καμια ωριτσα τωρα. Δειχνει φοβερα υποσχομενο. Δεν την παλευω για περισσοτερο οποτε το αφηνω για αυριο.
gtajunkie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά από πού το αγοράσατε; Από το site της Runic Games ή από το Steam; Θα παίζει σε nettop με Atom dual core 1,60GHz, 2GB Ram και 9400M GPU σε ανάλυση 1366*768; Το μηχάνημα είναι αυτό http://www.asrock.com/nettop/spec/ion%20330.asp Το Torchlight 1 πάντως τρέχει κανονικά χωρίς να το βάλω σε netbook mode.
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι θα σου παίζει όπως στο Torchlight 1. Έχει περισσότερες επιλογές στα γραφικά, η μηχανή φαίνεται να είναι η ίδια, οπότε μαλλον θα είσαι ΟΚ. Mε κάθε επιφύλαξη βέβαια... Πάντως στο δικό μου σύστημα, ο υπολογιστής κυριολεκτικά ούτε που καταλαβαίνει ότι παίζω παιχνίδι, από άποψη κατανάλωσης επεξεργαστικής ισχύος.
remalis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά είναι, άντε από αύριο θα το δοκιμάσω επιτέλους. Εγώ έλεγα για engineer αλλά δεν με ψήνει τόσο tanking, ο caster είναι πολύ squishy??? Από δυσκολίες τι παίζει? Σαν το 1? Το Torchlight 2 πήρε 10/10 στo Gamespy και του έδωσαν το τίτλο του νέου στάνταρντ στα ARPG Ωραία άρθρο, όσο δεν μπορώ να παίξω τουλάχιστον να ξεχαρμανιάσω. Πολύ καλό αυτό που λέει με το λοοτ αν ισχύει. Πολλά και unique και κορυφαίο που κάποια traits ξεκλειδώνουν με elite kills.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλο και "τιμιο" παιχνιδι...καμμια σχεση με την απατη το Diablo 3. Αγοραστηκε ηδη.... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλό, κι αν λάβει κανείς υπόψη την τιμή, έχει ένα λόγο παραπάνω να το στηρίξει, τόσο ως αυτόνομη προσπάθεια (πάρα πολύ καλό, για μένα, κι ας μην είναι ιδιαίτερα φίλος των ARPG) όσο και ως απάντηση στο όνειδος του Diablo III. 1
xaralas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά είναι, άντε από αύριο θα το δοκιμάσω επιτέλους. Εγώ έλεγα για engineer αλλά δεν με ψήνει τόσο tanking, ο caster είναι πολύ squishy??? Από δυσκολίες τι παίζει? Σαν το 1? Ωραία άρθρο, όσο δεν μπορώ να παίξω τουλάχιστον να ξεχαρμανιάσω. Πολύ καλό αυτό που λέει με το λοοτ αν ισχύει. Πολλά και unique και κορυφαίο που κάποια traits ξεκλειδώνουν με elite kills. Fuck tank engineer, παιξε canon engιneer like me
hexenlord Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 εχει co-op απο hot seat? ή μονο online?
Tobajara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά δεν άντεξα και τον έριξα τον οβολό μου κι εγώ! Ετοιμαστείτε για ξύλο!
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Υπόψην για όλους όσους το πρωτοξεκίνησαν: Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας έχει ήδη προτοποθετημένο ένα skill point σε κάποιο skill σας. Πολύ σύντομα, περίπου στα 20 λεπτά παιχνιδιού, θα βρείτε άτομο που μπορεί να σας κάνει untrain ta 3 τελευταία σας skills ΔΩΡΕΑΝ. Στη συνέχεια, το untrain θα κοστίζει λεφτά. Συνεπώς, όσοι δεν γουστάρετε το πρώτο skillpoint που τοποθετήθηκε, έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε πολύ νωρίς στο παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα