Προς το περιεχόμενο

Torchlight II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχει καμιά ωρίτσα που παίζω, με Outlander στο Veteran Difficulty.

Θετικότατες εντυπώσεις, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ SCALABLE UI. Δεν βγάζουμε πλέον τα μάτια μας στη TV.

Και μόνο για αυτό θα τους έδινα άλλα 10 ευρώ όταν το αγόραζα.

Δημοσ.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Μολις 2 ωρες προλαβα να παιξω και ενιωθα οτι επαιζα πανω απο 10 με αυτα που ειδα, side quests, secret rooms, unique items που γινονται upgrade(!) random item enchant npcs, champions & elites με ενδιαφεροντα affixes και μεγαλη ποικιλια, πολυ ομορφος κοσμος, super fast smooth gameplay, εκπληκτικη μουσικη και και και...

Διαμαντι, οσοι ειστε φαν των aRPG (και με το a δεν εννοω auction :P) τιμηστε το!

Δημοσ.

Παιδιά από πού το αγοράσατε; Από το site της Runic Games ή από το Steam;

Θα παίζει σε nettop με Atom dual core 1,60GHz, 2GB Ram και 9400M GPU σε ανάλυση 1366*768;

Το μηχάνημα είναι αυτό http://www.asrock.com/nettop/spec/ion%20330.asp

Το Torchlight 1 πάντως τρέχει κανονικά χωρίς να το βάλω σε netbook mode.

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα σου παίζει όπως στο Torchlight 1.

Έχει περισσότερες επιλογές στα γραφικά, η μηχανή φαίνεται να είναι η ίδια, οπότε μαλλον θα είσαι ΟΚ.

Mε κάθε επιφύλαξη βέβαια...

Πάντως στο δικό μου σύστημα, ο υπολογιστής κυριολεκτικά ούτε που καταλαβαίνει ότι παίζω παιχνίδι, από άποψη κατανάλωσης επεξεργαστικής ισχύος.

Δημοσ.

Αυτά είναι, άντε από αύριο θα το δοκιμάσω επιτέλους.

Εγώ έλεγα για engineer αλλά δεν με ψήνει τόσο tanking, ο caster είναι πολύ squishy???

Από δυσκολίες τι παίζει? Σαν το 1?

Ωραία άρθρο, όσο δεν μπορώ να παίξω τουλάχιστον να ξεχαρμανιάσω. B)

Πολύ καλό αυτό που λέει με το λοοτ αν ισχύει. Πολλά και unique και κορυφαίο που κάποια traits ξεκλειδώνουν με elite kills.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό, κι αν λάβει κανείς υπόψη την τιμή, έχει ένα λόγο παραπάνω να το στηρίξει, τόσο ως αυτόνομη προσπάθεια (πάρα πολύ καλό, για μένα, κι ας μην είναι ιδιαίτερα φίλος των ARPG) όσο και ως απάντηση στο όνειδος του Diablo III.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι, άντε από αύριο θα το δοκιμάσω επιτέλους.

Εγώ έλεγα για engineer αλλά δεν με ψήνει τόσο tanking, ο caster είναι πολύ squishy???

Από δυσκολίες τι παίζει? Σαν το 1?

Ωραία άρθρο, όσο δεν μπορώ να παίξω τουλάχιστον να ξεχαρμανιάσω. B)

Πολύ καλό αυτό που λέει με το λοοτ αν ισχύει. Πολλά και unique και κορυφαίο που κάποια traits ξεκλειδώνουν με elite kills.

Fuck tank engineer, παιξε canon engιneer like me :-D

Δημοσ.

Υπόψην για όλους όσους το πρωτοξεκίνησαν:

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας έχει ήδη προτοποθετημένο ένα skill point σε κάποιο skill σας.

Πολύ σύντομα, περίπου στα 20 λεπτά παιχνιδιού, θα βρείτε άτομο που μπορεί να σας κάνει untrain ta 3 τελευταία σας skills ΔΩΡΕΑΝ.

Στη συνέχεια, το untrain θα κοστίζει λεφτά.

Συνεπώς, όσοι δεν γουστάρετε το πρώτο skillpoint που τοποθετήθηκε, έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...